Procedura pentru deschiderea contului

Anterior deschiderii unui cont la Admiral Markets UK Ltd si tranzacționării, familiarizează-te cu documentele referitoare la serviciile oferite de Admiral Markets UK Ltd. Acestea descriu politica privind responsabilitatea, practicile, termenii și condițiile generale oferite.

Poți studia 'Termenii si Conditiile Generale' precum și alte documente în secțiunea de mai jos.

Puteţi solicita o copie a documentelor în limba engleză (limba oficială de comunicare) la + 44 (0) 20 7726 4003 / hello@admiralmarkets.co.uk. Utilizând acest site acceptați limba oficială de comunicare ca fiind limba engleză

Documente necesare pentru persoane fizice:

 1. Acordul clientului -generate automat din Biroului Traderului imediat după ce o cerere pentru un cont real a fost finalizată.
 2. Copia actului de identitate și dovada adresei nu sunt necesare pentru anumite țări -Austria, Danemarca, Germania, Olanda, Norvegia, Suedia, Elveţia, Marea Britanie & UK Dependențele coroanei (Jersey, Guernsey, Insula Man)
 3. Pentru toate celelalte ţări, cu nivel de risc mediu şi ridicat , actele sunt necesare, **:

Dovada identității - copia Cărții de Identitate emisă de guvern cu fotografie;
Dovada domiciliului - un extras de cont sau o factură de utilități emisă în ultimele 3 luni

* Dacă Admiral Markets UK Ltd nu poate verifica electronic şi identifica un individ dintr-o ţară cu risc scăzut, ne rezervăm dreptul de a solicita dovada identității sau dovada reședinței.
** Admiral Markets UK Ltd îşi rezervă dreptul de a cere copii legalizate ale documentelor de identitate şi, în unele cazuri 2 dovezi ale adresei.

Documente necesare pentru persoane juridice:

 1. Pașaport sau carte de identitate emis/emisă de guvern cu fotografie pentru Doi dintre Directorii companiei
 2. Pașaport sau carte de identitate a proprietarului (proprietarilor) Beneficiarului care deține 25% sau mai mult din companie (daca nu există un proprietar Beneficiar, atunci pentru scopurile de conformitate, se va solicita pașaport sau carte de identitate de la orice persoană ce deține mai mult de 10%)
 3. Dovada a adresei, care nu este mai veche de 3 luni pentru FIECARE beneficiar, proprietar/Director
 4. Acordul Clientului pentru persoană juridică, completat şi semnat.
 5. Certificat constitutiv/de înregistrare
 6. Memorandumul
 7. Articolele de asociere, etc. înregistrate cu toate modificările, informațiile adiționale și confirmările de numire a persoanei (persoanelor) care are/au dreptul de a acționa în numele persoanei juridice
 8. Actul constitutiv SAU cel mai recent registru al acționarilor (document care confirmă structura de acționariat a entității juridice, care trebuie să includă, de asemenea și datele personale ale tuturor acționarilor.) (dacă entitatea juridică este în afara UE, poate fi folosit și un certificat constatator).
 9. Formular EMIR (afișat mai jos) pentru depunerea codului LEI (Legal Entity Identifier). Vă rugăm să rețineți că toți clienții persoane juridice trebuie să obțină codul LEI pentru deschiderea unui cont pe persoană juridică.

Pentru a demara procedura de deschidere a contului, te rugăm să te inregistrezii în biroul traderului.

Contracte & Documente

Documente pentru a deschide un cont

Pentru o persoană fizică:


Pentru persoana juridică:


Documentele care descriu termenii și condițiile serviciilor Admiral Markets UK Ltd

Trebuie să citești, să înțelegi și să accepți aceste documente înainte de a semna acordul clientului


Documente suplimentare