Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Pro.Cashback

Fă parte din Pro.Cashback! - imaginea eroului

Programul nostru de fidelizare Pro.Cashback te recompensează pe măsură ce tranzacționezi! Client profesional fiind, contul tău va fi automat creditat cu o sumă ce depinde de volumul de tranzacționare, în fiecare lună. Nu este nevoie să revendici recompensa sau să efectuezi vreo acțiune specifică: tranzacționează și bucură-te de recompensă!

Cu cât mai multe fonduri sunt adăugate în contul tău, cu atât ai mai multe oportunități de a tranzacționa și potențial de a profita de cea mai mare și mai lichidă piață financiară din lume!

Dacă nu ești un client profesional, dar dorești să obții accesul la programul nostru de fidelizare Pro.Cashback, trebuie doar să te familiarizezi cu termenii de tranzacționare de retail și profesionali pentru a verifica dacă ești eligibil pentru statutul pro și să aplici!

Termeni și condiții

 • Pro.Cashback este o parte din oferta noastră Admiral Markets Pro care este disponibilă doar pentru clienții profesionali.
 • Recompensa este de 1 USD la 1.000.000 USD valoare noțională.
 • Vei primi recompensa pentru tranzacționarea ta pe contul Admiral.Markets, Admiral.MT5 sau Admiral.Prime live.
 • Calculăm recompensa în funcție de volumul lunar de tranzacționare, pe baza pozițiilor închise.
 • Nu este nevoie să soliciți recompensa sau să întreprinzi nicio acțiune specifică pentru a o obține - îți vom credita automat conturile în prima zi calendaristică a fiecărei luni.
 • Nu vom include în calcul pozițiile cu o durată mai mică de 15 minute sau cu valori ale profitului / pierderii mai mici de două spread-uri tipice ale instrumentelor tranzacționate, precum și poziții pe CFD-uri pe acțiuni și ETF-uri.
 • Nu există limite, cum ar fi valori minime de plată ale cifrelor volumului lunar minim.

Extinde-ți capitalul contului cu punctele Admiral Markets

Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.