Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Admiral Markets UK LTD Termenii și Condițiile plăților

Acesti termeni si conditii (numiti in continuare "Termeni") se aplica tuturor transferurilor efectuate de către clientii Admiral Markets UK Ltd (numit in continuare "Admiral Markets") in scopul depunerii de fonduri sau retragerii de fonduri din (numita in continuare "Plata") in/din contul de tranzactionare al clientului, ce a fost deschis cu Admiral Markets.

Inainte depunerii unei cereri catre Admiral Markets pentru efectuarea unei Plati, fiecare client confirma ca a citit, inteles si este de acord sa se supuna acestor Termeni si termenilor specifici metodei de plata aleasa in Biroul Traderului. In ceea ce priveste aspectele ce nu sunt determinate de acesti termeni, se aplica Termenii si Conditiile Admiral Markets UK LTD. 

Plăti

Admiral Markets isi rezerva dreptul de a accepta sau refuza cereri de Plata ale clientilor, la discretia sa, oricand. Va rugam sa retineti ca Admiral Markets nu accepta sau proceseaza Plati directe catre sau care provin din partea a terte (alte persoane decat Beneficiarul contului de tranzactionare).

În cazul retragerii de fonduri, Admiral Markets își rezerva dreptul de a executa solicitarea în aceeaşi bancă, bănci intermediare şi în acelaşi cont folosit de client pentrudepunerea iniţială sau orice plată anterioară, indiferent de metoda de retragere aleasă sau preferată de către client.

Admiral Markets își rezervă dreptul de a refuza executarea plăților şi de a solicitadocumente suplimentare în orice moment, fie pentru a verifica sursa plăţilor sauconsiderate necesare de către Admiral Markets.

Detalii suplimentare de plată

Detalii mai specifice aplicabile plăţilor (ex. limite de plată, program etc.)sunt afișate Biroul Traderului sub formularul de depunere, întrucât fiecareclient este singurul responsabil de luarea la cunoștință a acestor detalii înainte de a face orice cerere de plată.

Cereri de plata eronate sau incorecte

Clientul este încurajat să se ferească de orice inexactitate privind cererea de plată. În plus, în cazul în care clientul a făcut o cerere de plată falsă sau incorectă, Admiral Markets nu va fi obligat să revendice plata de la furnizorul de servicii de plată, nici de a rambursa clientului orice taxe, costuri sau alte cheltuieli aplicate în vederea depunerii. Clientul este responsabil de a compensa Admiral Markets pentru orice costuri sau pagube suportate ca rezultat al solicitării unor plăți eronate sau incorecte, în cazul în care va fi necesar.

Taxe

Deschiderea unui cont demo este gratuită.

Depunere de fonduri în contul de tranzacţionare

Depunere de fonduri în contul de tranzacţionare

NB: Admiral Markets UK Ltd nu acceptă depozite în contul de tranzacţionare al clientului provenite de la terțe persoane. Conturile care fac obiectul a astfel de depuneri pot fi blocate şi depozitul se va trimite înapoi la expeditor. Într-un astfel de caz, toate costurile legate de transfer sunt suportate de către persoana terță care a facut depunerea.

Depozite Valute acceptate Comisioane și taxe Suma minimă Suma maximă 6 Timpul de procesare
Transfer bancar 1 În funcție de ţara de reşedinţă incluzând
EUR / AUD / BGN / CHF / CZK / GBP / HRK / HUF / NOK / PLN / RON / RUB / SEK
Gratis fară minim fară maxim până la 3 zile lucrătoare
Klarna. 2 EUR / GBP Gratuit 50 EUR / GBP 10 000 EUR / 5 000 GBP Instant
Visa și MasterCard 3 EUR / USD / GBP / CHF / PLN / HUF / BGN / CZK / HRK / NOK / RON / SEK / AUD / SGD Gratuit 50 EUR / USD / GBP / CHF / 200 PLN /
15 000 HUF / 100 BGN / 1 250 CZK / 370 HRK / 450 NOK / 240 RON / 500 SEK / 75 AUD / 80 SGD
5 000 EUR / USD / GBP / CHF / 20 000 PLN /
1 500 000 HUF / 10 000 BGN / 125 000 CZK / 37 000 HRK / 45 000 NOK / 24 000 RON / 50 000 SEK / 7 500 AUD / 8 000 SGD
Skrill 4 EUR / GBP / USD / CHF / PLN / CZK / HUF / BGN / RON / HRK 0.9%, min. 1 EUR / GBP / USD / CHF / PLN / CZK / HUF / BGN / RON / HRK 50 EUR / GBP / USD / CHF / 200 PLN / 1 250 CZK / 15 000 HUF / 100 BGN / 240 RON / 370 HRK 5 000 EUR / GBP / USD / CHF / 20 000 PLN / 125 000 CZK /
1 500 000 HUF / 10 000 BGN / 24 000 RON / 37 000 HRK
Neteller EUR / GBP 0.9%, min. 1 EUR/GBP 50 EUR/GBP 5 000 EUR / GBP
Przelewy 5 PLN Gratuit 50 PLN 30 000 PLN
iBank&BankLink 7 EUR / CZK Gratuit 10 EUR / 400 CZK 5.000 EUR / 40.000 CZK

