Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

MT4 WebTrader pentru Chromebook

MT4WebTraderChromebook.uk-mt4wt-chromebook-h1-1

Cu ajutorul MT4 Chromebook, acum poți beneficia în siguranță de toate caracteristicile MetaTrader 4 și pe Chromebook.

Bucură-te de trazacționarea cu MetaTrader 4 WebTrader pentru Chromebook folosind o interfață simplă și beneficiind de eficacitate maximă cu efort minim.

MT4 WebTrader for Chromebook te scutește de eforturi suplimentare. Nu trebuie dacât să deschizi un cont demo și să te autentifici în MT4 WebTrader cu datele primite pe e-mail.

Caracteristici

Folosind MT4 Chromebook WebTrader, vei beneficia de:

 1. siguranță
 2. execuție ultra-rapidă a ordinelor
 3. cotații live
 4. tranzacționare la Click
 5. intervale multiple de timp
 6. instrumente grafice avansate

Ești interesat de o platformă de tranzacționare pentru Chromebook, dezvoltată la cele mai înalte standarde? Deschide un cont demo la Admiral Markets și bucură-te de toate avantajele pe care ți le oferă această soluție, direct în browser.


Începe tranzacționarea


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.