Cum Să Cumperi Acțiuni Coca Cola Precum Warren Buffet? ▶️ [Rezultate Financiare 2023]

Eva Blanco Garzón
22 Min citit

Cumpărați acțiuni Coca Cola? Principala companie producătoare de băuturi răcoritoare, pe lângă faptul că obține profituri considerabile, plătește dividende de câteva decenii. Dar cum să investiți în Coca Cola în 2021 și cum arată analiza sa tehnică și fundamentală? Dacă vă interesează aceste aspecte și alte subiecte referitoare la companie, continuați să citiți!

Este una dintre cele mai cunoscute brand-uri la nivel mondial ale tuturor generațiilor. Este chiar mai renumită decât Apple sau Microsoft! Este prezentă la evenimente sportive majore, cum ar fi Campionatul Mondial de Fotbal sau Jocurile Olimpice, astfel încât încurajează publicul la consumul continuu.

A reușit chiar să-și impună culorile în tradiția de Crăciun! Este omniprezentă în coșul de cumpărături al gospodăriilor din întreaga lume. Orașul său de origine, Atlanta, statul Georgia al SUA, a fost sediul Jocurilor Olimpice de vară de la sfârșitul secolului 20. Este, evident, vorba despre compania Coca Cola!

Este liderul incontestabil din industria băuturilor non-alcoolice cu produsul său emblematic, Coca Cola. Ceea ce este remarcabil este faptul că firma georgiană nu a depus nici măcar un brevet privind fabricarea băuturii sale vedetă. The Coca Cola Company a transformat rețeta secretă a băuturii Coca-Cola într-o armă de marketing: delicioasă și inegalabilă!

În plus, compania a evitat astfel riscul de a-și vedea într-o zi rețeta în domeniul public, ferindu-se astfel de o concurență din ce în ce mai agresivă.

Investiția în acțiuni Coca Cola este o investiție pe termen lung. Calitatea investițiilor este scumpă în ciuda tuturor motivelor pentru care atât de mulți investitori vor să cumpere acțiunea Coca Cola și să o păstreze în portofoliul lor!

Cont Demo Fără Riscuri

Înregistrează-te pentru un cont demo online gratuit și însușește-ți strategia de tranzacționare

Coca Cola Acțiuni - Istoric

Compania Coca Cola, cunoscută și sub numele de Coca-Cola, este liderul mondial în sectorul băuturilor non-alcoolice. Fondată în Atlanta în 1892 de către Asa Griggs Candler, compania Coca Cola este listată la Bursa din New York sub codul NYSE: KO și avea o capitalizare de piață de 231 miliarde USD la 30 iulie 2019.

Activitățile grupului Coca Cola sunt împărțite în două domenii principale:

⭕ Vânzarea de băuturi non-alcoolice

⭕ Îmbutelierea 

Ca multinațională, Coca Cola realizează 58% din cifra de afaceri la nivel internațional, deși piața sa principală rămâne Statele Unite ale Americii.

Puține persoane știu că această companie deține aproximativ 500 de mărci. Cei mai mulți dintre noi nu pot enumera 5 tipuri de băuturi care aparțin Coca Cola, deși probabil că le-am încercat măcar o dată.

În prezent, la nivel mondial se consumă peste 50 de miliarde de băuturi răcoritoare. Aproximativ un miliard dintre acestea aparțin Coca Cola. Compania este eternul și principalul concurent al Pepsi.

Este posibil să ne schimbăm preferințele în materie de mașini, telefoane mobile sau branduri de îmbrăcăminte, dar nu vom schimba băutura răcoritoare preferată. Cu toate acestea, acest lucru nu garantează o tendință ascendentă continuă.

➤ Ceea ce este mult mai probabil este că randamentele și dividendele atractive vor fi menținute în timp... cu excepția cazului în care se întâmplă un eveniment neașteptat în lume. Ei bine, acest eveniment neașteptat a sosit, așa că va trebui să aruncăm o privire asupra modului în care coronavirusul a influențat cursul acțiunilor Coca Cola.

Perspectiva acțiunilor Coca Cola

  • Care interval de timp este mai potrivit: pe termen scurt, mediu sau lung?
  • Ce stil de tranzacționare: intraday, scalping sau pe termen lung?
  • Cât timp va mai fi disponibilă în depozite Coca Cola? Dacă ne gândim că suntem din ce în ce mai mulți în lume.
  • Diabetul și obezitatea sunt atât de răspândite încât singurul viitor este Coca-Cola Zero și Coca-Cola Light?

