Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Tipuri de conturi

Admiral Markets oferă condiții de tranzactionare competitive și o gamă largă de servicii pentru fiecare tip de cont. Alege varianta care te avantajează și începe astăzi tranzacționarea pe piețele financiare.

Alege termenii de trading


Note

 1. Termenii pentru CFD-uri pe metale spot, indici cash, indici futures, acțiuni, obligațiuni și crypromonede sunt prevăzute în  Specificațiile contractelor.
 2. Clienții cu amănuntul beneficiază de niveluri fixe ale levierului, în timp ce clienții profesionali au o marjă de diferențiere astfel încât levierul pentru perechile valutare și anumite tipuri de CFD-uri să depindă de valoarea noțională a poziției în conformitate cu  Cerinţele de marjă.
 3. Clienții cu amănuntul beneficiază de niveluri fixe ale levierului, în timp ce clienții profesionali au o marjă de diferențiere astfel încât levierul pentru perechile valutare și anumite tipuri de CFD-uri să depindă de valoarea noțională a poziției în conformitate cu  Cerinţele de marjă.
 4. Comisionul este indicat pentru o singură tranzacție şi debitat în totalitate (dublat) atunci când o tranzacția se va deschide. Exemplele de calcul şi valorile comisionului pentru diferite monede sunt prevăzute în  Comisioane.
 5. Comisionul este indicat pentru o tranzacție "dus" și se percepe "per tranzacție" (adică de fiecare dată când un activ este cumpărat sau vândut). Te invităm să consulți datele complete despre ratele și valorile minime ale comisioanelor din Specificațiile contractelor. Exemplele de calcul sunt furnizate în Comisioane.

 1. Deschide Cont Inregistrati-va in Biroul Traderului, incarcati documentele necesare, completati formularul "Deschide un Cont"
 2. Realizati un depozit Alegeti o modalitate de plata convenabila, completati formularul "Depoziteaza Fonduri" si verificati balanta contului
 3. Incepeti tranzactionarea Descarcati platforma MetaTrader, inregistrati-va cu datele contului Dvs si incepeti tranzactionarea în piața forex!

Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.