Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Cum să tranzacționați CFD-uri pe Litecoin

Noiembrie 24, 2017 21:21

Majoritatea traderilor au auzit de Bitcoin, care este văzut ca "aurul" criptomonedelor. Cu toate acestea, nu toată lumea știe că există și alte criptomonede. De exemplu, echivalentul "argintului" se numește "Litecoin".

Litecoin (LTC) poate fi tranzacționat în raport cu dolarul american (USD), adică perechea numită LTC/USD. Acest articol va analiza respectivul instrument financiar și modul în care poate fi tranzacționat. De asemenea, vă va prezenta aspecte legate de analiza tehnică, mișcarea prețurilor, volatilitatea estimată și modul în care traderii pot tranzacționa Litecoin pe MetaTrader 4.

Sursa: Litecoin vs. US Dollar (LTC/USD) grafic zilnic 13 Martie - 13 Iulie 2017

Este volatilă criptomoneda Litecoin?

Răspunsul scurt este simplu: da, CFD-urile Litecoin sunt volatile și prezintă mișcări puternice ale prețurilor.

Perechea de criptovalute LTC/USD a consemnat un impuls robust și a înregistrat o creștere semnificativă a prețului mediu în perioada recentă. Acest lucru devine ușor vizibil atunci când adăugați indicatorul Average true Range (ATR) în graficul zilnic (cu valoarea 10, spre exemplu).

Valoarea ATR a crescut de la aproximativ 0,2 la aproape 6, ceea ce reprezintă o creștere cu un factor de aproape 30x (a se vedea indicatorul din pe graficul de mai jos). Dinamica perechii LTC/USD este cu siguranță în plină desfășurare cel putin din punctul de vedere al volatilității.

Sursa: Litecoin vs. US Dollar (LTC/USD) grafic zilnic Mai 2013 - Iulie 2017


Prețul curent vs. prețul istoric: trend sau tranzacționare în interval?

Privind la activitatea din anii precedenți, traderii pot observa că perechea LTC/USD a înregistrat un impuls puternic în 2013 și 2014, înainte de a intra într-o mini "hibernare" în 2015 și 2016 (a se vedea imaginea de mai sus).

Acum, perechea este din nou activă și o încetinire pare puțin probabilă pe termen scurt, ținând cont de atenția sporită pe care lumea criptomonedelor i-o acordă în acest moment.

O tendință certă nu este încă vizibilă pentru perioadele mai mari de timp, deoarece perechea LTC/USD prezintă, în cea mai mare parte, o acțiune impulsivă a prețurilor. Cu toate acestea, pe intervale de timp mai mici, cum ar fi graficul de 4 ore, o tendință clară este vizibilă. Graficul de mai jos arată modul în care traderii ar putea analiza și aborda un astfel de grafic sau ceva asemănător în viitor.

Desigur, dacă tendința va rămâne intactă, va depinde de cât de mult se va apropia de zona de rezistență 50-55, ceea ce reprezintă unul dintre motivele pentru care Admiral Markets vă oferă webinarii live, astfel încât traderii să poată fi la curent cu cele mai recente evenimente, trenduri precum și alte aspecte ce țin de partea de analiză.

Sursa: Litecoin vs. US Dollar (LTC/USD) grafic la 4 ore 12 Mai - 13 Iulie 2017

Cum să tranzacționați CFD-uri pe Litecoin

Tranzacționarea Litecoin nu este, probabil, mult diferită de tranzacționarea unei perechi valutare obișnuite, sau a CFD-urilor pe mărfuri sau a unui alt CFD. Atunci când abordați piețele financiare este, de asemenea, esențial să rețineți faptul că traderii sunt bine pregătiți înainte de a intra în sistem de tranzacționare.

S-ar putea să vă întrebați: Cum arată această pregătire?

Traderii ar trebui să fie întotdeauna conștienți de cele trei componente importante înainte de a aborda piețele. Toate aceste trei aspecte sunt critice deoarece se sprijină reciproc și orice legătură slabă intre ele ar putea duce la eșec. Aceste componente sunt:

  1. strategia de tranzacționare;
  2. psihologia tranzacționării;
  3. managementul riscului.