Nu știm, dar suntem încrezători că directorii și specialiștii de la Coca Cola vor reacționa în timp util la cele mai noi tendințe.

Cel mai bun mod de a urmări analiza prețului acțiunilor Coca Cola este să o urmăriți în timp real. Deci, dacă nu ați descărcat încă platforma de tranzacționare, o puteți face prin intermediul bannerului de mai jos - este gratuită!

Principala platformă multi-activ din lume


De asemenea, puteți descărca și utiliza, tot gratuit, platforma MetaTrader 4.

Dividende pe Acțiuni Coca Cola

Sursa: Guru Focus - Randamentul istoric al acțiunilor Coca Cola - Perioada: 28 decembrie 1990 - 28 decembrie 2019 - editat pe 10 februarie 2021.

Ceea ce îi motivează pe investitori să cumpere acțiuni Coca Cola este creșterea constantă a dividendului său în fiecare an începând cu 1963. Coca Cola face parte din Dividend Aristocrats, cu un istoric de peste 25 de ani consecutivi de creștere a dividendului Coca Cola.

Cei care au trecut deja prin mai multe perioade de corecții și crize știu că este mai greu să pierzi dacă acțiunile în care investești plătesc un dividend constant. În acest sens, acțiunile Coca Cola și-au menținut randamentele stabile.

De fapt, acțiunile Coca Cola se încadrează, de asemenea, în categoria populară Dividend King, întrucât dividendele Coca Cola au crescut timp de peste 50 de ani consecutivi.

Pentru un investitor pe termen lung care încearcă să construiască o sursă de venit pasiv, cumpărarea acțiunilor Coca-Cola este ideală, este o „asigurare" pentru a primi dividende în continuă creștere, indiferent de condițiile pieței. Mai ales că volatilitatea acțiunii este mai mică decât cea a indicelui său de referință, S&P 500, după cum am explicat mai sus.

Știm că este întotdeauna o strategie bună să dețineți în portofoliu un anumit procentaj de active de refugiu, care să vă garanteze randamente stabile, indiferent de profilul dumneavoastră de investitor și de apetitul sau aversiunea față de risc.

În orice caz, investiția în acțiuni precum cele ale companiei Coca Cola, care plătește dividende de aproape două decenii, poate fi considerată cu siguranță o investiție bună.

Istoric Curs Acțiuni Coca Cola

Întotdeauna este recomandabil să se analizeze graficele pe termen lung și scurt. Un grafic lunar, săptămânal sau chiar zilnic este excelent pentru identificarea tendințelor și a potențialelor intrări atractive.

Cât valorează 1 acțiune Coca Cola? Vom vedea în continuare.

Să analizăm următoarele aspecte:

  • Analiza diviziunii / splitării acțiunilor Coca Cola;
  • Analiza istoricului cotațiilor acțiunilor Coca Cola;
  • Graficul Coca-Cola pe termen scurt.

Divizare Acțiuni Coca Cola

Înainte, puteați vizualiza divizarea acțiunilor Coca Cola pe MetaTrader 5 după cum urmează:

Sursa: MetaTrader 5 Ediția SupremăAdmirals - Curs Coca Cola nyse ko - grafic săptămânal în perioada 15 aprilie 2007 - 13 noiembrie 2019 - editat la 13 noiembrie 2019 la 13:39 - Rețineți că performanțele trecute nu influențează performanțele viitoare.

Gap-ul înregistrat de cotația acțiunilor Coca Cola Company între vineri, 10 august 2012, și luni, 13 august 2012, marcat cu albastru în graficul de mai sus, se datorează operațiunii de splitare a acțiunilor.

Cu toate acestea, de la ultima actualizare, graficul este prezentat astfel pentru a înțelege mai bine prețul acțiunilor, unde zona albastră indică momentul în care a avut loc operațiunea de splitare:

Sursa: Admirals MetaTrader 5, Grafic săptămânal Coca Cola Stock CFD, #KO. Interval: 12 iunie 2011 - 7 octombrie 2021. Rețineți că performanțele trecute nu influențează performanțele viitoare.

Compania Coca Cola a considerat că prețul acțiunilor sale devenise prea scump pentru cei care doreau să investească în acțiunile companiei. Prin urmare, Coca Cola a decis divizarea acțiunilor sale într-un raport de 2 la 1.

