Primii pasi in Tranzactionarea la Bursa
Seminar

Gratuit Primii pasi in Tranzactionarea la Bursa

Adresa
Bulevardul Republicii, nr. 1
Ploiesti, Romania
Data și ora
Iunie 28
15:30 - 17:45 UTC
0
Zile
0
Ore
0
Minute
0
Secunde
Locuri rămase 334

Bursa reprezinta pentru unii o sursa de venit profitabila, in timp ce pentru altii ramane un domeniu cu multe necunoscute.

DIN NEFERICIRE, investitorul la Bursa ramane un personaj exotic in Romania, in conditiile in care pietele financiare globale si tranzactiile bursiere sunt parte a cotidianului in toate tarile dezvoltate.

Participarea cetateanului la tranzactii bursiere este extrem de scazuta, in general din cauza lipsei de educatie financiara si implicit din necunoasterea variantelor alternative.

Potrivit BNR, romanii tin in depozite bancare peste peste 75% din avere sau 154 de miliarde de lei la dobanzi sub pragul de 1% din care se scad comisioane, impozite si inflatia, in conditiile in care Bursa rasplateste investitorul cu randamente net superioare in cea mai mare parte din timp.

Cu toate acestea, astazi, doar 0,1% dintre romani tranzactioneaza la Bursa!

DIN FERICIRE, acest Seminar practic si gratuit are menirea de a gasi echilibrul perfect intre informațiile necesare și metodele practice pe care le puteți utiliza pentru a investi la Bursa. Urmareste sa va ofere calea cea mai scurta pentru a benefia efectiv din tranzactiile bursiere de indata ce circumstantele va permit; sau, in cel mai rau caz, pentru a evita greseli investitionale care ar putea efectiv sa va aducă pierderi si sa va descurajeze inainte sa aveți suficient timp pentru a gasi calea catre succes.

În locul metodelor complicate, consumatoare de timp și resurse, inaccesibile pentru majoritatea investitorilor, acest Seminar va ofera o introducere inteligenta în lumea tranzacțiilor bursiere, utilizând cele mai avansate și mai fiabile instrumente și metode.

La sfârșitul acestui curs, vei ști

  • Ce este Bursa si de ce sa incepi sa investesti chiar acum
  • De ce ai nevoie pentru a incepe efectiv tranzactionarea
  • In ce instrumente financiare poti sa investesti
  • Cum sa deschizi un cont de brokerajMai multe informatii

Locurile disponibile sunt limitate. Toti participantii trebuie sa se inregistreze in prealabil si sa confirme ulterior, email sau telefonic, participarea la Seminar.


Florin Marian
Florin Marian

Invitat special

Broker, analist financiar, experiență internațională în privința tranzacționării pe piața spot și a derivatelor financiare, trainer pentru cei care vor să cunoască mai multe despre tranzacționarea pe Bursă. Dezvoltator sisteme de tranzacționare.


Primii pasi in Tranzactionarea la Bursa

Dezvoltă-ți cunoștințele

Înregistrează-te gratuit și învață

Împărtăşește-ți experiența