Cum să-ți construiești o carieră de trader online

Noiembrie 23, 2016 08:40

Atunci când vreți să realizați ceva valoros, mai ales o carieră de succes, stimulatoare, aveţi nevoie de disciplină pentru o investiţie susţinută de timp, efort şi bani. Puteți suferi de pe urma nesiguranţei, a frustrării şi a eşecului, fără să aveţi nicio garanţie a succesului.

Ne pare rău să spulberăm visurile celor care cred în profit rapid și ușor fără efort. Ca orice alt domeniu competitiv şi profitabil, cariera de trader part-time sau full-time presupune timp şi efort. În timp ce majoritatea celor care încearcă o astfel de activitate eșuează după câteva luni, elita de 20-30 de procente se bucură de o carieră part-time sau full-time profitabilă și motivatoare. Cei mai mulți dintre ei nu sunt genii sau insideri. Te poți alătura lor, dar ai nevoie de îndrumarea potrivită.

Întrucât mulți traderi eșuează, tradingul online este privit superficial, opinia generală fiind una negativă. Din același motiv, mulți ar trebui să evite vânzările de imobiliare sau asigurări și orice altă activitate ce necesită un efort minim pentru a începe, este stimulatoare și atrage o competiție intensă din care minoritatea prosperă.

Indiferent de domeniu, aproape nimeni nu poate începe o carieră de succes ca profesionist, fără câțiva ani buni de pregătire, adesea costisitoare și obositoare. După aceea, urmează o serie de examene, urmate de câțiva ani de joburi prost plătite cu ore suplimentare, politici de birou și uneori jocuri de culise, până învață cum să-și practice meseria cu succes.

Chiar și după depășirea acestor obstacole, doar o parte mică (minoritatea) va reuși să facă bani cu adevărat. Câți din cei care absolvesc o facultate și se angajează, reușesc să devină parteneri într-o companie de succes sau să dețină funcții cu adevărat importante?

Cei mai mulți traderi aspiranți nu au pregătirea necesară pentru a avea măcar șansa să reușească. Minoritatea care urmează un program de training serios, obține un avantaj serios, dar chiar și așa există o serie de obstacole. Ce surse să studieze? Ce aptitudini sunt necesare și în ce ordine? Ce site-uri, brokeri și analiști să urmărească? Ce stil de tranzacționare este mai eficient?

Iată o veste bună:

Rata de eșec este îngroșată de acei gambleri ocazionali care nu au tratat niciodată cu seriozitate această activitate. Dacă ai planuri serioase și dorești să ajungi în cealaltă categorie, programul educativ De la Amator la Investitor în 21 zile te va ajuta să depășești perioada de studiu și practică cu lecțiile bine făcute, iar ulterior, cu disciplină și abilitate să descoperi calea către o carieră de succes în piețele financiare.

De la Amator la Investitor

[WEBINAR] Click Aici pentru a afla cum să îți construiești o carieră de trader online

Tranzacționează cu cel mai popular broker din România în 2016, premiat la Gala Forbes 100 Cool Brands

Gala Forbes Cool 2016

Declinarea responsabilității: Acest articol este strict cu caracter informativ și nu reprezintă o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument. Nu există și nu este oferită nici o garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al Admiral Markets. Admiral Markets nu oferă nici o garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existand posibilitatea unei erori tehnice sau umane. Exceptand cazul în care este menționat expres, orice informație legată de prețuri sau cotații de tranzacționare ori instrumente financiare este strict informativă, ar putea să nu mai fie de actualitate și nu este o ofertă de vanzare, cumpărare sau cotare la un preț specificat.

Avertisment Risc: Tranzacționarea CFD/Forex in marjă implică un nivel ridicat de risc. Nu ar trebui să tranzacționați decât dacă înțelegeți deplin modalitatea de funcționare, cum se poate realiza profit, care este riscul la care vă expuneți și cât puteți pierde. Rețineți vă rog că pierderile pot fi teoretic nelimitate și nici o sumă plătită inițial nu va putea limita definitiv riscul. Trebuie să vă evaluați poziția financiară și să vă asigurați că tranzacționarea pe instrumente financiare derivate este pe placul Dvs. Există riscul să pierdeți toate sumele investite. Nu alimentați decât sumele pe care vă permiteți să le pierdeți