Cunoaste brokerul si oamenii care aduc 'Plus Valoare' in piata de capital din Romania 2016.04.28

Aprilie 28, 2016 10:43

Dacă ar trebui să definim serviciile de investiţii financiare de înaltă calitate într-o singură frază, aceea ar fi "un brokeraj care aduce plus valoare". Ştim. Foarte vag, nu-i aşa? Adevărul este că, un brokeraj de înaltă calitate presupune o varietate de factori, şi este influenţat de ceea ce este cu adevărat valoros pentru o anumită audienţă sau comunitate.

Însă, ne depărtăm puţin de subiect şi afirmăm că tuturor ne place să fim răsfăţaţi şi delectaţi din când în când. Cui nu-i place să interacţioneze şi să socializeze, să zâmbească sau să fie amuzat? Aşa că acel altfel de brokeraj, care delectează, ar trebui să aducă „plus valoare", nu-i aşa?

Brokerajul care delectează are locul şi rolul lui

Cu toţii avem micile noastre plăceri nevinovate. Pentru mulţi dintre traderi si investitori, unul dintre acele lucruri se întâmplă să fie evenimentele dedicate. Poate nu sunt cele mai educationale pe care le-au consumat vreodată, dar trebuie să recunoaştem că, în anumite momente, să interactionezi cu cu oamenii pe care-i urmărești si discuti prin telefon si email, sau cu comunitatea de traderi poate servi ca o bună deconectare de la activităţile de zi cu zi. Şi asta înseamnă valoare adăugată.


Alteori, traderii au nevoie de ceva mai cerebral, precum un curs de analiză tehnică sau macroenonomică detaliată, o carte bună care să le răspundă la cele mai presante întrebări sau o discuție amicală la o cafea sau un ceai cu un reprezentant al companiei de brokeraj. Şi asta înseamnă valoare adăugată.

Ideea este că nu suntem dependenţi de un anumit tip de brokeraj – cu toţii preferăm diversitatea. Doar pentru că tranzacţionarea se desfășoară astăzi online, nu înseamnă traderii și investitorii nu au nevoie de socializare și delectare.

Beneficiile unui Altfel De Brokeraj

Sunt multiple beneficii care pot face diferenţa şi înclina balanţa în favoarea unui broker care practică un altfel de brokeraj. Iată câteva extrem de importante:

  • Are potenţialul de a deveni viral:

Există un motiv pentru care Admiral Markets este atât de dedicat interacţiunii cu clienţii şi traderii. Brokerajul care delectează tinde să se răspândească în rândul întregii comunităţii prin intermediul celor mai importante publicatii financiare si de business și persoane publice.

  • Umanizează brandul şi îl face mai popular

Este mult mai uşor să te ataşezi de un broker care îţi ascultă provocările cu care te confrunţi, care te face să te simţi important şi care te face să zâmbeşti.

  • Păstrează clienţii fideli şi îi transformă în ambasadori

Doar pentru că cineva a deschis şi alimentat un cont de tranzacţionare, nu înseamnă că trebui să uiţi de el. Ci să interacţionezi cu el, să-l delectezi şi poate chiar să-l transformi într-un promotor al companiei şi al produselor pe care le îndrageşte.

  • Este...distractiv

Și nu vorbim doar din perspectiva clienţilor. Brokerajul care delectează se întâmplă să fie şi extrem de distractiv de creat: să organizezi şi să participi la evenimente, să interacţionezi cu clienţii, fanii şi comunitatea de traderi, să le înţelegi problemele şi provocările.

Asta înseamnă Un Altfel De Brokeraj. Să atragi cu informaţii utile - nu să deranjezi, să ajuți cu soluţii eficinte - nu să hărţuiești, să acționezi și să reacționezi pentru a oferi traderilor și investitorilor ceea ce vor, chiar înainte ca aceștia să înțeleagă ceea ce vor.

Poate că și din acest motiv, Admiral Markets a fost desemnat recent cel mai bun broker MetaTrader din UK, cel mai bun broker Forex din Germania, cel mai bun broker străin din Polonia sau cel mai popular broker din România, acestea fiind doar câteva dintre premiile obținute la nivel european.

Delectează-te cu Un Altfel De Brokeraj

  • Evenimente dedicate în București, Cluj (Iunie), Timișoara (Iulie), Constanța (August) și alte orașe în 2016. Înregistrează-te la Admiral Markets pentru a fi notificat și invitat la petrecerea din orașul tău.

  • Concurs de tranzacționare față în față. Cel mai bun trader va fi premiat la Gala Forbes 500 Awards și promovat în revista Forbes România, pe site-urile forbes.ro și admiralmarkets.ro. Tranzacționează cu Admiral Markets pentru a participa la preselecția pentru marea finală.

  • Întâlniri 1-la-1 cu un analist Admiral Markets (Coffee Break & 5 O Clock Tea) și sesiuni restrânse cu comunitatea de traderi (Non Farm Party). Înregistrează-te, scrie-ne pe email și chat sau sună la +40 756 038 038 | +40 21 315 15 13 pentru o programare. Te așteptăm!

Noua locație Admiral Markets din București, str. Buzești 76-80, Et. 9, zona pieței Victoriei

Echipa Admiral Markets din RomâniaȘi nu uita...

Harta și detalii de orientare