Pro.Cashback

Fă parte din Pro.Cashback! - imaginea eroului

Our AM.Cashback loyalty programme rewards you as you trade! Your account will be automatically credited with an amount based on your trading volume, every month. No need to claim your reward or perform any specific action: just trade and enjoy your reward!

Cu cât mai multe fonduri sunt adăugate în contul tău, cu atât ai mai multe oportunități de a tranzacționa și potențial de a profita de cea mai mare și mai lichidă piață financiară din lume!

Dacă nu ești un client profesional, dar dorești să obții accesul la programul nostru de fidelizare Pro.Cashback, trebuie doar să te familiarizezi cu termenii de tranzacționare de retail și profesionali pentru a verifica dacă ești eligibil pentru statutul pro și să aplici!

Termeni și condiții

  • Pro.Cashback este o parte din oferta noastră Admiral Markets Pro care este disponibilă doar pentru clienții profesionali.
  • Recompensa este de 1 USD la 1.000.000 USD valoare noțională.
  • Vei primi recompensa pentru tranzacționarea ta pe contul Admiral.Markets, Admiral.MT5 sau Admiral.Prime live.
  • Calculăm recompensa în funcție de volumul lunar de tranzacționare, pe baza pozițiilor închise.
  • Nu este nevoie să soliciți recompensa sau să întreprinzi nicio acțiune specifică pentru a o obține - îți vom credita automat conturile în prima zi calendaristică a fiecărei luni.
  • Nu vom include în calcul pozițiile cu o durată mai mică de 15 minute sau cu valori ale profitului / pierderii mai mici de două spread-uri tipice ale instrumentelor tranzacționate, precum și poziții pe CFD-uri pe acțiuni și ETF-uri.
  • Nu există limite, cum ar fi valori minime de plată ale cifrelor volumului lunar minim.

Extinde-ți capitalul contului cu punctele Admiral Markets

Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.