Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Îți multumim pentru interes

Felicitări, ești pe drumul cel bun! Tot ce trebuie să faci acum este să te autentifici în contul tău Demo și să realizezi prima tranzacție!

 1. Deschide email-ul
 2. Autentifică-te în Contul Demo
 3. Realizează o tranzacție

Nu ai un Demo cont de tranzacționare cu Admiral Markets? Nicio problemă! Deschide unul făcând clic pe butonul albastru de mai jos. Amintește-ți, este obligatoriu să folosești aceeași adresă pe care te-am contactat.

DESCHIDE CONT DEMO

Cel mai simplu mod pentru a începe tranzacţionarea pe contul demo fără risc este de a tranzacționa direct în browser cu MetaTrader WebTrader. Fără descarcare sau instalare!

ACCESEAZĂ WEBTRADER

Cum începi să tranzacționezi pe un cont demo

Cum să începi cu WebTrader

Platforma în browser MetaTrader 4, WebTrader, nu necesită setări adiționale.

 1. Pur şi simplu conectează-te cu datele contului existent. Ți-am oferit deja un cont demo, deci nu trebuie să-ți creezi unul nou.
  !
  NB! Asigură-te că alegi corect serverul din lista de servere disponibile. Informaţiile despre server pot fi regăsite pe email sau în Biroul Traderului.
 2. Alege din lista instrumentul sau perechea valutară dorită.
 3. Fă click dreapta pe simbol şi alege New Order.
 4. Dacă vrei, poți seta un nivel de Stop Loss şi Take Profit, dar acest lucru este opţional.
 5. Click pe Buy sau Sell.

După ce ai plasat tranzacția, poți verifica evoluția acesteia făcând click pe butonul “Trade” din partea de jos a terminalului.

ACCESEAZĂ WEBTRADER

Cum deschizi un cont real de tranzacționare

După cum sugerează numele, un cont real de tranzacționare face posibil tranzacționarea cu bani reali. Pentru a deschide un cont real:

 1. Autentifică-te în Biroul Traderului.
 2. Click pe “Deschide cont real” din tab-ul “Lista Conturilor” și setează-ți preferințele.
 3. Completează formularul

  Tipul: Admiral.Markets, Admiral.Prime și Admiral.MT5
  Monedă: RON, GBP, EUR, USD, CHF

 4. Alege tipul contului între Admiral.Markets și Admiral.Prime. Dorești să afli mai multe despre termenii de tranzacționare? Compară tipurile de conturi în detaliu.
 5. Încarcă documentele în tab-ul “Documents”:
  • a) O copie a documentului de identitate (ID - pașaport sau carte de identitate).
  • b) Dovada domiciliului (cum ar fi o factură de utilități, o scrisoare emisă de guvern etc) care nu este mai veche de 3 luni și conține adresa completă.
  • c) Acordul clientului - este generat automat prin intermediul Biroului Traderului odată ce aplicația pentru un cont real a fost completată (nu implică acțiuni adiționale).
   • Te rugăm să reții că, în conformitate cu procedura KYC (know-your-customer), Admiral Markets UK Ltd îți poate solicita documente suplimentare, în cazul în care documentele menționate mai sus sunt considerate insuficiente.

Odată ce echipa noastră a aprobat cererea, contul tău va fi deschis și poate fi activat.

Pe lângă condițiile de tranzacționare competitive, îți oferim și Setări de Protecție împotriva Volatilității, o serie de funcții special concepute pentru a te proteja împotriva condițiilor de piață volatilă. Odată activate, acestea îți vor permite să tranzacționezi cu încredere, indiferent de circumstanțele de piață.

Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.