Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Cum să tranzacționați CFD-uri pe Ether

Noiembrie 15, 2017 13:34

Fenomenul criptovalutelor este în creștere. Ether (ETH) este una dintre cele mai populare criptomonede. Cu un impuls imens primit de la companii precum Toyota, BP, Microsoft, Intel și alții, s-a bucurat de un imens succes și de câștiguri uriașe.

Acesta este prezentul și viitorul monedei digitale, dar mulți oameni încă mai doresc doar să vorbească despre aceasta, decât să o tranzacționeze. Cu ajutorul platformei MetaTrader 4 Supreme Edition, traderii ar trebui să se poată bucura de volatilitatea CFD-ului ETHUSD și să profite de moneda digitală și tehnologia superioară pe care suntem încântați să o oferim.

Tranzacționarea CFD-urilor Ether cu MetaTrader 4

Acum este posibilă tranzacționarea criptomonedelor prin Amiral Markets, inclusiv CFD-urile pe ETHUSD. Traderii pot accesa CFD-ul ETHUSD și alte perechi de criptovalute utilizând pluginul MetaTrader 4 și MetaTrader 4 Supreme Edition.

Procesul este la fel de simplu ca 1-2-3:

De asemenea, toate funcțiile suplimentare pentru MetaTrader 4 Supreme Edition sunt acum disponibile și pentru ultima versiune a MetaTrader 5 Supreme Edition.

Cât de volatilă este criptomoneda Ether?

Mai întâi de toate, trebuie să ținem cont de faptul că piețele criptovalutelor sunt mult mai puțin lichide în comparație cu piețele de capital, ceea ce înseamnă că jucătorii mai mari din piață pot provoca mișcări mai mari.

Fondurile de investiții cumpără, de obicei, la niveluri mici și plasează ordinele de vânzare atunci când prețul este maxim. Astfel, traderii ar trebui să evite cumpărarea la niveluri ridicate. Ether este supus unei game mult mai largi de fluctuații de preț în comparație cu piața valutară (Forex). Investitorii au implicat capital pe piață, pariind că cererea consumatorilor va propulsa o creștere viitoare.

În acest moment, toate criptomonedele, inclusiv CFD-ul pe Ether, sunt supuse unor speculații semnificative susținute de foarte puține date istorice, ceea ce face ca această clasă de active să fie foarte volatilă.

Dacă doriți să tranzacționați CFD-uri pe Ether și alte criptomonede, trebuie să vă obișnuiți cu volatilitatea. Din acest motiv, poate doriți să descărcați mai întâi platforma demo. De asemenea, trebuie să vă familiarizați cu setările de protecție a volatilității, care vă pot ajuta să minimalizați riscul de volatilitate la tranzacționare.

Cont Demo Gratuit


Prețurile curente vs. cele istorice: trend sau tranzacționare în interval?

Sursa: ETH/USD Admiral Markets MT4, 18 Iulie, 00:00 Platform Time

În acest moment, putem vedea o dinamica a prețului cuprinsă între zonele 404.00 și 134.80. În luna mai, prețul s-a bucurat de o accelerare constantă a trendului ascendent, în timp ce fondurile de investiții au început să vândă în iunie. Din 12 iunie, prețul a fost prins în canalul descendent.

Pe 18 iulie, prețul a spart canalul de trend descendent. Rămânând deasupra, înseamnă că trendul ascendent ar trebui să continue. Pentru a rămâne mereu la curent cu prețul criptomonedelor, precum și posibilele mișcări și oportunități de tranzacționare, Admiral Markets vă oferă webinarii gratuite live cu traderi profesioniști și analiști.

Ce strategie ar trebui să utilizați pentru tranzacționarea CFD-urilor pe Ether?

Instrumentele de analiză tehnică și instrumente care s-au dovedit a fi veridice ar trebui să fie aplicate la tranzacționarea Ether, care la rândul său ar putea constitui baza pentru tranzacționarea profitabilă a CFD-ului pe Ether vs. dolarul american. Datorită volatilității, strategiile de scalping ar trebui aplicate dacă tranzacționați intra-day. Cei care doresc să tranzacționeze ETH / USD trebuie să fie pregătiți pentru prețuri instabile, unde profiturile s-ar putea transforma în pierderi într-o fracțiune de secundă.

Un "flash-crash" a avut loc pe 21 iunie, când prețul a scăzut de la aproximativ 320 $ la 10 cenți. A revenit de atunci, dar investitorii și traderii au primit cu siguranță o lovitură. Dl. Adam White, vicepreședinte al GDAX, a explicat că un investitor a plasat un ordin de vânzare de Ether in valoare de mai multe milioane de dolari miercuri, la ora 12:30. Dimensiunea ordinului a determinat scăderea prețului valutei, care era deja volatil.

După cum știm, deoarece prețul, la anumite niveluri, declanșează ordinele de tipul Stop-Loss, acestea creează un impuls suplimentar și o mișcare importantă în minute sau chiar doar secunde. Fiecare închidere a unei poziții de cumpărare este o vânzare automată pe piață și invers. Algoritmii care tranzacționează în funcție de preț au urmat ritmul de scădere a prețurilor și astfel a avut loc acel "flash-crash".

Scalpingul pe parcursul zilei ar trebui să fie o modalitate mai sigură, mai ales că el corespunde tacticii "hit and run" care poate avea succes pe piețe volatile, cu condiția să vă aflați pe partea corectă a tranzacției. În acest moment, cumpărarea pe minime este o strategie bună pentru a tranzacționa CFD-ul ETH / USD.

