MetaTrader 4 pentru Windows

MetaTrader 4 este o platformă Forex și CFDs utilizată atât pentru tranzacționare cât și în analiza piețelor financiare. MetaTrader 4 oferă traderilor acces la funcții avansate de tranzacționare într-un mediu rapid și sigur.
Descarcă, instalează și începe să tranzacționezi!

MetaTrader 4 pentru alte dispozitive

Descarcă MT4 pentru Android

Tranzacționează oricând de pe dispozitivul tău Android sau de pe tabletă. Aplicația MT4 pentru Android suportă toate tipurile de execuții și îți permite să tranzacționezi direct din grafic.

Descarcă MT4 pentru iOS

Descarcă MetaTrader 4 pentru iOS și tranzacționează direct de pe iPhone sau iPad. Această aplicație unică funcționează pe toate dispozitivele iOS și conține o gamă largă de funcții de tranzacționare, inclusiv ordine în așteptare.

Descarcă MT4 pentru Mac

Lucrezi pe Mac? Nicio problemă. Poți obține platforma de tranzacționare MetaTrader 4 și pentru OS X! Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația noastră MT4 pentru Mac, să o instalezi și să tranzacționezi!

Actualizează MetaTrader 4

Îmbunătățește-ți performanțele în tranzacționare cu MetaTrader 4 Ediția Supremă, un plugin dedicat, care îți oferă funcții avansate, indicatori, noi idei de tranzacționare și multe altele.