Un Altfel De Brokeraj: Trading, Networking, Entertainment

Martie 29, 2016 18:37

'Un Altfel De Brokeraj' este consecinta unei simple observații: traderii și investitorii din Romania și-au schimbat modul în care consumă informația, studiază produsele și serviciile, tranzacționează și transmit experiența mai departe, dar majoritatea brokerilor nu s-au adaptat.

Ideea și provocarea

Am pornit de la ideea că brokerajul trebuie regândit. Realitatea este că în acest domeniu, activitatea multor companii nereglementate se bazează pe procurarea unei baze de date, trimiterea unor spam-uri și hărțuirea oamenilor prin telefon. Provocarea a fost să combinăm serviciile de calitate cu condițiile de tranzacționare confortabile și delectarea clienților noștri. Un proiect pe termen lung, inceput in 2008, care să ofere soluții complete tuturor celor interesați de pietele financiare: tranzacționare, suport și educație, socializare și delectare.

Misiunea și Viziunea

După peste 15 ani de activitate la nivel global, am înțeles că motivul celor peste 500.000 de fani și 50.000 de clienți activi din aproximativ 50 de țări, este de fapt FILOZOFIA noastră. Brokerajul adevărat înseamnă să atragi cu informații utile - nu să deranjezi, să ajuți cu soluții eficinte - nu să hărțuiești, să reacționezi și să acționezi pentru a oferi clienților ceea ce vor, chiar înainte ca aceștia să înțeleagă ce vor.


Primul eveniment Admiral Markets din 2016. Vezi mai multe imagini aici

Oamenii și cultura noastră

Ridicați mâna dacă mai cunoașteți un broker cu mai mulți clienți, fani sau prezență teritorială decât Admiral Markets. Sunt șanse să fie câteva mâini ridicate. Acum, ridicați mâna dacă vă place să primiți telefoane insistente de la vânzători lacomi, spam cu informații irelevante sau reclame agresive când navigați pe internet? Nici o mână sus, nu-i așa? Problema este că există o discrepanță uriașă între modul în care brokerii se promovează și îți vând serviciile și modul în care oamenii de fapt vor să informeze și să investească.

Motto

'Rezolvă pentru Client'. Ne mândrim că atragem și întreținem clienții cu INIMA. Credem în corectitudine și transparență. Să asigurăm un climat orientat pe client este țelul nostru și acest lucru este evident în produsele pe care le creăm, suportul pe care-l oferim, modul în care ne promovăm și vindem.

Încântați de cunoștință

Asta ne face fericiți și evenimentul la care te invităm reprezintă încă o dovadă. Sărbătorim 15 ani de activitate și profităm de această oportunitate pentru a inaugura noul nostru sediu din București, cu o petrecere de 2 zile - 15 si 16 Aprilie - dedicată clienților și comunității de traderi din România.

Am creat un mediu premium și exclusivist pentru ca invitații și clienții noștri să se bucure de o experiență unică: trading, networking, entertainment!

Te așteptăm: bit.ly/15YearsParty


Urmatorul eveniment Admiral Markets. Participă: bit.ly/15YearsParty

Vineri 15 Aprilie, începând cu orele 4pm & Sâmbătă 16 Aprile, începând cu orele 10am

Str. Buzești, Nr. 76-80, Et. 9, Clădirea Premium Point

Vezi pe harta: