Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
  • Efect de levier de până la:
    1:30 pentru clienții de retail,
    1:500 pentru clienții profesionali
  • Protecție asigurată de FSCS
  • Protecție împotriva balanței negative
CONTINUĂ
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare/companii de investiții vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator/companie de investiții, vă rugăm să îl selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare/companii de investiții vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator/companie de investiții, vă rugăm să îl selectați.

Informații generale

Alege dintr-o gamă largă de subiecte de tranzacționare diferite, pentru tot felul de stiluri de tranzacționare. Află despre CFD-uri vs. Futures - și descoperă care ar putea fi mai potrivit pentru tine! Descoperă tranzacționarea indicilor, tranzacționarea online, toate piețele financiare importante pe care trebuie să le cunoaști, cum să tranzacționezi CFD-uri pe barilul de țiței și multe altele!

Cum să tranzacționați CFD-urile pe Indicele Nasdaq 100

Indicele Nasdaq 100 este unul dintre principalii indici ai piețelor bursiere din Statele Unite. Aflați cum să tranzacționați CFD-urile pe NQ100!

Timp de citire: 24 minute

[DAX Index Trading] Investiții în Bursa de Valori Germană

Indicele DAX 30 este unul dintre cele mai tranzacționate instrumente. Descoperiți tot ce trebuie să știți despre tranzacționarea DAX index!

Timp de citire: 31 minute

Tranzactii bursiere: cum incepi si cum supravietuiesti

Tot ce trebuie sa stii despre tranzactiile bursiere si indrumare pas cu pas pentru a incepe si a depasi perioada de invatare cu succes.

Timp de citire: 6 minute

Fonduri de Investitii sau Actiuni? In ce ar trebui sa investesti

Pentru majoritatea oamenilor, investitiile in actiuni prin intermediul fondurilor este cea mai buna optiune. Fondurile de indici si fondurile de investitii tranzactionate la bursa (ETF-uri) sunt cea mai simpla optiune. Iata de ce si cum poti incepe.

Timp de citire: 6 minute

Cum sa investesti la Bursa in 2018/19

Urmeaza acesti 4 pasi simpli pentru a invata cum sa investesti la bursa. Afla cum poti incepe cu doar 500 EUR si de ce ai nevoie pentru a deveni un investitor de succes.

Timp de citire: 4 minute

Cum sa investesti in piata masinilor electrice

Oportunitatile oferite de creșterea pieței mașinilor electrice și modul în care investitorii pot beneficia de dezvoltarea noilor tehnologii.

Timp de citire: 7 minute

Ce este un fond tranzactionat la bursa (ETF)

Daca vrei sa cumperi actiuni la bursa cu usurinta, dar sa beneficiezi si de diversificarea fondurilor mutuale, iti propunem o prezentare a fondurilor tranzactionate la bursa - asa numitele ETF-uri (Exchange Traded Funds), care combina cele mai bune atribute ale celor doua active.

Timp de citire: 7 minute

Ce este un fond mutual si cum functioneaza

Fondurile mutuale sunt unele dintre cele mai populare unelte pe care investitorii le utilizeaza pentru a-si construi economiile pentru pensie. Iata cum functioneaza si cum poti sa investesti in 2018/19.

Timp de citire: 4 minute

Cum sa cumperi actiuni la Bursa

Invata cum sa cumpari actiuni la Bursa in doar patru pasi. Acest ghid iti explica tot ce trebuie sa stii pentru a deveni investitor cu doar 500 EUR si pentru a cumpara actiuni la bursa cu cel mai mic comision din Romania.

Timp de citire: 7 minute

Cum să Tranzacționați Indicele Dow Jones (DJI30)

Indicele Dow Jones Industrial Average sau Dow Jones 30 este indicele de referință al pieței bursiere americane. Descoperiți cum să tranzacționați DJI30!

Timp de citire: 11 minute

Cum să tranzacționați EURUSD

CFD-ul EUR USD este cea mai tranzacționată pereche pe Piața Forex. Descoperiți chiar acum cum să tranzacționați perechea Euro Dolar!

Timp de citire: 29 minute

Investitii imobiliare fara a cumpara proprietati

Daca nu aveti sute de mii de dolari la indemana, exista alte optiuni pentru a investi in imobiliare, fara a cumpara o proprietate, fizic. Iata cele mai bune oportunitati pentru 2018/19.

Timp de citire: 6 minute

Cum poti sa cumperi actiuni Tesla in Romania

Pretul unei actiuni Tesla a crescut de la $20 in 2012 la $400 in 2018. Acest ghid complet va explica cum puteti investi in actiuni Tesla in Romania in 2018/19 cu doar 500 Eur.

Timp de citire: 5 minute

Top 3 moduri de a investi în piata imobiliara prin intermediul bursei de valori

Iata cele mai avantajoase metode de a investi in piata imobiliara fara a cumpara direct proprietati si doar cu cateva mii de euro. Cea de a treia este preferata la nivel international si poate deveni principala atractie pentru investiti imobiliare in Romania in 2019.

Timp de citire: 7 minute

Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.