Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Cum putem să tranzacționăm CFD-urile pe Bitcoin Cash?

Timp de citire: 6 minute

Bitcoin Cash sau CFD-ul BCH/USD a fost creat atunci când Bitcoin a trecut printr-un hard fork pe 1 august 2017. Am explicat ce este Bitcoin Cash în unul dintre articolele noastre anterioare, acum vă prezentăm un memento rapid.

Bitcoin Cash (BCH), ca și predecesorul său Bitcoin (BTC), este un sistem de plăți electronice de tip peer-to-peer, care este susținut de tehnologia blockchain și o rețea de calculatoare descentralizată - un sistem bazat pe procese criptografice care verifică și înregistrează tranzacțiile electronice de plată fără să se bazeze pe terțe părți de încredere, adică pe instituțiile financiare.

Bitcoin Cash reduce astfel costurile de tranzacție prin eliminarea terților care realizează medierea dintre cumpărători și vânzători. Teoretic, ar trebui să reducă frauda prin solicitarea unor protocoale de securitate, cum ar fi proof-of-work și semnăturile digitale, care sunt verificate pe un registru distribuit public, cunoscut sub numele de blockchain.

Prin ce diferă Bitcoin Cash de Bitcoin?

Bitcoin Cash a fost creat de Bitcoin de comunitatea de mineri și dezvoltatori deoarece ei erau cei preocupați de viitorul criptomonedei și de potențiala său incapacitate de a fi scalată în mod eficient pe mai departe. Ca urmare, a fost creat BCH, diferența principală fiind faptul că prezintă o dimensiune crescută a blocului, ajutând la accelerarea procesului de verificare.

Cum să tranzacționați CFD-ul BCH/USD

Tranzacționarea CFD-urilor Bitcoin Cash nu este mult diferită de tranzacționarea oricărei alte perechi valutare, marfă sau CFD. Cu toate acestea, atunci când discutăm despre piețele financiare, este esențial să vă asigurați că sunteți bine pregătit înainte de a intra în orice inițiere de poziții..

Cu toate acestea, s-ar putea să vă întrebați ce reprezintă un nivel bun de pregătire?

Ei bine, traderii ar trebui să fie întotdeauna conștienți de trei componente majore înainte de a aborda piețele. Toate cele trei aspecte sunt critice deoarece se sprijină reciproc și doar o singură verigă slabă ar putea duce la eșec. Aceste componente sunt:

1. strategia de tranzacționare;

2. psihologia tranzacționării;

3. managementul riscurilor.

O strategie de tranzacționare sau un plan de tranzacționare prezintă o importanță mare deoarece permite traderilor să știe cum și când să se pregătească de inițierea unor tranzacții. Acesta oferă o schiță a instrumentelor de folosit și explică momentele în care cotațiile ar putea fi sau nu în favoarea lor.

Psihologia tranzacționării este vitală, deoarece riscând bani reali aceasta va avea impact asupra nervilor și, eventual, va genera frică și un potențial rollercoaster emoțional. Psihologia tranzacționării permite traderilor să formuleze un răspuns adecvat și îi ajută să facă față acestor situații.

Gestionarea riscurilor este, de asemenea, critică. Aceasta permite traderilor să își protejeze capitalul, aspect necesar pentru a accesa piețele financiare. Fără un control adecvat al riscurilor, traderii au tendința de a iși spori riscul pentru una sau două tranzacții, ceea ce poate duce la pierderi și scăderi mari ale contului. Pentru mai multe detalii vă sugerăm să urmăriți videoclipul de mai jos (în limba engleză).

O strategie EMA la 50 de perioade pentru CFD-ul BCH/US

Pentru a implementa cu succes strategia de tranzacționare de mai jos, va trebui să descărcați plug-in MT4/MT5 de la Admiral Markets, numit MetaTrader Supreme Edition. Printre multe alte instrumente excelente, există un indicator numit Admiral Pivot. Pentru a putea aplica această strategie, trebuie să respectați anumite reguli.

Deschide un cont real!

Intervalul de timp:

● Grafic de 30 de minute sau H1

Indicatori Metatrader:

● Admiral Pivot setat pe intervalul de timp zilnic;

● MACD (12,26,9);

● EMA 50 cu setare la închidere.

Pentru tranzacțiile de cumpărare, indicatorul MACD ar trebui să fie deasupra liniei zero, iar prețul peste EMA 50 (Media Mobila Exponențială la 50 de intervale). Când prețul sparge Pivotul Admiral de jos în sus și închide deasupra acestuia, plasați un ordin de cumpărare.

Sursa: Admiral Markets MT4SE, Grafic BCH/USD , M30, Noiembrie 2017

În graficul de mai jos putem vedea cum arată aceasta pe platforma MT5. Cu doar un singur clic pe Admiral Mini Terminal, puteți adăuga pivoții în graficele dvs.

Sursa: Admiral Markets MT5SE, Grafic BCH/USD, H1, Oct-Nov 2017

Iată un nou exemplu de tranzacție de cumpărare pe platforma MT5:

Sursa: BCH/USD, Admiral Markets MT5SE, graficul M30, Dec 2017

Tranzacționarea Bitcoin Cash prin MetaTrader 5

Acest software reprezintă viitorul tranzacțiilor online deoarece MetaTrader 5, care păstrează funcționalitățile și aspectul MT4, este incomparabil mai avansat, atât pe parte de client, cât și pe parte de server. Aceasta înseamnă că poate gestiona chiar mai multe instrumente, piețe, burse și setări de tranzacționare, fără aproape nici o limită de flexibilitate sau scalabilitate - și asta este o veste bună pentru traderii noștri!

Această nouă platformă revizuită oferă următoarele:

Hedging;

● Nu are reguli FIFO;

● Un calendar fundamental integrat;

● Integrarea tranzcționării;

● Îmbunătățirea graficelor și a intervalelor de timp;

● Indicatori exclusivi de primă clasă;

● Capacitate de a gestiona ordine multiple;

● Integrarea MT5 Supreme Edition.

Aceasta este doar o mică listă a câtorva dintre noile caracteristici pe care le are noua platformă MT5. Aflați mai multe și descărcați-o gratuit astăzi de pe site-ul nostru.

Tranzacționarea altor CFD-uri pe criptomonede

În afară de tranzacționarea Bitcoin Cash vs. Dolarul SUA (BCH/USD), clienții Admiral Markets pot alege, de asemenea, să tranzacționeze CFD-uri pe Bitcoin vs. Dolarul SUA (BTC/USD), Eter versus Dolarul SUA (ETH/USD), Litecoin versus Dolarul SUA (LTC/USD) și Ripple față de Dolarul SUA (XRP/USD).

MetaTrader 4 Ediția Supremă

Te-ar putea interesa și:

Despre Admiral Markets

În calitate de broker reglementat, oferim acces la unele dintre cele mai populare platforme de tranzacționare. Puteți tranzacționa cu noi CFD-uri, acțiuni și ETF-uri.

Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.