Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

La ce să ne așteptăm de la Piețele Financiare în 2018?

Ianuarie 04, 2018 15:26


2017 a fost un an bun pentru economia globală. S-a înregistrat o creștere generalizată pe piețele emergente și pe cele dezvoltate, băncile centrale au început procesul de normalizare a politicii monetare, iar piețele de capital din întreaga lume au atins niveluri record.

La ce ne putem aștepta în acest an? 2018 va fi al nouălea an consecutiv de expansiune globală. Unde își vor plasa banii traderii și investitorii?

Iată câteva dintre aspectele-cheie pentru acțiuni, mărfuri, monede și criptomonede în 2018 si o invitatie la Road-Show-ul nostru gratuit și exclusiv în Iași, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, București și Constanța, unde puteți descoperi cele mai bune oportunități de investiții și idei de tranzacționare pentru acest an.

seminar forex

Prognoza pieței valutare pentru 2018

Încetinirea ritmului de scădere pentru dolarul american

2017 a fost un an groaznic pentru moneda de rezervă a lumii, dolarul. În termeni procentuali, indicele dolarului american a suferit cel mai mare declin din 2003. Teoretic, această tendință de scădere a dolarului ar trebui să încetinească în 2018, deoarece oficialii Federal Reserve estimează că vor opera trei noi ridicări de dobândă în 2018, deci așteptările de înăsprire sunt în mare măsură puse deja în preț. În plus, dinamica politicii monetare va fi în centrul atenției în 2018 prin procesul de normalizare a bilanțului BCE și o posibila înăsprire a condițiilor monetare pusă în practică de Banca Japoniei. Până la sfârșitul anului, #USD s-ar putea tranzactiona în creștere față de dolarul australian, dar în scădere față de euro și yenul japonez.

Volatilitatea lirei sterline va crește și mai mult

Negocierile cu Brexit se dovedesc a fi chiar mai dificile decât se anticipase. Tensiunile dintre Irlanda și UE, pe de o parte, și Regatul Unit (UK), pe de altă parte, au fost extrem de dificil de rezolvat atunci când s-a discutat, spre exemplu, despre granița dintre Irlanda și Irlanda de Nord. În stadiul al doilea al discuțiilor negocierile se vor purta pe aspecte ce țin de schimburile comerciale, tarife vamale, sistemele de reglementare în transporturi și multe altele. O stagnare a negocierilor între Marea Britanie și UE ar pune ambele părți sub presiune, dar cea mai mare povară ar cădea pe umerii Marii Britanii și lirei sterline care s-ar putea dovedi a fi una dintre cele mai volatile monede în 2018.

Prognoza pentru mărfuri în 2018

Datele fundamentele redevin pozitive pentru țiței

Prețul petrolului (#WTI) a încheiat anul în zona pragului de 60 de dolari pe baril, cel mai înalt nivel din ultimii 2 ani și ar putea să crească în continuare odată cu creșterea cererii și reducerea coordonată a producției zilnice de către țările membre OPEC (Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol) pentru reechilibrarea pieței. Piața petrolului va fi ajutată în 2018 dacă economia globală va crește conform estimărilor, în timp ce accelerări ale dinamicii vor fi înregistrate in Europa, Japonia, SUA și în piețele emergente.

Goana după aur s-ar putea reîntoarce mai degrabă mai devreme decât mai târziu

Investitorii se așteaptă la un alt an pozitiv pentru aur (#GOLD) în 2018, un semn proaspăt al anxietății care a însoțit raliul global din piețele de capital. Metalul prețios a avut cel mai bun an din 2010, stimulat de un dolar slăbit și de tensiunile politice din întreaga lume. Acum, în ciuda faptului că criptomonedele, cum ar fi Bitcoin, devin din ce în ce mai importante, iar Federal Reserve estimează trei creșteri ale dobânzii la dolar în acest an, estimările sunt ca aurul, activ de refugiu, să își continue tendința de creștere.

Estimări pentru Bursele de Valori

Potențial de creștere a câștigurilor companiilor

Unii încep să se teamă că prețurile acțiunilor ar putea fi prea mari (în special în sectorul tehnologic) și că o mare parte din vestea bună pentru anul 2018 ar putea fi deja pusă în preț de către participanții la piață. Cu toate acestea, mulți „tauri" ne arată că mai sunt încă multe de apreciat în legătură cu piețele bursiere. Profiturile companiilor din SUA au potențial de creștere ca urmare a reducerii impozitelor în timp ce câștigurile importante si stabile reprezintă un aspect comun al piețelor de acțiuni dezvoltate și emergente.

Previziuni pentru criptomonede în 2018

Mai multe criptomonede își vor dubla valoarea

Cu o săptâmană înainte de Crăciun, acest titlu despre o criptovalută aleatorie de care nimeni nu a auzit a fost citit mai mult decât majoritatea best-seller-elor: „Asian's Going Mad For Ripple Coin". În acel moment, Ripple (#XRP) era în valoare de aproximativ un dolar. În primele zile ale anului depășise 3,5 dolari. Acesta va fi anul în care este posibil ca foarte multe criptomonede să se dubleze în valoare. Sigur, multe dintre aceste monede noi vor dispărea de pe piață. Pe fond, nebunia cu aceste criptovalute seamănă cu nebunia de la start, pe steroizi. Noi companii se îndreaptă către lumea capitalului de risc, emit o monedă digitală proprie și nu au aproape nici o problemă la găsirea de investitori dispuși să se implice.

Concluzie

Creșterea globală este de așteptat să ajungă la 3,6% în 2017 și la 3,7% în 2018. În acest sens, participanții la piață nu caută venituri sub formă de diferențial de dobândă, dividende sau randamente oferite de obligațiuni. Chiar și cu creșterile de dobânzi pe care banca centrală americană le va efectua și cu tendințele de normalizare bilanțieră ale BCE, ratele de rentabilitate rămân extrem de scăzute. Apetitul speculativ caută câștiguri de capital - cu alte cuvinte, o mentalitate de genul "cumpărați ieftin, vindeți scump". Unde își vor plasa traderii și investitorii banii?

Participați la seminariile noastre exclusive si gratuite in Iași, Brașov, Timișoara, București și Constanța și descoperiți cele mai bune oportunități și idei de investiții pentru 2018.

Iași - 18 ianuarie 2018, Congress Hall, Sala Chopin;

seminar iasi

Brașov - 19 ianuarie 2018, Hotel Kronwell;

Cluj-Napoca - 22 februarie 2018, Hotel Golden Tulip;

Timișoara - 23 febriarie 2018, Hotel Boavista;

București - 15 martie 2018, Hotel Pullman;

Constanța - 16 martie 2016, Hotel IbisAvertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.