Întreabă-l pe Steve Nison, părintele graficelor cu lumânări japoneze

Mai 11, 2017 13:55

Atunci când Steve Nison spune că graficele cu lumânări îi confirmă că nu e indicat să cumpere acțiuni sau dolari, oamenii ar putea să îl asculte.

"Ca regulă generală, atunci când piața crește, oamenii nu simt că au nevoie de ajutor", a spus Nison. "Cu cât piața este mai dură, cu atât mai pregnantă este nevoia de educație."

Steve Nison este cunoscut în întreaga lume drept părintele graficelor cu luânări japoneze. El nu numai că a prezentat traderilor din Vest această metodă interesantă și puternică, ci și continuă să organizeze anual training-uri pentru mii de traderi și investitori. Pe 11 mai, el le va dezvălui traderilor și investitorilor români metoda lumânărilor japoneze.

Înregistrează-te: Metoda lumânărilor japoneze cu Steve Nison

Tehnicile și strategiile sale dovedite sunt ideale pentru orice tip de trader. Acestea funcționează în orice piață și pe orice perioadă de timp. Mai mult, graficele lui Steve Nison le permit traderilor să vadă schimbările majore din piețe înainte ca acestea să devină evidente pentru alți traderi.

La început, Steve și-a oferit expertiza numai companiilor de top prin intermediul consultanței sale personalizate și al seminariilor la fața locului pentru traderii și analiștii instituționali. Printre clienții săi se numără: J.P. Morgan, Fidelity, Bank of New York, Goldman Sachs, Spear, Leeds și Kellogg, Morgan Stanley, fonduri speculative, și factorii de decizie OTC și NYSE.

În prezent, Steve le oferă trqderilor individuali metode care îi pot ajuta să câștige în orice condiții de piață. Acest lucru se datorează faptului că s-a dovedit de-a lungul timpului că graficele cu lumânări reprezintă cel mai bun instrument pentru a vedea ce se va întâmpla pe piață cu mult înainte ca această evoluție să fie indicată de graficele de modă veche. În plus, Steve este un apreciat analist tehnic occidental.

Prin combinarea graficelor cu lumânări cu cei mai buni indicatori tehnici occidentali, el îi învață pe studenții săi cum să profite la maximum de orice poziție deschisă și cum să tranzacționeze cu mai multă încredere decât și-au imaginat vreodată.

Citește și: Cele mai importante 5 formațiuni de lumânări

Expertiza în care poți avea încredere

Steve Nison este autoritatea occidentală recunoscută în ceea ce privește metoda lumânărilor japoneze. Cele două cărți ale sale devenite bestseller pe plan internațional, Japanese Candlestick Charting Techniques și Beyond Candlesticks, au fost traduse în șase limbi. El deține un MBA în Finanțe și Investiții și a fost printre primii care au obținut certificarea de Chartered Market Technician (CMT) de la Market Technicians Association (MTA), fiind nominalizat pentru premiul "Best of the Best" oferit de MTA "Best of the Best" pentru previzionarea prețurilor și analiza pieței.

Speaker respectat

Activitatea dlui Nison a fost evidențiată în publicații financiare, inclusiv The Wall Street Journal, Barron s, Institutional Investor, and Euroweek. Steve Nison a prezentat strategiile sale de tranzacționare în 16 țări pentru mii de traderi și analiști, inclusiv, la cerere, pentru Banca Mondială și Rezerva Federală. A fost, de asemenea, lector la patru universități.

Întreabă-l pe Steve Nison

Câștigător al premiului TRADERS' HALL OF FAME și autor al două cărți ce au devenit bestseller pe plan internațional (Japanese Candlestick Charting Techniques și Beyond Candlesticks), Steve le va dezvălui traderilor Admiral Markets cele mai importante reguli pe care le urmează în tranzacționare.

Când vei descoperi lumânărilor lui Nison, vei avea practic acces la strategii dovedite care funcționează pe orice piață și în orice interval de timp. Mulți oameni pretind că predau teoria lumânărilor, dar există o singură sursă corectă în lumea occidentală: Steve Nison.

Nu rata oportunitatea de a petrece 90 de minute pentru a învăța cum să folosești corect semnalele lumânarilor...direct de la Părintele Metodei Lumânărilor Japoneze.

ÎN PLUS...Vei primi DOUĂ bonusuri speciale în momentul înregistrării:

BONUS #1: Participând la webinar, vei primi înregistrarea completă și subtitrată a acestuia pentru a revedea acest training valoros și pentru a te asigura că înțelegi cum să implementezi aceste noi strategii în propriul proces de tranzacționare!

BONUS #2: Registering to webinar, you'll get the chance Steve's favorite candle signals to automatically appear on your charts for one month (Terms apply, more details at webinar). Participând la webinar, vei avea ocazia ca semnalele favorite ale lui Steve să apară automat pe graficele tale timp de o lună (Condițiile generale se aplică, mai multe detalii la webinar).

NU TREBUIE SĂ RATEZI ACEASTĂ ȘANSĂ! ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM! NUMĂRUL MAXIM DE PARTICIPANȚI ESTE LIMITAT!

Webinar cu Steve Nison

Declinarea responsabilității: Acest articol este strict cu caracter informativ și nu reprezintă o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument. Nu există și nu este oferită nici o garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al Admiral Markets. Admiral Markets nu oferă nici o garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existand posibilitatea unei erori tehnice sau umane. Exceptand cazul în care este menționat expres, orice informație legată de prețuri sau cotații de tranzacționare ori instrumente financiare este strict informativă, ar putea să nu mai fie de actualitate și nu este o ofertă de vanzare, cumpărare sau cotare la un preț specificat.

Avertisment Risc: Tranzacționarea CFD/Forex in marjă implică un nivel ridicat de risc. Nu ar trebui să tranzacționați decât dacă înțelegeți deplin modalitatea de funcționare, cum se poate realiza profit, care este riscul la care vă expuneți și cât puteți pierde. Rețineți vă rog că pierderile pot fi teoretic nelimitate și nici o sumă plătită inițial nu va putea limita definitiv riscul. Trebuie să vă evaluați poziția financiară și să vă asigurați că tranzacționarea pe instrumente financiare derivate este pe placul Dvs. Există riscul să pierdeți toate sumele investite. Nu alimentați decât sumele pe care vă permiteți să le pierdeți.