Webinarii Gratuite


Cum să tranzacționați Ether pentru profit

Deschideți graficul ETH / USD. Acesta este modul în care puteți adăuga indicatori la platforma dvs. MT4:

Sursa: ETH/USD Admiral Markets MT4, 19 Iulie, 12:15 Platform Time

Vom folosi acum o strategie de scalping care combină următorii indicatori:

  • Admiral Pivot (disponibil numai pentru utilizatorii MetaTrader 4 Supreme Edition)
  • EMA (4, închide)
  • Bollinger® Bands (14)
  • Awesome indicator
  • Momentum indicator (14)

Sursa: ETH/USD Admiral Markets MT4, 19 Iulie, 11:55 Platform Time

Intrați în piață cu o pozitie Long după ce media mobilă rapidă EMA 4 a trecut prin mijlocul Bollinger Band, 14. În același timp, restul indicatorilor printre care și Momentum ar trebui să treacă peste liniile lor de zero, în urcare. Zonele de intrare potențiale sunt afișate cu săgeți roșii.

Sursa: ETH/USD Admiral Markets MT4, 16-18 IulieIeșire din poziție sau Take-Pofit:

Poziția de ieșire este executată atunci când oscilatorul Chaos Awesome își schimbă culoarea (mai ales pentru scalping-uri de înaltă frecvență) sau la punctul Admiral Pivot. Ordinele de tipul Stop-Loss vor fi plasate sub un nivel de minim anterior.

Cum se pot obține profituri cu CFD-ul ETH / USD

Gestionarea corectă a banilor este temelia procesului de tranzacționare și, dacă este aplicată corect într-o situație de piață cu trend puternic, ar trebui să vă aducă teoretic randamente importante. Însă, datorită volatilității uriașe, pot apărea și pierderi, deci este extrem de important să gestionați corect banii.

Stabilitatea pieței ar putea fi atinsă atunci când puterea se schimbă de la investitorii care doresc să profite de fluctuațiile prețurilor la consumatorii care utilizează efectiv criptovalutele. Când se întâmplă acest lucru, volatilitatea ar trebui să scadă. Traderii ar trebui să trateze cripto-tranzacțiile în același mod în care ar trata orice investiție în etapa inițială de pornire.

De asemenea, traderii intra-day ar trebui să se concentreze asupra principalelor sesiuni de tranzacționare, deoarece principalele centre financiare oferă cea mai mare volatilitate în ETH / USD. Din fericire, platforma noastră MetaTrader 4 (MT4) oferă instrumentul respectiv în timpul sesiunilor importante - 24/7.

Sentimentul pieței - Impactul generat de mass-media

Ether este un subiect fierbinte. Trendurile care fac ca moneda virtuală să fie atât de populară nu apar doar pentru a avea un efect durabil, ci pentru a fi un aspect central al viitoarelor comunicări și finanțări. Prin această logică, este foarte logic să tranzacționăm criptovalute. Graficul de mai jos arată că sentimentul față de Ether este extrem de pozitiv.

Sursa: Coindesk, Q1 2017

Putem spune că tranzacționarea CFD-ului perechii valutare ETH / USD ar putea fi o opțiune mai bună decât investirea exclusiv în Ether, datorită volatilității uriașe care poate aduce beneficii traderilor intra-day. Rămâne însă întrebarea valabilă pentru criptovalute si Ether: unde se vor duce cotațiile? Mulți investitori cred că prețul lor va crește.

Deoarece Ether-ul este mai aplicabil și mai rapid decât Bitcoin, este posibil ca aceste credințe să nu fie prea nebunești. Cu toate acestea, volumele tranzacționate în prezent sunt extreme, după cum am explicat deja, și au început să ia forme speculative.

Când menționăm Ether și tranzacționarea speculativă trebuie să spunem că marea majoritate a tranzacțiilor cu criptomonede sunt speculații pure, iar valoarea utilității curente pentru utilizatori este aproape de zero. Nu sunt mulți cei care folosesc protocoale de blockchain, spre deosebire de mulți oameni care tranzacționează criptovalute - încă un motiv pentru a încerca să tranzacționați Ether.

De asemenea, am putea vedea reglementări care să vizeze schimbul, emiterea și deținerea de noi monede. Eterul și alte criptomonede pot experimenta un alt „hype" atunci când un plafon total de piață de aproximativ 150 miliarde de dolari este atins.

MetaTrader 4 Supreme Edition

Aplicând cunoștințe tehnice și analize profesionale, vă puteți bucura de tranzacționarea zilnică a CFD-urilor ETC / USD. Pentru mai multe informații consultați webinariile noastre, live și gratuite, cu o serie de profesioniști și analiști profesioniști.

Tranzacționarea de CFD-uri pe Ether și alte CFD-uri de criptovalute

În plus față de tranzacționarea CFD-urilor pe ETH / USD, Admiral Markets oferă și CFD-uri pe perechile valutare LTC / USD, BTC / USD, XRP / USD și BCH / USD.

Pentru a realiza acest lucru, traderii pur și simplu trebuie să descarce platforma software (MetaTrader 4), care permite accesul la piață și / sau vizualizarea dinamicii prețurilor pe un grafic. Procesul este foarte rapid, așa că veți fi gata în cel mai scurt timp!


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.