Prin urmare, prețul acțiunilor Coca Cola, care a fost de 78,80 dolari la închiderea sesiunii de tranzacționare de vineri, 10 august 2012, a fost înjumătățit, ajungând la 39,32 dolari pe acțiune la deschiderea sesiunii de luni, 13 august 2012. Iar numărul de acțiuni s-a dublat: toți investitorii care dețineau, să zicem, 10 acțiuni pe 10 august, pe 13 august 2012 au avut 20 de acțiuni. Cu alte cuvinte: de două ori mai multe acțiuni de o valoare de două ori mai mică, deci aceeași valoare a portofoliului.

Doriți să aflați mai multe despre oricare dintre aceste concepte? Doriți să descoperiți noi strategii de tranzacționare? Atunci nu ratați webinariile noastre gratuite de tranzacționare:

Webinare de trading gratuite

Accesează webinarele live găzduite de experții noștri în tranzacționare

Graficul Coca Cola Stock Pe Termen Lung

Pentru a decide dacă este un momentul potrivit pentru a cumpăra acțiuni Coca Cola, este foarte important să analizăm performanța sa pe termen lung pe piața bursieră.

Sursă: Admirals MetaTrader 5, grafic lunar CFD-uri Coca Cola, #KO. Interval: 1 aprilie 2007 - 6 octombrie 2021. Rețineți că performanțele trecute nu influențează performanțele viitoare.

Pe termen lung, prețul acțiunilor Coca Cola a crescut constant. Această tendință ascendentă a început după ce a atins minimele din primul trimestru al anului 2009 și a continuat până la maximul istoric din februarie 2020: prețul acțiunilor Coca Cola a crescut de la 18,71 dolari în martie 2009 la 60,12 dolari în februarie 2020. O creștere de peste 200% în 11 ani.

Cu toate acestea, după ce a stabilit acel maxim istoric, prețul acțiunilor Coca Cola a scăzut la 36,25 dolari din cauza declinului general al piețelor bursiere în urma crizei coronavirusului. De atunci, prețul a recuperat treptat, continuând tendința ascendentă pe termen lung (linia verde ascendentă), după cum vom discuta în secțiunea următoare.

Timp de mai bine de un deceniu, performanța prețului acțiunilor Coca Cola a satisfăcut atât investitorii de retail, cât și pe cei profesionali. 

Coeficientul beta al acțiunilor CocaCola este de doar 0,6. Acest lucru înseamnă că prețul acțiunilor Coca Cola estede două ori mai puțin volatil decât indicele său de referință, SP500. Prin urmare, este instrumentul potrivit pentru o investiție defensivă.

Graficul Coca Cola Stock Pe Termen Scurt

Sursă: Admirals MetaTrader 5, Grafic zilnic CFD-uri Coca Cola, #KO. Interval: 4 august 2020 - 7 octombrie 2021. Rețineți că performanțele trecute nu influențează performanțele viitoare.

Coca Cola a început anul 2020 într-o formă excelentă, atingând nivelul maxim istoric de aproximativ 60 de dolari pe acțiune. Cu toate acestea, această companie a fost, de asemenea, afectată de pandemia de coronavirus, înregistrând scăderi ale cotației bursiere de aproximativ 40%.

În restul anului, prețul Coca Cola a revenit pe creștere, fiind susținut de nivelurile de suport și rezistență marcate de retragerile Fibonacci. 

Cu toate acestea, începutul anului 2021 nu a fost pe placul investitorilor companiei din cauza restricțiilor impuse de diferite țări asupra sectorului de agrement și de ospitalitate pentru a limita noul val de infectări cu Covid-19. 

După cum se poate observa în grafic, în ianuarie prețul a scăzut aproape de nivelul retragerii Fibonacci de 50%, dar a reușit să se redreseze la începutul lunii februarie, ajungând în prezent să se tranzacționeze în zona de rezistență marcată de maximul anual. Dar ce sa intamplat? De ce a scăzut brusc prețul acțiunii Coca Cola?

Dacă vă place fotbalul sau ați urmărit Campionatul European (desfășurat între iunie și iulie 2021), gestul lui Cristiano Ronaldo de la începutul conferinței de presă, în care acesta a îndepărtat două sticle de Coca Cola pentru a le înlocui cu o sticlă de apă, nu ar fi trecut neobservat. Poate că ar putea părea un gest lipsit de importanță, însă, a determinat o scădere a prețului acțiunilor Coca Cola cu 1,6% la bursă, altfel, compania valorează în prezent cu 4 miliarde de dolari mai puțin.

