Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

MT4 WebTrader Linux

MT4 WebTrader Linux

Principala limitare a MetaTrader 4 pentru utilizatorii de Linux a reprezentat mult timp o problemă fără o soluţie de încredere. Suntem onorați să informăm toți utilizatorii MetaTrader versiunea pentru Linux că acest aspect nu mai reprezintă o problemă acum. Pentru a beneficia de toate caracteristicile de bază ale MetaTrader 4 pentru Linux - pur şi simplu deschide un cont demo.

Bucură-te de trazacționarea cu MetaTrader 4 WebTrader pentru Linux folosind o interfață simplă și beneficiind de eficacitate maximă cu efort minim.

MT4 Linux suportă toate versiunile de Linux și elimină necesitatea de instalare a unor terțe componente sau soft-uri costisitoare, doar pentru a tranzacționa pe MT4. Nu trebuie decât să deschizi un cont demo sau real și să te autentifici cu datele contului în MT4 Ubuntu.

Caracteristici

Utilizând gratuit cea mai performantă platformă MT4, beneficiezi de:

 1. siguranță
 2. execuție ultra-rapidă a ordinelor
 3. cotații live
 4. tranzacționare la Click
 5. intervale variate de timp
 6. instrumente grafice avansate

Ești interesat de o platformă de tranzacționare pentru Linux, dezvoltată la cele mai înalte standarde? Deschide un cont demo la Admiral Markets și bucură-te de toate avantajele pe care ți le oferă MT4 WebTrader Linux.


Începe tranzacționarea


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.