+40 756 038 038, +40 21 315 15 13    Contactează-ne  

Strategia de tranzacționare Wyckoff

Strategia de tranzacționare ascunsă din anii 30 pe care profesioniștii NU vor ca TU să o cunoști

Obține Manuscrisul

De ce strategia de tranzacționare Wyckoff

Codifică practicile traderilor legendari din anii ‘30 în legi, principii, tehnici și disciplină mentală. Te ajută să înțelegi în detaliu vechea școală de gândire în analiza tehnică și psihologia pieței.

Dezvăluie adevăratele reguli ale jocului, practicate de marile interese din spatele scenei. Dacă vrei să reușești, trebuie să înveți cum să recunoști profesioniștii și să înțelegi ce fac. Asta fac cei care urmează această metodă de tranzacționare veche de 100 de ani - urmăresc profesioniștii.

Este momentul să înveți cum să gândești și să tranzacționezi precum un profesionist.

graphic
graphic
Ce conține strategia de tranzacționare Wyckoff

Fazele schemelor de acumulare și distribuție și funcțiile acestora. Metoda înarmează traderul cu o abordare logică și psihologică în luarea deciziilor tehnice. O reprezentare vizuală idealizată a acțiunii prețului și a practicilor marilor jucători.

Cele 9 teste clasice pentru luarea unei poziții. Obiectivul metodei este acela de a sincroniza intrarea în piață, adică de a iniția o poziție în anticiparea unei mișcări. Aceste puncte cu risc minim și potențial ridicat apar în zona culminantă a consolidărilor.

Un studiu de caz al pieței americane. Pas cu pas, înțelege logica după care acționează marii jucători în zonele culminante ale range-urilor ce pregătesc trendurile ascendente și descendente de durată.

Cum să obții o copie a manuscrisului de 35 de pagini

Înregistrează-te la Admiral Markets. Completează formularul de mai jos pentru a obține o copie a manuscrisului de 35 de pagini cu metoda de tranzacționare veche de 100 de ani.

Verifică adresa de email. Vei primi un email cu exemplarul tău gratuit și link-ul de acces la versiunea Web a platformei de tranzacționare.

Descarcă manuscrisul. Am depus mult efort pentru a-ți oferi acest manuscris, așa că te rugăm să nu-l distribui sau să-l vinzi. Mulțumim.

graphic
Obține o copie a manuscrisului

Simplu și gratuit