Facebook și Google atrag aproape toți banii cheltuiți în publicitatea digitală

Iunie 08, 2016 10:31

Un studiu recent despre companiile media, realizat și publicat de New York Times, conține o statistică șocantă: Facebook (#FB) și Google (#GOOG) atrag acum 85% din toți dolarii cheltuiți în publicitatea digitală la nivel global.

Gândește-te pentru un moment. $0.85 din fiecare dolar ce intră în publicitatea digitală se duc doar către două companii - cel puțin conform analiștilor Morgan Stanley care au realizat statistica pentru NYT.

De la publicare, numerele au fost pe de o parte contestate, pe de altă parte confirmate. Dacă este așa, indică un nou nivel al dominației Facebook și Google (ce include și subsidiara Youtube) și al grupului FANG în piața de capital (participă la seminarul gratuit despre tranzacționarea CFD-urilor pe cele mai populare companii).

Este King Kong vs Godzilla, și restul speră doar să nu fie călcați în picioare.

Chiar și cu o marjă de eroare, datele reflectă situația din industria advertising-ului și hegemonia celor doi giganți media.

Studiul comparativ realizat de Admiral Markets, arată că #GOOG și #FB sunt acțiunile cu cele mai solide fundamente astăzi.

Împreună, generează venituri de peste $25 miliarde pe trimestru, majoritatea din publicitate. Advertiserii spun că investițiile în reclamele pe Facebook și Google le aduc cele mai bune rezultate.

Învață cum poți tranzacționa trendurile din Internet și IT, sau cum poți profita de succesul și/sau declinul celor mai populare companii cu ajutorul CFD-urilor (contracte pe diferență).

Testează cu bani virtuali, fără niciun risc financiar.


Participă la Seminar, Marti 14 Iunie, ora 19:00

București zona pieței Victoriei, str. Buzesti 76-80, et. 9: Înregistrează-te aici (locuri limitate).

Vino la ICEEfest

cel mai mare festival dedicat Internetului din Europa Centrală și de Est și cunoaște-i pe oamenii care te fac să dai Like, Play, Search sau Add to Basket.

Vizitează standul Admiral Markets pentru asistență și activarea contului de tranzacționare.

Articole similare

Ce sunt acțiunile FANG și de ce Investitorii le adoră?

Cum distruge NETFLIX viitorul Televiziunii si cum poti profita

Zi istorică pentru AMAZON - ce va urma in 2016 și cum poti profita

Analiza comparativa FANG: ce acțiune are cele mai solide fundamente astăzi?


Cristian Cochințu,
Admiral Markets

Declinarea responsabilității: Acest articol este strict cu caracter informativ și nu reprezintă o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument. Nu există și nu este oferită nici o garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al Admiral Markets. Admiral Markets nu oferă nici o garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existand posibilitatea unei erori tehnice sau umane. Exceptand cazul în care este menționat expres, orice informație legată de prețuri sau cotații de tranzacționare ori instrumente financiare este strict informativă, ar putea să nu mai fie de actualitate și nu este o ofertă de vanzare, cumpărare sau cotare la un preț specificat.

Avertisment Risc: Tranzacționarea CFD/Forex in marjă implică un nivel ridicat de risc. Nu ar trebui să tranzacționați decât dacă înțelegeți deplin modalitatea de funcționare, cum se poate realiza profit, care este riscul la care vă expuneți și cât puteți pierde. Rețineți vă rog că pierderile pot fi teoretic nelimitate și nici o sumă plătită inițial nu va putea limita definitiv riscul. Trebuie să vă evaluați poziția financiară și să vă asigurați că tranzacționarea pe instrumente financiare derivate este pe placul Dvs. Există riscul să pierdeți toate sumele investite. Nu alimentați decât sumele pe care vă permiteți să le pierdeți