Tranzactioneaza responsabil | Admiral Markets
+40 756 038 038     Contact

Tranzactioneaza responsabil

Ia-ti angajamentul ca vei tranzactiona
doar informat, corect indrumat si cu un broker reglementat.

IA-TI ANGAJAMENTUL ASTAZI #iAMtradingNOTgambling


Share pentru angajament Tweet pentru angajament


Distribuie angajamentul si

Alatura-te misiunii noastre!

Sustine-ne sa-i ajutam si pe altii sa tranzactioneze responsabil.

Vom onora angajamentul tau cu peste 50 de premii si acces gratuit la materiale si programele educationale Admiral Markets.
Completeaza formularul pentru a incepe tranzactionarea cu 5.000$ virtuali si pentru a participa la extragerea premiilor.


Sustinatorii tranzactionarii responsabile

Personalitatile care s-au alaturat campaniei pentru ca tu sa tranzactionezi responsabil:
Cabral Ibacka Dam o mana de ajutor atunci cand este nevoie
cabral.ro
Robert Turcescu Jurnalist, curios, cateodata nervos
turcescu.ro
Ionut Iftimoaie Fiu, barbat, sot, tatic, sportiv... norocos
facebook.com/Ionut-iftimoaie
Av. Cristian Dutescu Organizatia Profesionistilor Pietei de Capital
oppc.ro
Dorian Popa Think outside the box
d-box.ro
TBA Urmatorii sustinatori ai tranzactionarii responsabile
admiralmarkets.ro

Onoram angajamentul tau

Peste 50 de premii semnate Admiral Markets vor fi oferite la tombola din 7 Decembrie. Regulile concursului pot fi citite aici.

De ce Admiral Markets?

Povestea noastra
Admiral Markets a fost fondata in 2001 dintr-o simpla observatie: traderii si investitorii si-au schimbat modul in care consuma informatia, studiaza produsele si serviciile, tranzactioneaza si transmit experienta mai departe, dar majoritatea brokerilor nu s-au adaptat.

Ideea si provocarea
Am pornit de la ideea ca brokerajul trebuie regandit. Realitatea este ca in acest domeniu, activitatea multor companii nereglementate se bazeaza pe procurarea unei baze de date, trimiterea unor spam-uri si hartuirea oamenilor prin telefon. Provocarea a fost sa combinam serviciile de calitate cu conditiile de tranzactionare confortabile si cu delectarea clientilor nostri. Un proiect pe termen lung care sa ofere solutii complete tuturor celor interesati de pietele financiare: tranzactionare, suport si educatie, socializare.

Misiune si viziune
Dupa peste 14 ani de activitate, am inteles ca motivul celor peste 500.000 de fani si 50.000 de clienti activi din aproximativ 50 de tari, este de fapt FILOZOFIA noastra. Brokerajul adevarat inseamna sa atragi cu informatii utile - nu sa deranjezi, sa ajuti cu solutii eficinte - nu sa hartuiesti, sa reactionezi si sa actionezi pentru a oferi clientilor ceea ce vor, chiar inainte ca acestia sa inteleaga ce vor.
Oamenii si cultura noastra
Ridicati mana daca mai cunoasteti un broker cu mai multi clienti si fani, sau mai multa prezenta teritoriala decat Admiral Markets. Sunt sanse sa fie cateva maini ridicate. Acum, ridicati mana daca va place sa primiti telefoane insistente de la vanzatori lacomi, spam cu informatii irelevante sau reclame agresive cand navigati pe internet? Nici o mana sus, nu-i asa?

Motto
'Rezolva pentru Client'. Ne mandrim ca atragem si intretinem clientii cu INIMA. Credem in corectitudine si transparenta. Sa asiguram un climat orientat pe client este telul nostru si acest lucru este evident in produsele pe care le creem, suportul pe care-l oferim, modul in care ne promovam si vindem. Asta ne face fericiti si aceasta campanie de informare si responsabilizare reprezinta inca o dovada.

Contact
Buzesti 74, et. 9, Bucuresti
+40 756 038 038 / +40 21 315 15 13
info@admiralmarkets.ro