Download book
PRIMESTE EXEMPLARUL TAU GRATUIT Pregătește-te pentru cele mai puternice tendințe de schimbare a regulilor jocului în tranzacționarea online. Vezi cele 17 funcții indispensabile traderilor în 2017.
Te rugăm să îți verifici email-ul sau să accesezi acest link pentru descărcare
© Admiral Markets (UK) Ltd. Admiral Markets (UK) Ltd. este autorizată și reglementată de către Autoritatea de Conduită Financiară. (FCA Nr. Registru 595450). Admiral Markets (UK) Ltd. este înregistrată în Marea Britanie și Țara Galilor în cadrul Registrului Comerțului. Numărul Registrului 08171762. Adresa companiei: 16 St. Clare Street, London EC3N 1LQ, UK.

Avertizare risc: Tranzacționarea pe piețele Forex și financiare cu ajutorul contractelor pentru diferență (CFD) implică riscuri și ar putea să nu fie potrivite pentru toate categoriile de investitori. Este posibil să suferiți o pierdere egală cu sau mai mare decât suma investită de către dumneavoastră.

Prin urmare, nu trebuie să investiți sau să riscați bani pe care nu vă permiteți să îi pierdeți. Asigurați-vă că ați înțeles toate riscurile asociate tranzacționării.

Înainte de a utiliza serviciile Admiral Markets UK Ltd, vă rugăm să identificați și să recunoașteți riscurile asociate tranzacționării.