De ce să faci din tranzacționarea online un business 24 din 24?

Noiembrie 23, 2016 11:50

Atunci când accesați diferite site-uri de business, primul lucru care vă va impresiona este motto-ul comun: "Să-ți găsești un job nu este o idee prea bună". Sloganul este o ilustrare excepțională a ideii de antreprenoriat, pentru cei care vor să-și câștige existența renunțând la dependența de stat sau de patron. Alegerea libertății ca opțiune de a face bani devine mai relevantă în perioade de criză, ca să nu mai vorbim de cei neangajați din diferite motive.

Articolul de astăzi este dedicat unei științe considerată mai degrabă o artă și crezului că dacă o abordezi ca pe un business serios, poți reuși. Suntem conștienți că-i va provoca pe cititorii obișnuiți, dar ne asumăm acest risc pentru a clarifica un business pe de o parte controversat, pe de altă parte extrem de mediatizat și popular în țările dezvoltate. Ne referim la tranzacționarea online pe piețele financiare, iar riscul asumat nu este neapărat acela că va dezamăgi o parte dintre cititori, ci că-i va provoca să se înscrie la cursul gratuit pentru debutanți dedicat tranzacționării online.


Iată o serie de avantaje ale tranzacționării online față de companiile mici și mijlocii ca oportunitate de afacere:

1. Înregistrarea ca Trader este incomparabil mai ușoară și mai puțin birocratică decât deschiderea unei firme. Pentru a începe, este suficient să alegeți un broker și să deschideți un cont de tranzacționare.

2. Nu este necesar să cumpărați sau să închiriați un spațiu de birouri. Tot ce aveți nevoie este un computer și conexiune la internet. Gândiți-vă cât economisiți. Fără chirii, fără aprovizionare sau alte costuri asociate unei mici afaceri.

3. Nu aveți nevoie de o investiție inițială. Chiar și cele mai mici afaceri necesită blocarea unei sume pentru început.

Tranzacționarea online necesită doar câteva sute de euro sau dolari. Nu înțelegeți greșit, nu este o taxă de început, este suma pe care o depuneți în contul deschis la un broker reglementat pentru a tranzacționa valute, metale prețioase, mărfuri sau indici bursieri. Nu sunt precepute taxe pentru înregistrare. Puteți deschide conturi de practică, în care simulați tranzacționarea în condiții reale de piață. Doar după ce vă asigurați că sunteți capabili să investiți cu succes, puteți trece pe un cont real cu o sumă minimă. Nimeni nu vă presează să investiți sume mari, câteva zeci sau sute de euro sunt suficiente pentru a continua perioada de practică cu bani reali. De asemenea, nimeni nu vă impune o limită de timp. După câteva luni sau chiar 1-2 ani, vă puteți gândi să investiți sume mai mari pentru rezultate mai consistente.

4. Nu aveți nevoie de staf. Toate companiile au nevoie de un anumit număr de angajați, chiar dacă micro afacerile cu maxim 5 angajați sunt printre cele mai eficiente. Apariția unui staf implică și o serie de probleme și responsabilități. Adesea auzim cât de ușor este să conduci o afacere, doar rotești oameni și dai ordine. De obicei, aceste concluzii sunt ale celor care nu au experimentat o astfel de provocare. Salarii, asigurări, contracte, taxe, impozite și multe altele.

În tranzacționarea online nu ai nici angajați și nici șefi. Provocările sociale sunt limitate la propria persoană și țin de dificultățile de a lucra cu bani și emoții.

5. Nu aveți program fix. Fără curse contra timp pentru a începe ziua de lucru, fără griji de la finalul ei. Adevărul este că atunci când o persoană conduce propria firmă, nu are deloc timp liber. Propria afacere necesită timp și efort, dedicație și pasiune. În perioada de practică, tranzacționarea necesită câteva ore pe zi, iar ulterior 1-2 ore sunt suficiente pentru analiza graficelor și a celor mai importanți indicatori macro-economici publicați.

6. Nu aveți nevoie de contabili. Contabilitatea este foarte utilă pentru orice proprietar de afacere, oferind informații utile despre costuri și venituri, dar foarte puțin cunosc domeniul în detaliu.

Ei bine, în trading nu aveți nevoie de contabilitate. Rezultatele sunt vizibile după fiecare tranzacție și puteți obține statement-uri pe orice perioadă selectată. Fără contabili, fără contabilitate. Costul este reprezentat doar de tranzacțiile negative.

7. Libertatea de a tranzacționa din orice colț al lumii. Cel mai important avantaj al tranzacționării ca afacere individuală este independența. Oriunde v-ați afla, un laptop, o tabletă sau chiar un smartphone sunt suficiente pentru a fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă în piețele financiare. Nu cunoaștem nici un alt model de business ce oferă o mai mare libertate de lucru, ca program și locație.

În final, iată o oportunitate de a începe un business de la 0 într-o perioadă scurtă de timp, prin intermediul cursului gratuit De la Amator la Investitor în 21 zile.

[WEBINAR] Click Aici pentru a afla de ce să faci din tranzacționarea online un business 24 din 24

Tranzacționează cu cel mai popular broker din România în 2016, premiat la Gala Forbes 100 Cool Brands


Avatar-Admirals
Admirals O soluție completă pentru cheltuieli, investiții și gestionarea banilor

Mai mult decât un broker, Admirals este un centru financiar care oferă o gamă largă de produse și servicii financiare. Facem posibilă abordarea finanțelor personale printr-o soluție all-in-one pentru investiții, cheltuieli și gestionarea banilor.