Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
 • Efect de levier de până la:
  1:30 pentru clienții de retail,
  1:500 pentru clienții profesionali
 • Protecție asigurată de FSCS
 • Protecție împotriva balanței negative
CONTINUĂ
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare/companii de investiții vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator/companie de investiții, vă rugăm să îl selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare/companii de investiții vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator/companie de investiții, vă rugăm să îl selectați.

Cum se adaugă indicele DAX 30 pe platforma MetaTrader 4

Timp de citire: 2 minute

platforma de tranzactionare metatrader 4

După deschiderea platformei de tranzacţionare MetaTrader 4, accesaţi secţiunea "Market Watch" dacă nu este deja prezentă în partea stângă a ecranului.

Cum se adaugă DAX 30 pe MT4 - 2 soluţii

 1. Faceţi clic dreapta în partea alba a "Market Watch" şi selectaţi "Symbols / Simboluri"
 • Se va deschide o fereastră care conţine toate instrumentele pe care le puteţi tranzacţiona pe contul demo MetaTrader 4, trebuie doar să gasiţi indicele DAX 30 MT4 în "Cash Indices 1" şi faceţi dublu clic pe acesta.
 • Astfel, indicele DAX30 MT4 este adăugat la lista instrumentelor prezente în "Market Watch", trebuie doar să deschideţi graficul de tranzacţionare a indicelui trăgându-l în zona centrală a platformei dumneavoastră MT4 sau clic dreapta pe acest instrument şi selectaţi "Chart Window / Fereastră Grafic"

adaugare dax 30 metatrader 4

2. Faceţi clic dreapta în fereastra "Market Watch" şi selectaţi "Show All / Arataţi Tot"

 • Această soluţie afişează direct în "Market Watch" toate instrumentele pe care le puteţi tranzacţiona pe contul Demo MetaTrader 4, trebuie doar să găsiţi indicele DAX 30 în listă pentru a deschide graficul indicelui German DAX30 MetaTrader 4.

https://admiralmarkets.ro/start-trading

Educație Forex

Despre Admiral Markets

În calitate de broker reglementat, oferim acces la unele dintre cele mai populare platforme de tranzacționare. Puteți tranzacționa cu noi CFD-uri, acțiuni și ETF-uri.

Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.