Deschideți un cont

Anterior deschiderii unui cont la Admiral Markets UK Ltd si tranzacționării, familiarizează-te cu documentele referitoare la serviciile oferite de Admiral Markets UK Ltd. Acestea descriu politica privind responsabilitatea, practicile, termenii și condițiile generale oferite.

Poți studia "Termenii si Conditiile Generale" precum și alte documente în secțiunea de mai jos.

Puteţi solicita o copie a documentelor în limba engleză (limba oficială de comunicare) la + 44 (0) 20 7726 4003 / hello@admiralmarkets.co.uk. Utilizând acest site acceptați limba oficială de comunicare ca fiind limba engleză

Pentru a demara procedura de deschidere a contului, te rugăm să te inregistrezii în biroul traderului.

Documente necesare pentru persoane fizice:

 1. O copie a documentului de identitate valabil (ID - pașaport sau carte de identitate).
 2. Dovada domiciliului (cum ar fi o factură de utilități, o scrisoare emisă de guvern etc) care nu este mai veche de 3 luni și conține adresa completă.
 3. Acordul clientului -generate automat din Biroului Traderului imediat după ce o cerere pentru un cont real a fost finalizată.
  • Te rugăm să reții că, în conformitate cu procedura KYC (know-your-customer), Admiral Markets UK Ltd îți poate solicita documente suplimentare, în cazul în care documentele menționate mai sus sunt considerate insuficiente.

Documente necesare pentru persoane juridice:

 1. Pașaport sau carte de identitate emis/emisă de guvern cu fotografie pentru Doi dintre Directorii companiei
 2. Pașaport sau carte de identitate a proprietarului (proprietarilor) Beneficiar care deține 25% sau mai mult din companie. Dacă nu există un proprietar Beneficiar, atunci pentru scopurile de conformitate, se va solicita pașaport sau carte de identitate de la orice persoană ce deține mai mult de 10%.
 3. Dovada adresei pentru FIECARE beneficiar proprietar/administrator, nu mai veche de 3 luni.
 4. Certificat constitutiv/de înregistrare
 5. Un memorandum.
 6. Articolele de asociere, etc cu toate modificările, adăugările și confirmările de numire a persoanei/persoanelor desemnate să acţioneze în numele persoanei juridice înregistrate la Registrul Comertului sau a ultimilor acţionari înregistraţi (documente care confirmă structura de proprietate a persoanei juridice, care, de asemenea, trebuie să includă datele personale ale tuturor proprietarilor beneficiarului final). (În cazul în care compania este din afara UE poate fi folosit un certificat constatator).
 7. Formular EMIR (afișat mai jos) pentru depunerea codului LEI (Legal Entity Identifier). Vă rugăm să rețineți că toți clienții persoane juridice trebuie să obțină codul LEI pentru deschiderea unui cont pe persoană juridică.
 8. Acordul Clientului pentru persoană juridică, completat şi semnat.

Contracte & Documente

Documente pentru a deschide un cont

Pentru o persoană fizică:


Pentru persoana juridică:


Documentele care descriu termenii și condițiile serviciilor Admiral Markets UK Ltd

Trebuie să citești, să înțelegi și să accepți aceste documente înainte de a semna acordul clientului


Informare importantă


Documente suplimentare