Deși cifra de 4000 pare enormă, este normal ca prețul să fluctueze. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți și să urmăriți știrile care afectează compania în care investiți sau în care doriți să investiți, deoarece prețul poate fi influențat.

Performanțele bursiere ale acțiunii Coca Cola demonstrează că această companie și-a menținut poziția de lider în industria băuturilor non-alcoolice, în ciuda unui context dificil. 

Anunțurile privind rezultatele financiare sunt momente așteptate cu nerăbdare de cei care se gândesc să investească în acțiuni... Doriți să vedeți cum influențează rezultatele cotația acțiunilor Coca Cola? Recomandabil ar fi să exersați mai întâi pe un cont demo cu fonduri virtuale, astfel încât să nu vă asumați niciun risc.

Cont Demo Fără Riscuri

Înregistrează-te pentru un cont demo online gratuit și însușește-ți strategia de tranzacționare

Rezultate Financiare Coca Cola 2021

Ultimele rezultate prezentate de Coca Cola corespund celui de-al doilea trimestru din 2021, perioadă în care compania a obținut 2641 milioane de dolari, cu 48% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut. Ca urmare a acestor vești bune, prețul acțiunii a atins nivelul maxim din februarie 2020, închizând la 56,23 dolari.

Compania va prezenta rezultatele aferente primelor nouă luni ale anului pe 27 octombrie, așa că rămâneți cu ochii în patru.

Rezultatele Financiare Coca Cola 2020

Rezultatele Companiei Coca-Cola aferente anului 2020 au fost afectate de pandemie, deoarece consumul, în afara celui casnic, a scăzut. Mai exact, a încheiat anul cu un profit de 7,747 miliarde de dolari, cu 13% mai mic decât cel înregistrat în 2019. 

➨ Veniturile nete au scăzut cu 11%, până la 33 de miliarde de dolari;

➨ Câștigul pe acțiune (EPS) a scăzut cu 13%, la 1,79 dolari pe acțiune.

La începutul perioadei de izolare, Coca Cola a înregistrat vânzări semnificative pe piața internă. Consumatorii și-au făcut provizii de alimente, băuturi și alte produse de primă necesitate atunci când a început această situație. În plus, vânzările Coca Cola prin intermediul canalelor online au crescut semnificativ în timpul pandemiei.

Cu toate acestea, de la începutul lunii aprilie 2020, rezultatele companiei au scăzut cu aproximativ 25%. Motivul? Închiderile restaurantelor și anularea evenimentelor importante au influențat negativ vânzările companiei, deoarece, în general, jumătate din veniturile sale provin din consumul non-casnic. Iar acest lucru s-a reflectat și în restul anului.

Cumpărați acțiuni Coca Cola sau Pepsi?

PepsiCo Inc., principalul concurent al Coca Cola, este un producător global de băuturi răcoritoare. Unele dintre cele mai cunoscute mărci ale sale sunt Pepsi, Sunny Delight, Gatorade, Lay's sau Starbucks.

Compania este a patra cea mai mare companie alimentară din lume. Cel care a creat rețeta a fost Caleb D. Bradham, un farmacist, așa că istoria sa în acest moment seamănă cu cea a principalului său concurent.

PepsiCi Inc. este prezentă în 195 de țări. Optzeci la sută din veniturile sale nu provin din Pepsi Cola, ci din alte băuturi și alimente, deoarece compania și-a extins oferta de produse și s-a diversificat mai repede decât Coca Cola și a răspuns la tendințele de alimentație sănătoasă.

În ceea ce privește cumpărarea de acțiuni…

Ambele companii pot fi incluse în același portofoliu. Perspectivele depind în mare măsură de încrederea pieței, care în 2021 se îmbunătățesc ca urmare a evoluției planurilor de vaccinare.

În afară de Covid-19, viitorul industriei alimentare este determinat de tendințele în favoarea alimentației sănătoase. PepsiCo a reacționat mai rapid în această privință, dar nici viteza de reacție a Coca-Cola nu este un motiv de îngrijorare.

Lupta dintre Pepsi și Coca-Cola în domeniul băuturilor răcoritoare a luat sfârșit. Băuturile răcoritoare cu zahăr nu sunt apreciate, astfel că ambele companii au fost nevoite să își schimbe strategia.