Adoptarea unei strategii de tranzacționare sau a unui plan de tranzacționare prezintă importantă deoarece permite traderilor să vadă cum și când să tranzacționeze. Acestea oferă un plan cu instrumentele de folosit și explică momentele în care probabilitățile din piețe ar putea fi în favoarea lor și când nu.

Psihologia tranzacționării este vitală, deoarece riscând bani reali veți putea fi afectat pe plan emoțional și, eventual, să vă creeze frică și un potențial „rollercoaster" al emoțiilor. Psihologia tranzacționării permite traderilor să formuleze un răspuns adecvat și îi ajută să facă față unor situații de acest gen.

Gestionarea riscurilor este de maximă importanță. Aceasta permite traderilor să își protejeze capitalul, o condiție esențială pentru a accesa piețele financiare. În lipsa unui control adecvat al riscurilor, traderii au tendința să depășească riscul pentru unul sau mai multe seturi de tranzacții, ceea ce poate duce la pierderi și scăderi mari ale valorii contului. Urmăriți videoclipul de mai jos pentru mai multe detalii (numai în limba engleză).Ce strategie ar trebui să utilizați pentru a tranzacționa Litecoin?

Există trei metode cunoscute pentru abordarea analitică a piețelor financiare:

  1. analiza tehnică;
  2. analiza fundamentală și tranzacționarea bazată pe știri;
  3. analiza valurilor, adică a fluctuațiilor cotațiilor.

Analiza tehnică oferă o îndrumare excelentă cu privire la modul de analizare și găsire a setărilor de tranzacționare utilizând acțiuni ale prețurilor, modele ce folosesc lumânări japoneze și/sau indicatori tehnici. Unii traderi folosesc doar lumânările japoneze pentru luarea deciziilor, în timp ce alții se concentrează pe indicatori macro și instrumente. Este, de asemenea, posibil să se utilizeze o combinație de acțiuni ale prețului și lumânări japoneze în combinație cu indicatori și instrumente.

Analiza fundamentală sau tranzacțiile bazate pe știri sunt, de asemenea, metode utilizate pentru abordarea piețelor. Acești traderi urmăresc datele economice ale fiecărei companii, țară, bloc monetar - sau, în cazul lui Litecoin, „crypto-news" - pentru a evalua potențialul viitor al monedei respective.

Analiza valurilor este o metodă alternativă pe care unii traderi o utilizează pentru a îi ajuta să înțeleagă structura piețelor financiare. Analiza valurilor se bazează pe teoria undelor Elliott, care explică modul în care traderul și psihologia pieței influențează comportamentul pieței și modelele de prețuri.

Cont Demo Gratuit


Cum să tranzacționați intra-day Litecoin pentru profit

Când se tranzacționează intra-day paritatea LTC/USD, o practică bună este să se folosească mai degrabă analiza tehnică pe mai multe intervaluri de timp decât analiza fundamentală, care se aplică în cea mai mare măsură pe perioade mai mari de timp, la fel și analiza undelor, care este o tehnică mai avansată.

Analiza tehnică permite traderilor să elaboreze strategii variate de tranzacționare bazate pe lumânările japoneze, acțiuni de preț și indicatori tehnici. Există, prin urmare, o gamă largă de opțiuni pentru a construi o metodă de tranzacționare care să se potrivească stilului dumneavoastră unic. Explicații suplimentare puteți găsi în videoclipul de mai jos, care analizează sistemele de tranzacționare și metodele bazate pe indicatori (numai în limba engleză).

O tehnică specială pe care traderii o folosesc adesea este folosirea unui grafic cu un interval mai mare de timp concomitent cu alte doua, cu intervale mai mici, pentru o perspectivă echilibrată a piețelor. Iată un exemplu:

  1. O perioadă mai mare, spre exemplu un grafic zilnic: acesta este util pentru a identifica nivelurile de sprijin și rezistență cheie și pentru a înțelege structura globală a pieței;
  2. O perioadă medie de timp, spre exemplu un grafic la 1 oră: acesta indică tendința imediată, impulsul și modelele cheie și este utilizat pentru a alege cea mai bună direcție pentru tranzacționare.
  3. O perioada de timp mai scurtă, spre exemplu un grafic la 15 minute: odată ce cele două de mai sus indică o "lumină verde", traderii pot descoperi oportunități de tranzacționare pe perioade mai scurte, ceea ce oferă o perspectivă detaliată asupra modului în care traderii ar putea intra într-un setup de tranzacționare.

