Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Tranzacționează inteligent: Smart-Lines în MT4 și MT5

Noiembrie 09, 2017 17:57

Metoda este simplă, ușor de folosit și nu durează decât o secundă sau două pentru a o pune în aplicare.

Mai mult, nu costă nimic, poate economisi bani și poate crește dramatic șansele de succes.

Acest instrument este destinat trader-ului activ, care este mereu în căutarea unor funcții inteligente și avansate pentru plasarea ordinelor si tranzacționare. Să analizam Smart-Lines - unul dintre indicatorii customizati din MetaTrader Supreme Edition, plugin disponibil atât pentru MT4 cât și pentru MT5.

MetaTrader Ediția Supremă

Tranzacționarea pe grafice

Tranzacționarea pe grafice este posibilă atât cu versiunile MetaTrader 4 cât și cu MetaTrader 5 Supreme Edition. Aveți posibilitatea să utilizați linii orizontale pentru ordinele de tipul stop-loss și take-profit. Dacă doriți să le modificați, faceți clic pe linii, mutați-le la nivelul dorit și modificați ordinele în așteptare.

Din păcate, trendurile din piețe nu apar la fel de ușor. Trendul ascendent și cel descendent, de obicei, arată mai mult ca o mișcare diagonală, de la care traderii desenează linii de trend și canale.

Cum ar fi să puteți utiliza aceste linii diagonale pe post de ordine în așteptare (Buy Limit, Sell Limit, Buy Stop, Sell Stop) și ordine de închidere (Stop Loss și Take Profit)?

Aici intervin Smart-Lines!

Sursa: MetaTrader 4 Supreme Edition Admiral Markets

Smart-Lines este o funcție care vă permite să desenați linii diagonale pe grafice în MT4 & MT5 în orice fel doriți. Stabilirea unghiul specific al acestora este în totalitate decis de dvs!

Aspectul inteligent este că puteți activa Smart-Lines ca ordin activ, practic linia de trend sau canalul de trend va juca rol de ordin stop sau limită.

Cu plugin-ul exclusiv pentru MT4 și MT5 oferit de Admiral Markets traderii pot aplica Smart-Lines pentru deschiderea de noi poziții (ordin limită de cumpărare, ordin limită de vânzare, ordin stop de cumpărare, ordin stop de vânzare) sau pentru a închide pozițiile existente, parțial sau total (Stop Loss și Take Profit).

Ordinele limită de cumpărare și limită de vânzare

Desenați o linie de trend, editați-o (faceți ALT + clic pe linie) si alegeți volumul dorit - restul va decurge de la sine. O funcție ușoară, inteligentă și care corespunde ideilor dvs. de tranzacționare!

Sursa: MetaTrader 4 Supreme Edition Admiral Markets

În exemplul de mai sus, linia de trend (care este linie de suport într-un trend ascendent) va acționa ca o linie asociată unui ordin limită de cumpărare. Ordinul în așteptare va fi executat atunci când prețul va atinge linia de trend.

Ordinele Take Profit si Stop Loss

Sunt disponibile mai multe opțiuni similare, de exemplu închiderea parțială a pozițiilor. Setările pentru ordine vă permit să editați volumul pentru a închide din poziții într-un procent anume. Puteți închideți 10%, 50% sau 100% din volumul dvs. Este decizia dvs. INTELIGENTĂ, bazată pe gestionarea personală a tranzacționării.

Sursa: MetaTrader 4 Supreme Edition Admiral Markets

În exemplul de mai sus (poziție de cumpărare), linia de trend va acționa ca o linie Stop Loss. Poate fi, de asemenea, un procent din ordinul inițială și o puteți utiliza în combinație cu linii orizontale și linii verticale care pot fi activate și ca Stop Loss și Take Profit, parțial sau total. Este decizia dvs. INTELIGENTĂ, bazată pe strategia dumneavoastră personală de a maximiza profiturile și de a minimiza pierderile.

Începeți testarea cu Spread Rebate de până la 100%

În acest moment puteți să tranzacționați cu încredere cu noile Smart Lines pentru MT4 și MT5. Dar Ediția Supremă nu se oprește acolo. Aveți posibilitatea de a testa peste 50 de funcții suplimentare.

Campania noastră promoțională de Crăciun - Până la 100% Spread Rebate - vă permite să obțineți înapoi spread-ul tipic pentru cel puțin 30 de zile calendaristice.

Vă invităm să tranzacționați cu până la 100% Spread Rebate și să testați noile Smart Lines.

Dacă nu veți efectua tranzacții mai reușite decât înainte, puteți lăsa contul să expire. Fără întrebări din partea noastră!

Pariul nostru este că îl veți păstra și veți schimba mai eficient decât oricând!

Craciunul vine mai devreme la Admiral Markets

Începeți să vă maximizați puterea de tranzacționare cu un Spread Rebate de până la 100% și analiza avansată a MetaTrader 4 Supreme Edition, cu add-on-ul exclusiv Smart-Lines.
Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.