Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
  • Efect de levier de până la:
    1:30 pentru clienții de retail,
    1:500 pentru clienții profesionali
  • Protecție asigurată de FSCS
  • Protecție împotriva balanței negative
CONTINUĂ
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare/companii de investiții vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator/companie de investiții, vă rugăm să îl selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare/companii de investiții vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator/companie de investiții, vă rugăm să îl selectați.

Te-ai înregistrat cu succes!

Îți mulțumim!

Să vedem care sunt paşii următori.

  • Ți-am creat un profil în Biroul Traderului. Biroul Traderului este locul unde îți poți gestiona conturile de tranzacționare și poți efectua depuneri sau retrageri de fonduri.
  • De asemenea, ți-am creat un cont demonstrativ cu o balanță virtuală de 10.000 de euro. Devine din ce în ce mai interesant, nu-i așa?

Pentru a începe tranzacţionarea la bursă pe contul demo, urmează aceste etape:

Descarcă & instalează MT4

1 Descarcă & instalează MT4

Totul începe cu platforma de tranzacționare. Link-urile de mai jos te vor ajuta să instalezi terminalul de tranzacționare.
Verifică-ți email-ul

2 Verifică-ți email-ul

Ți-am trimis un email cu datele contului tău și un link de descărcare.
Autentifică-te în MetaTrader 4

3 Autentifică-te în MetaTrader 4

Instalează platforma de tranzacţionare şi autentifică-te prin introducerea numarului de cont (login) și a parolei de tranzacționare. La câmpul server, selectează AdmiralMarkets-Demo2.
Lansează prima tranzacție!

4 Lansează prima tranzacție!

Dacă te-ai logat în platformă și ai maximizat un grafic, apasă butonul "New Order" pentru a lansa prima ta tranzacție. Poți cumpăra (Buy) sau vinde (Sell) orice instrument din listă.
Ai reușit

Ai lansat prima tranzacție. Acum, iată unele lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare:


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.