Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Criptomonede

Această zonă a secțiunii educaționale Amiral Markets vă va oferi o privire în profunzime asupra tuturor aspectelor cripto! De la definiții și glosare, până la cele mai bune strategii, indicatori și platforme de tranzacționare care să fie utilizate în timp ce tranzacționați aceste instrumente volatile. Aflați tot ce trebuie să știți pentru a tranzacționa CFD-uri prin Admiral Markets.

Ce este Monero?

Monero (XMR), de exemplu, este o criptovalută care, de fapt, s-a lansat în 2014 și a oferit avantaje-cheie în domeniul confidențialității. Acest articol explică ideile, caracteristicile, avantajele și provocările cu care se confruntă Monero. Află toate detaliile!

Timp de citire: 7 minute

Ce este Dash?

Află tot ce trebuie să știi despre Dash, una dintre cele mai fierbinți criptovalute din lume, oferind avantaje față de Bitcoin în domeniul performanței, confidențialității și managementului. Ce este Dash? Cum sunt create monedele Dash? Care este istoricul prețurilor Dash? Află toate acestea acum...

Timp de citire: 6 minute

Ce este Zcash?

Criptovaluta Zcash este un proiect crypto care a provenit din ideea Zerocoin/Zerocash, propusă în 2013. Criptomoneda Zcash a fost extrasă din Bitcoin și lansată în octombrie 2016 fiind anterior cunoscută ca Zerocoin. Află mai multe!

Timp de citire: 5 minute

Tranzacționarea CFD-urilor pe criptovalute vs. investiția tradițională

Aflați cum tranzacționarea CFD-urilor pe criptovalute este diferită de investițiile tradiționale. Aflați avantajele și dezavantajele investițiilor tradiționale în monedele digitale, precum Bitcoin, Ether și Ripple și vedeți cum ar putea fi mai potrivită tranzacționarea. Aflați cum să tranzacționați CFD-uri de criptoval

Timp de citire: 11 minute

Care este cea mai bună platformă de tranzacționare pentru CFD-uri pe criptomonede?

Tranzacționarea Bitcoin și a altor valute virtuale direct din browserul tău nu a fost niciodată mai simplă cu această platformă web. Iată un ghid pentru cea mai bună platformă de tranzacționare pentru criptomonede.

Timp de citire: 9 minute

Cum putem să tranzacționăm CFD-urile pe Bitcoin Cash?

Stiați că, în afară de Bitcoin si restul de critpovalute, poti tranzacționa și Bitoin cash pe platforma MetaTrader 4? Află mai multe!

Timp de citire: 6 minute

BTC/USD vs. ETH/USD: Care pereche este mai bine să tranzacționați?

Esti interesat de fenomenul criptomonedelor dar nu știi pe care să le alegi? Află perechea pe care este mai bine să o tranzacționezi!

Timp de citire: 8 minute

Cum să Tranzacționați CFD-urile pe Criptomonede - Ghid Complet

Sunteți interesat de Criptomonede? Descoperiți chiar acum ce sunt Criptomonedele și cum pot fi tranzacționate ca CFD-uri. Ghid complet criptomonede!

Timp de citire: 37 minute

Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.