Coca Cola devansează Pepsi în ceea ce privește produsele light și fără zahăr. Cu toate acestea, Pepsi a câștigat cotă de piață odată cu cumpărarea Lays.

De Ce Să Investiți În Acțiuni Coca Cola Cu Admirals

Cumpărarea acțiunilor Coca Cola reprezintă o investiție pe termen lung, deoarece constă în cumpărarea unei companii solide care continuă să crească chiar și după mai bine de un secol de existență. Prețurile acțiunilor Coca Cola sunt, într-adevăr, mari, însă ele reflectă valoarea și soliditatea acțiunilor Coca Cola pe piața de valori.

Profitați de Contul Invest.MT5, dedicat acțiunilor și ETF-urilor (Exchange-Traded Fund)! Acest cont personalizat pentru investitorii pe termen lung vă permite să investiți în acțiunile Coca Cola sau în alte peste 4.000 de acțiuni, fără costuri de întreținere a contului și fără swap-uri, cu un comision începând de la 0,01$ pentru acțiunile americane!

Acest cont este ideal pentru investitorii și traderii care doresc să investească în acțiuni pe termen lung, reducând costurile și comisioanele.

CFD-uri pe acțiuni și ETF-uri

Tranzacționează CFD-uri pe acțiuni și ETF-uri cu Admirals

De Ce Să Tranzacționați CFD-uri Pe Acțiuni Coca Cola Company

CFD-urile (contracte pentru diferență) pe acțiuni vă permit să beneficiați de efectul de levier, astfel încât vă puteți bucura de investiții interesante chiar și cu un capital mic. Cu toate acestea, trebuie să luați în considerare faptul că tranzacționarea cu efect de levier implică un nivel mai ridicat de risc și nu este potrivită pentru toți investitorii. Investiți în CFD-uri pe acțiuni Coca Cola și accesați peste 15 piețe bursiere cu ajutorul unui cont MetaTrader Admirals.

Pe lângă efectul de levier, CFD-urile vă permit să beneficiați de variațiile acțiunilor Coca Cola atât în sens ascendent, cât și în sens descendent, astfel încât să puteți vinde în lipsă (Short) CFD-urile pe acțiunile Coca Cola dacă anticipați o corecție sau o inversare a trendului pe piața bursieră.

Analiza dvs. este împotriva a ceea ce crede Warren Buffett despre acțiunile Coca Cola și credeți că prețul acțiunii Coca Cola Company va scădea? Folosiți CFD-urile pentru a face o vânzare în lipsă și pentru a profita de fiecare cent cu care prețul acestei acțiuni scade! Descoperiți conturile noastre de tranzacționare Admirals!

Cum Să Cumpărați Acțiuni Coca Cola Company

  1. Conectați-vă la contul dvs de tranzacționare MetaTrader 5;
  2. În tab-ul Market Observation faceți click dreapta;
  3. Deschideți Symbols și tastați Coca Cola în bara de căutare;
  4. Selectați acțiunea Coca Cola Company și faceți click pe Show Symbols;
  5. Faceți click dreapta pe acțiunea Coca Cola și apoi pe New Order, după care faceți click pe Buy.

Trebuie doar să urmați aceste 5 etape simple și rapide pentru a vă poziționa pe cumpărarea de acțiuni Coca Cola! Investiți cu ajutorul contului Invest.MT5 pentru a cumpăra acțiuni.

Cum Să Vindeți Acțiuni Coca Cola

  1. Conectați-vă la contul dvs de tranzacționare MetaTrader 5;
  2. În tab-ul Market Observation faceți click dreapta;
  3. Deschideți Symbols și tastați Coca Cola în bara de căutare;
  4. Selectați acțiunea Coca Cola Company și faceți click pe Show Symbols;
  5. Faceți click dreapta pe acțiunea Coca Cola și apoi pe New Order, după care faceți click pe Sell;

Sunteți pesimist și nu credeți că prețul acțiunii Coca Cola Company va continua să crească? Puteți face o vânzare în lipsă pe CFD-urile pe acțiuni Coca Cola cu ajutorul conturilor Trade.MT5 și Trade.MT4.

Investiția în Acțiuni Coca Cola - Concluzie

În acest articol, am încercat să analizăm istoricul acțiunilor Coca Cola, să evidențiem tendințele de schimbare, stilul de viață din ce în ce mai conștient al consumatorilor care ar putea influența produsele și rezultatele companiei Coca Cola.

