Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Instrumente financiare

Află informaţii specifice despre un instrument financiar, care te va ajuta să-l înţelegi în cele mai mici detalii. Aici vom explica ce este instrumentul, cum funcţionează, când poate fi tranzacționat şi mult mai mult…

Cum se Tranzacționează Petrolul Brut cu ajutorul CFD-urilor

Prețul Petrolului Brut stârnește interesul tuturor investitorilor. Descoperiți cum se Tranzacționează Petrolul Brut WTI cu ajutorul CFD-urilor!

Timp de citire: 21 minute

Cum să Tranzacţionaţi Materii Prime?

CFD-urile pe Materii Prime sunt preferate de numeroși investitori. Descoperiți chiar acum cum puteți deschide un Cont de Tranzacționare Materii Prime!

Timp de citire: 16 minute

Merită să cumperi acțiuni Apple?

Doriți să cumpărați Acțiuni Apple? În acest articol vă vom explica dacă merită să cumpărați Acțiunea Apple (Acțiunea AAPL). Citiți articolul complet!

Timp de citire: 10 minute

Tranzacţionarea Indicilor Bursieri - Ghid Complet

Ești interesat de tranzacționarea Indicilor Bursieri Internaționali? Dorești să investești în Indici Bursieri alături de un broker fiabil? Află mai multe!

Timp de citire: 12 minute

​Cum să Tranzacționați CFD-urile pe Bund

Tranzacționarea CFD-ului pe Bund-ul german este acum disponibilă. Aflați tot ce trebuie să știți despre Bund CFD și începeți tranzacționarea!

Timp de citire: 17 minute

Cum se Tranzacționează Valuta Chinei [Totul despre Yuan]

Doriți să tranzacționați moneda Chinei? Descoperiți ce este Yuan-ul, diferența dintre Yuan CNY și Yuan CNH, precum și evoluția sa față de euro și dolar!

Timp de citire: 8 minute

Tranzacționarea CFD-urilor pe IBEX35

Indicii bursieri sunt foarte populari în rândul day trader-ilor și scalper-ilor. Iată tot ce trebuie să știți despre tranzacționarea Indicelui IBEX35!

Timp de citire: 16 minute

Ce Este Bitcoin?

Descoperiți chiar acum tot ce trebuie să știți despre Bitcoin: Definiție BTC, Cum Funcționează și Cum se Tranzacționează Bitcoin. Aflați mai multe!

Timp de citire: 11 minute

Cum să tranzacționați CFD-urile pe Indicele Nasdaq 100

Indicele Nasdaq 100 este unul dintre principalii indici ai piețelor bursiere din Statele Unite. Aflați cum să tranzacționați CFD-urile pe NQ100!

Timp de citire: 24 minute

[DAX Index Trading] Investiții în Bursa de Valori Germană

Indicele DAX 30 este unul dintre cele mai tranzacționate instrumente. Descoperiți tot ce trebuie să știți despre tranzacționarea DAX index!

Timp de citire: 31 minute

Tranzactii bursiere: cum incepi si cum supravietuiesti

Tot ce trebuie sa stii despre tranzactiile bursiere si indrumare pas cu pas pentru a incepe si a depasi perioada de invatare cu succes.

Timp de citire: 6 minute

Fonduri de Investitii sau Actiuni? In ce ar trebui sa investesti

Pentru majoritatea oamenilor, investitiile in actiuni prin intermediul fondurilor este cea mai buna optiune. Fondurile de indici si fondurile de investitii tranzactionate la bursa (ETF-uri) sunt cea mai simpla optiune. Iata de ce si cum poti incepe.

Timp de citire: 6 minute

Cum sa investesti la Bursa in 2018/19

Urmeaza acesti 4 pasi simpli pentru a invata cum sa investesti la bursa. Afla cum poti incepe cu doar 500 EUR si de ce ai nevoie pentru a deveni un investitor de succes.

Timp de citire: 4 minute

Cum sa investesti in piata masinilor electrice

Oportunitatile oferite de creșterea pieței mașinilor electrice și modul în care investitorii pot beneficia de dezvoltarea noilor tehnologii.

Timp de citire: 7 minute

Ce este un fond tranzactionat la bursa (ETF)

Daca vrei sa cumperi actiuni la bursa cu usurinta, dar sa beneficiezi si de diversificarea fondurilor mutuale, iti propunem o prezentare a fondurilor tranzactionate la bursa - asa numitele ETF-uri (Exchange Traded Funds), care combina cele mai bune atribute ale celor doua active.

Timp de citire: 7 minute

Ce este un fond mutual si cum functioneaza

Fondurile mutuale sunt unele dintre cele mai populare unelte pe care investitorii le utilizeaza pentru a-si construi economiile pentru pensie. Iata cum functioneaza si cum poti sa investesti in 2018/19.

Timp de citire: 4 minute

Cum să cumperi acțiuni la Bursă

Învață cum să cumperi acțiuni la Bursă în doar 4 pași. Iată cum poți deveni investitor și cum poți cumpăra acțiuni cu cel mai mic comision din Romania!

Timp de citire: 20 minute

Cum să Tranzacționați Indicele Dow Jones (DJI30)

Indicele Dow Jones Industrial Average sau Dow Jones 30 este indicele de referință al pieței bursiere americane. Descoperiți cum să tranzacționați DJI30!

Timp de citire: 11 minute

Cum să tranzacționați EURUSD

CFD-ul EUR USD este cea mai tranzacționată pereche pe Piața Forex. Descoperiți chiar acum cum să tranzacționați perechea Euro Dolar!

Timp de citire: 29 minute

Investitii imobiliare fara a cumpara proprietati

Daca nu aveti sute de mii de dolari la indemana, exista alte optiuni pentru a investi in imobiliare, fara a cumpara o proprietate, fizic. Iata cele mai bune oportunitati pentru 2018/19.

Timp de citire: 6 minute

Cum poti sa cumperi actiuni Tesla in Romania

Pretul unei actiuni Tesla a crescut de la $20 in 2012 la $400 in 2018. Acest ghid complet va explica cum puteti investi in actiuni Tesla in Romania in 2018/19 cu doar 500 Eur.

Timp de citire: 5 minute

Top 3 moduri de a investi în piata imobiliara prin intermediul bursei de valori

Iata cele mai avantajoase metode de a investi in piata imobiliara fara a cumpara direct proprietati si doar cu cateva mii de euro. Cea de a treia este preferata la nivel international si poate deveni principala atractie pentru investiti imobiliare in Romania in 2019.

Timp de citire: 7 minute

Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 85% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.