Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca
Investiții și Tehnologie @TECH EXPO, 18-20 Mai 2018
Seminar

Gratuit Investiții și Tehnologie @TECH EXPO, 18-20 Mai 2018

Adresa
University Square, Bucharest
Bucuresti, Romania
Data și ora
Mai 18
11:00 - 17:00 UTC
0
Zile
0
Ore
0
Minute
0
Secunde
Locuri rămase 184

Alatura-te celor 18.000+ pasionati la cel mai amplu festival tech din Romania, unde poti interactiona cu Admiral Markets si afla despre beneficiile investitiilor in tehnologie prin intermediul actiunilor si al fondurilor tranzactionate la bursa.

BONUS: un voucher cadou de 200 EURO pentru vizitatorii stand-ului Admiral Markets (T-14) în cele 3 zile de festival.

Tehnologia se mișcă uluitor de repede. Ritmul schimbării în domeniul inteligenței artificiale, al energiei regenerabile și al "internetului lucrurilor", de exemplu, poate face dificilă pentru investitori menținerea la curent. Dar dacă nu ești deasupra evenimentelor, riști să pierzi.

Sectorul tehnologic poate fi extrem de profitabil pentru investitori. Dar cum alegi companiile potrivite?

La cel mai mare festival de tehnologie urbană din România, Admiral Markets - unul dintre partenerii evenimentului – îți va arăta LIVE cel mai simplu mod prin care poți să obții expunere pe tehnologie: de la acțiuni individuale, până la un întreg sector sau subsector. Inclusiv o expunere adaptată care investește în idei tematice precum ETF-urile care pun accentul pe companii specializate în robotică și automatizare.

"La Admiral Markets, te putem ajuta să investești în tehnologie aducându-ți noutăți despre ultimele evoluții și despre companiile și acțiunile de tehnologie sau despre fondurile de tehnologie tranzacționate", a explicat Dimitre Tzonev, cu 6 ani de experiență pe Wall Street (HSBC și Merrill Lynch) și expertul invitat de Admiral Markets UK la expozitia tech din cadrul Bucharest Technology Week 2018.

La sfârșitul acestui curs, vei ști

● Cum să obții o expunere pe tehnologie - Unii investitori vor prefera să cumpere acțiuni individuale, dar pentru cei care nu se simt confortabil cu alegerea acțiunilor, ETF-urile reprezintă cel mai simplu mod de a investi în acțiunile de tehnologie.

● Cum să cumperi un sector întreg - Expunerea cea mai largă posibilă pe acțiunile de tehnologie având portofolii echilibrate care alocă banii investitorilor pe sectoare de genul software, internet, hardware, servicii IT și companii producătoare de semiconductoare.

● Cum să alegi un subsector – Explorează anumite domenii ale sectorului de tehnologie care se axează pe companiile asociate cu serviciile de internet, inclusiv comerțul electronic, social media, sistemele de plată pe internet, de streaming video, călătoriile online și serviciile financiare dacă credeți că rolul imens pe care îl joacă subsectorul internetului în ascensiunea tehnologiei este probabil să continue.

● Cum să obții o expunere adaptată - Dincolo de industriile definite în mod oficial în cadrul tehnologiei, poți investi, de asemenea, în idei tematice, cum ar fi ETF-urile (Exchange Traded Funds – fonduri de investiții care se tranzacționează pe bursă), care pun accentul pe companiile specializate în robotică și automatizare, cloud computing și protecția împotriva atacurilor cibernetice.

Mai multe informatii

Pentru a programa o intalnire informala (Demo 1-1) la Standul T14 al Admiral Markets (vis-a-vis de standul Samsung), te rugăm fa click pe butonul PARTICIPA si completeaza formularul de înregistrare.

Te vom contacta în scurt timp și vom aranja o întâlnire informala si o demonstratie 1-1 cu unul dintre consultanții noștri, cu care vei discuta în detaliu cerințele tale și îți vor explica cum poți investi în informații și cele mai recente evoluții prin intermediul companiilor de tehnologie și fondurile tranzacționate la bursă (ETFs).

ATENTIE! Pentru acces gratuit si prioritate la check-in te rugam sa te inregistrezi pe pagina oficiala a festivalului: https://techweek.ro/tech-expo-tickets/. Altfel, pentru inregistrarea la locatie se va percepe o taxa de 20 RON.

BONUS: un voucher cadou de 200 EURO pentru vizitatorii stand-ului Admiral Markets (T-14) în cele 3 zile de festival.

Robert Petre
Robert Petre

Invitat special

Agent de investitii financiare, certificat cu o vechime de 7 ani in pietele internationale, Robert coreleaza analiza tehnica cu cea fundamentala in deciziile de investitii. Email: robert.petre@admiralmarkets.com


Investiții și Tehnologie @TECH EXPO, 18-20 Mai 2018

Dezvoltă-ți cunoștințele

Înregistrează-te gratuit și învață

Împărtăşește-ți experiența

Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 85% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.