1 excepție: depunerile în USD - 10 USD - pentru fiecare depunere bancară

2 disponibil în Germania, Austria, Belgia, Franţa, Olanda, UK, Italia, Spania, Ungaria, Slovacia, Republica Cehă

3 Depunerile în PLN & HUF sunt disponibile doar prin MasterCard

4 Trustly poate fi utilizat via Skrill

5 disponibil în Republica Cehă, Slovacia, Estonia, Letonia, Lituania

5 disponibil în Polonia

6 limita de 24 de ore per client


Metoda de retragere Valute acceptate Comisioane și taxe Suma minimă Suma maximă 2 Timpul de procesare
Transfer bancar 1 În funcție de ţara de reşedinţă incluzând
EUR / AUD / BGN / CHF / CZK / GBP / HRK / HUF / NOK / PLN / RON / RUB / SEK
2 cereri de retragere gratuita în fiecare lună fară minim fară maxim până la 3 zile lucrătoare
Skrill EUR / GBP / CHF / PLN / CZK / HUF / BGN / RON / HRK 1%, min. 1 EUR / GBP / USD / CHF / PLN / CZK / HUF / BGN / RON / HRK fară minim fară maxim Instant
Neteller EUR / GBP 1%, min. 1 EUR / GBP fară minim fară maxim Instant
Condiții speciale transfer bancar:
Plăţi în euro către Uniunea Europeană EUR 1 EUR fără minim fără maxim până la 3 zile lucrătoare
Plăţi în GBP către Marea Britanie GBP 1 GBP fără minim fără maxim
Plăţi în BGN către Bulgaria BGN 2 BGN fără minim fără maxim
Plăţi în CZK către Cehia CZK 30 CZK fără minim fără maxim
Plăți în HUF catre Ungaria HUF 300 HUF fără minim fără maxim
Plăţi în PLN către Polonia PLN 5 PLN fără minim fără maxim
Plăţi în RON către România RON 5 RON fără minim fără maxim

1 5 EUR / 7.5 AUD / 10 BGN / 6 CHF /150 CZK / 5 GBP/ 40 HRK / 1 500 HUF / 50 NOK / 25 PLN / 25 RON / 350 RUB / 50 SEK.

2 limita de 24 de ore per client

Transfer intern (între conturi diferite ale clientilor) Comisioane & taxe Suma minimă Suma maximă
Conturi denominate în aceeaşi monedă Gratuit fără minim fără maxim
Conturile denominate în monede diferite 1% din sumă fără minim fără maxim
Conturile denominate în monede diferite 1% din sumă fără minim fără maxim

Dacă moneda în care este denominat contul din care se transferă este diferită de cea a contului în care se transferă fondurile, suma transferată va fi convertită în moneda contului de destinație. Cursul de schimb al băncii destinatare a Admiral Markets UK Ltd, către care vor fi redirecționați banii, este cursul de referință și la care se va face conversia.

Depozite vor fi transferate în contul de tranzacţionare al clientului în decursul unei zile lucrătoare între orele (9:00-17:00) odată ce suma se va fi reflectat în contul bancar al Admiral Markets UK Ltd.

Dacă vor exista taxe suplimentare aferente transferului (de la banca de destinație sau orice bancă intermediară) aceste costuri for fi debitate din fondurile transferate. Prin urmare, este posibil ca suma primită de către client să fie mai mică decât suma transferată inițial. Admiral Markets UK Ltd nu va fi raspunzător pentru debitarea niciunui astfel de comision impus de către bancă.

În cazul unei depuneri într-un cont bancar aparținând Admiral Markets UK Ltd prin intermediul unui serviciu de tip "Toate taxele se aplică la Beneficiar", taxele aferente vor fi debitate din suma care ar trebui transferată în contul clientului.