Desigur, nu putem ști dinainte strategia companiei pentru viitoarele schimbări, dar, după cum am văzut, aceasta deține o gamă largă de produse, ceea ce înseamnă că există multe oportunități pe piață.

Traderii care aleg Admirals vor fi încântați să știe că pot tranzacționa complet fără riscuri pe un cont demo de tranzacționare. În loc să vă îndreptați direct către piețele reale și să vă puneți capitalul în pericol, puteți evita riscul în totalitate și exersa până când veți fi gata să treceți la tranzacționarea pe un cont real. 

Principala platformă multi-activ din lume


Curs Forex

Despre Admirals

Ca broker reglementat, oferim acces la unele dintre cele mai utilizate platforme de tranzacționare din lume. Puteți tranzacționa prin noi CFD-uri, acțiuni și ETF-uri.

Datele furnizate oferă informații suplimentare cu privire la toate analizele, estimările, prognozele, previziunile, studiile de piață, perspectivele săptămânale sau alte evaluări sau informații similare (sub denumirea de "Analiză") publicate pe site-ul Admirals. Înainte de a lua orice decizie de investiție, vă rugăm să acordați o atenție deosebită următoarelor aspecte:

  1. Aceasta este o comunicare de marketing. Conținutul este numai pentru scopuri informaționale și nu trebuie interpretat ca un sfat sau recomandare de investiții. Acesta nu a fost elaborat în conformitate cu cerințele legale de promovare a independenței cercetării în domeniul investițiilor și nu este supus niciunei interdicții de tratament înainte de difuzarea cercetării în domeniul investițiilor.
  2. Orice decizie de investiție este luată de fiecare client pe cont propriu, în timp ce societatea Admirals AS (Admirals) nu este responsabilă pentru nici o pierdere sau daună rezultată ca urmare a acestei decizii, indiferent dacă este sau nu bazată pe conținut.
  3. Pentru a proteja interesele clienților noștri și obiectivitatea analizei, Admirals a instituit proceduri interne adecvate pentru prevenirea și gestionarea conflictelor de interese.
  4. Analiza este pregătită de un analist independent (denumit în continuare "Pierre Perrin-Monlouis") pe baza estimărilor personale ale lui Pierre PERRIN-MONLOUIS (Analist financiar).
  5. Cu toate că au fost făcute toate eforturile rezonabile pentru a asigura fiabilitatea tuturor surselor de conținut și pentru a ne asigura că toate informațiile sunt prezentate într-o manieră inteligibilă, în timp util, exactă și completă, Admirals nu garantează exactitatea sau exhaustivitatea informațiilor cuprinse în analiză.
  6. Orice tip de performanță trecută sau modelată a instrumentelor financiare prezentate în conținut nu trebuie interpretat ca o promisiune, garanție sau implicare explicită sau implicită de către Admirals a oricărei performanțe viitoare. Valoarea instrumentului financiar poate crește și scădea, iar păstrarea valorii activului nu este garantată.
  7. Produsele cu efect de levier (inclusiv contractele pentru diferență) sunt speculative și pot duce la pierderi sau profituri. Înainte de a începe să tranzacționați, asigurați-vă că înțelegeți riscurile implicate.
TOPUL ARTICOLELOR
Ce Este Piața Financiară și Cum Se Tranzacționează
Piața financiară este o piață în care instrumentele financiare sunt tranzacționate atât la nivel național, cât și la nivel global. Traderii cumpără și vând aceste instrumente pentru a obține profit în timp ce încearcă să-și limiteze riscurile.Mulți traderi tind să se orienteze pe o piață financiară...
4 tipare de tranzacționare intra day, pe care orice trader trebuie să le cunoască
Tiparele de tranzacționare intra day sunt modele grafice repetitive ale prețului, care apar din activitatea cumpărătorilor și a vânzătorilor pe piață. Acestea pot fi utile pentru a identifica cine deține controlul asupra pieței și încotro ar putea evolua prețurile în continuare....
Cum Să Tranzacționați EURGBP?
Perechea valutară EURGBP este una dintre cele mai tranzacționate perechi valutare.EURGBP este una dintre perechile valutare preferate de către traderii europeni. Descoperți cum puteți să tranzacționați EURGBP! În acest articol vom răspunde la următoarele întrebări: Ce este EURGBP? 4 Caracteristici...
Vizualizează Tot