Acest proces în 3 etape îi ajută pe traderi să evite tranzacționarea împotriva tendințelor din piață sau atunci când prețul este foarte apropiat de nivelurile de sprijin sau de rezistență. Acesta este, desigur, doar un sfat util. Pentru mai multă consultanță cu privire la tranzacționarea Litecoin, vă recomandăm să vă alăturați webinariilor de tranzacționare live și să descărcați MetaTrader 4 Supreme Edition.


MetaTrader 4 Supreme Edition


MetaTrader 4 Ediția Supremă oferă traderilor un ajutor suplimentar pentru analiza și abordarea piețelor. Acest pachet gratuit este un plugin suplimentar al platformei standard MetaTrader 4, cu 56 de funcții suplimentare. Oferă soluții de tranzacționare și de gestionare a riscurilor, un pachet complet de indicatori, diferite tipuri de grafice, un simulator de tranzacționare și mult, mult mai multe altele.Pot traderii să realizeze profituri utilizănd CFD-urile pe LTC/USD?

Da, traderii pot beneficia de volatilitatea din piață a perechii LTC/USD, ca și a celorlaltor instrumente financiare, pentru a realiza câștiguri. Există totuși o mică diferență între tranzacționarea EUR/USD, USD/JPY sau LTC/USD din această perspectivă.

Este important să rețineți că perechea de instrumente financiare nu are spread-uri mari și prezintă o volatilitate și o mișcare decentă a prețurilor. După aceea, traderii trebuie să găsească un grafic și/sau un sistem pe care să le respecte și să se potrivească stilului lor de tranzacționare.

Traderii pot face profit din tranzacționarea LTC/USD, dar vă rugăm să rețineți că profitabilitatea consistentă pe termen lung necesită investiții adecvate în abilitățile dvs. de tranzacționare.

Sentimentul pieței: este tranzacționarea de CFD-uri pe Litecoin la fel de atrăgătoare ca cea pe Bitcoin?

Da, traderii pot tranzacționa CFD-uri pe Litecoin la fel de ușor precum pot tranzacționa CFD-uri pe Bitcoin. Ambele perechi de criptomonede consemnează o acțiune impulsivă asupra prețurilor, care poate fi analizată și tranzacționată. În imaginea de mai jos, traderii pot vedea acțiunea de preț pe ambele perechi în aceeași perioadă de timp

Sursa: BTC/USD - stânga și LTC/USD - dreapta, grafice la 4 ore din 8 Iunie până pe 14 Iulie 2017

Tranzacționarea Litecoin și a altor CFD-uri pe criptovalute

Pe lângă tranzacționarea Litecoin în raport cu dolarul american (LTC/USD), traderii Admiral Markets pot tranzacționa, de asemenea, Bitcoin în raport cu dolarul american (BTC/USD), Ethereum vs. dolarul american (ETH/USD), Ripple vs. dolarul american (XRP/USD) și Bitcoin Cash vs. Dolarul SUA (BCH/USD).

Tranzacționarea Litecoin utilizând MetaTrader 4

Este posibilă tranzacționarea criptomonedelor cu Admiral Markets, inclusiv Litecoin în raport cu dolarul american (LTC/USD). Traderii pot accesa LTC/USD și alte perechi de criptovalute prin platforma MetaTrader 4 și MetaTrader 4 Supreme Edition.

Procesul este extrem de simplu:

1. Descărcați/deschideți MetaTrader 4;

2 .Deschideți un cont nou sau conectați-vă la contul dvs. existent;

3. Deschideți un grafic pe criptovalute.

De asemenea, toate funcțiile suplimentare pentru MetaTrader 4 Ediția sunt acum disponibile pentru cea mai recentă versiune a MetaTrader 5 Supreme Edition.

Desigur, pe lângă criptovalute, Admiral Markets este un broker care oferă spre tranzacționare o gamă largă de instrumente, inclusiv perechi valutare, CFD-uri pe indici și mărfuri.

Cu analize zilnice live, webinarii, articole și instrumentele și expertiza suplimentare, este timpul să descoperiți compania Admiral Markets și să o transformați în partenerul de tranzacționare numărul unu pentru dvs.!

Webinarii gratuite


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.