Admiral Markets UK Ltd proceseaza retragerile de fonduri din contul de tranzactionare al clientului in aceeasi zi, daca cererea de retragere a fost facuta catre Admiral Markets UK Ltd inainte de ora 17:00. Formularele de retragere primite de Admiral Markets UK Ltd dupa ora 17:00 in zilele lucratoare sau zile de odihna, sarbatori nationale sau ale bancii vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Taxele aplicate sunt percepute in aceeasi valuta ce este utilizata in contul de tranzactionare al clientului, ex: daca moneda de baza a unui cont este EUR, taxele percepetu vor fi in EUR. In cazul in care moneda de baza al unui cont este GBP, taxele aplicate vor fi in GBP

Comision (executarea ordinelor de tranzactionare)
MetaTrader 4 - cont de tranzactionare Admiral.Markets

Toate instrumentele excepând CFDs pe Acțiuni
Comision pentru CFDs pe Acțiuni

Gratuit
Gratuit
2.0 pips per Acțiune pentru Acțiunile US (suma cumulată a comisionului pentru deschiderea și închiderea poziției, minim 2.0 USD)
0.1% pentru Acțiuni EU (suma cumulată a comisionului pentru deschiderea și închiderea poziției, minim 6.0 EUR)
MetaTrader 4 - cont de tranzactionare Admiral.Prime

Toate instrumentele

3 USD per 1.0 loturi, pe partea 1
MetaTrader 5 - cont de tranzactionare Admiral.MT5

Toate instrumentele excepând CFD-urile pe Acțiuni
Comision pentru CFDs pe Acțiuni

Gratuit
Gratuit
2.0 pips per Acțiune pentru Acțiunile US (suma cumulată a comisionului pentru deschiderea și închiderea poziției, minim 2.0 USD)
0.1% pentru Acțiuni EU (suma cumulată a comisionului pentru deschiderea și închiderea poziției, minim 6.0 EUR)

Admiral Markets (UK) Ltd. este autorizata si reglementata de către Autoritatea de Conduita Financiara. (FCA Nr. Registru 595450). Admiral Markets (UK) Ltd. este inregistrata in Marea Britanie si Tara Galilor in cadrul Registrului Comertului. Numarul Registrului 08171762. Adresa companiei: 16 St. Clare Street, London EC3N 1LQ, UK.

1 Comisionul este calculat separat, atât pentru deschiderea poziției, cât și pentru închiderea acesteia (comisionul se debitează în întregime la deschiderea poziției)


Servicii adiționale Cost lunar
Taxa de inactivitate (valabila incepand cu 01.09.2017) 10 EUR
Aplicație web: Admiral.Autochartist
Pentru deținătorii de conturi Admiral.Markets Gratuit

Taxa de inactivitate - suma solicitata de la clientii care nu au efectuat nicio tranzactie in ultimele 24 de luni si care au sold pozitiv in contul de tranzactionare.

Vă rugăm să reţineţi că tranzacționarea poate implica taxe suplimentare, care sunt legate de rollover (de exemplu, swap-ul) pentru poziţii pe anumite instrumente, păstrate deschise peste noapte și debitare/creditarea ajustărilor de dividende pentru poziţii pe CFD-uri pe Acțiuni sau Indici bursieri, în conformitate cu termenii şi condiţiile definite în specificațiile contractelor pe site-ul de Admiral Markets.

Legislaţia locală

Având în vedere că legile și reglementările privind serviciile financiare pot să difere foarte mult de la o regiune la alta, fiecare investitor în parte este responsabil de respectarea legilor locale și în mod special în ceea ce privește plata taxelor și a obligațiilor fiscale aferente.

Funcționarea necorespunzătoare a sistemelor de plată

Fiecare client trebuie să reţină că există vulnerabilitate inerentă la eşec, întârziere şi/sau orice perturbare a sistemelor de plăţi online, iar acestea pot fi asociate cu furnizorul de servicii de plată. Clientul este singurul responsabil de securitatea sistemului anti-virus și de siguranța acestuia.

În nici un caz Admiral Markets nu este responsabil pentru orice fel de întarzieri, defecţiuni şi/sau întreruperi ale sistemelor de plată și/sau orice alte sisteme tehnice, care aparţin sau sunt exploatate de furnizorul de servicii de plată şi/sau pentru rezultatele acestor întârzieri, defecţiuni şi/sau întreruperi.

Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.