Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Cum să pariezi la Cupa Mondială 2018 - În piața bursieră

Iunie 22, 2018 00:42

Investitorii și analiștii au luat deja în considerare potențialele beneficii aduse de cei din categoria producătorilor de bere, a comercianților cu amănuntul și a agențiilor de publicitate. Deci, care sunt oportunitățile rămase?

Pentru pub-uri și companiile de pariuri, rezultatele meciurilor sunt susceptibile de a influența performanța lor financiară. În timp ce casele de pariuri ar avea de câștigat de pe urma surprizelor, prea multe victorii pentru echipe favorite, cum ar fi Brazilia, ar putea aduce pierderi. Cu cât rămâne Anglia mai mult timp în turneu, cu atât este mai bine pentru operatorii barurilor britanice. În cazul în care Australia va surprinde, să vă așteptați la un impuls pentru activitatea Domino's Pizza din această țară. Și furnizorul de echipamente al echipei câștigătoare va obține, de asemenea, un beneficiu.

Iată o serie de sectoare și companii prezenta in oferta Admiral Markets de peste 3.500 actiuni si ETF-uri, care pot fi afectate:

Live streaming

Cupa Mondială poate spori optimismul pieței pentru Twitter (#TWTR), deoarece ar trebui să atragă mai mult trafic și venituri din publicitate. La urma urmei, fanii sportului prefera Twitter pentru a discuta și a urmări evenimentele sportive live. Un motiv major pentru a fi pe creșterea acțiunii este parteneriatul cu Fox Sports pentru a transmite momentele importante de la Cupa Mondială aproape în timp real.

twittersursa: web.admiralmarkets.com

Concursul ar putea oferi, de asemenea, o creștere a traficului petru Akamai Technologies (#AKAM), care îi ajută pe clienți să furnizeze conținut pe Internet și pentru companiile de radiodifuziune și de telecomunicații care oferă fluxuri în timp real utilizatorilor de telefonie mobilă.

Case de pariuri

Cupa Mondială va sustine casele de pariuri, cum ar fi William Hill (#WMH),într-o cursă de recrutare a clienților online deși influența principală asupra performanței financiare pe termen scurt este probabil să fie apanajul rezultatul jocurilor în sine. În cazul în care Brazilia, care este favorită, va ridica trofeul pe 15 iulie, casele de pariuri ar putea încasa pierderi consistente. La fel, pentru majoritatea marilor companii de pariuri tranzacționate la bursă din Marea Britanie, victoria pentru Anglia ar fi, de asemenea, costisitoare. Pe de altă parte, pot apărea surprize mari care să crească prețul acțiunilor caselor de pariuri listate la bursa de valori.

În schimb, Cupa Mondială poate fi negativă pe termen scurt pentru alte industrii, cum ar fi cazinourile, care vor pierde atunci când atenția și banii jucătorilor se vor duce în altă parte. Cupa Mondială ar putea provoca o scădere a afluenței de VIP-uri în perioada iunie-iulie pentru cei precum Wynn Resorts Ltd. (#WYNN)

Pub-uri

Pub-urile din țările ale căror echipe progresează până în etapele superioare ale turneului au de câștigat din găzduirea mulțimilor de fani. Dezamăgirea cauzată de o ieșire timpurie poate avea efectul opus. Cupa Mondială poate fi un avantaj pentru operatorii de pub-uri din Regatul Unit, cum ar fi Greene King (#GNK), mai ales dacă victoriile Angliei vor continua.

Echipament sportiv

Producătorul echipamentului echipei câștigătoare se poate aștepta la o creștere pe termen scurt a vânzărilor de tricouri. La ultima Cupa Mondială, în 2014, Adidas (#ADS) a vândut peste 8 milioane de tricouri, dintre care 2 milioane în culorile câștigătoarei germane. În turneul din Rusia, Adidas sponsorizează 12 dintre cele 32 de echipe, printre care se numără și Argentina, Spania și Germania, în timp ce rivalul Nike (#NKE) echipează 10 echipe, printre care Brazilia, Portugalia și Franța. După eliminarea Italiei în calificări, Puma (#PUM) se bazează acum doar pe Senegal, Serbia, Elveția și Uruguay.

adidas sursa: web.admiralmarkets.com

Add-on-uri pentru Word Cup

Producătorul de jocuri video al FIFA, Electronic Arts (#EA) poate fi un alt câștigător de pe urma Cupei Mondiale. Prognoza EA se va dovedi probabil conservatoare pe fondul creșterii robuste a serviciilor live, cum ar fi FIFA Ultimate Team, cu World Cup, probabil, înregistrând un impuls.

Mâncare și băutură

Cupa Mondială stimulează, de obicei, consumul de băuturi alcoolice, în special pentru producătorii care au expunere consistentă în Rusia. Pot beneficia branduri bine cunoscute precum Heineken (#HEIA) și Carlsberg (#CARL.B)

Turneul final este, de asemenea, așteptat să sprijine câștigurile obținute de Domino's Pizza (#DPZ) din Australia în iunie și iulie.

heinekensursa: web.admiralmarkets.com

Tranzacționarea online - castiga un Trading KIT si o minge semnata de Razvan Lucescu

Pe lângă pierderea somnului, traderii asiatici care trebuie să rămână peste noapte pentru meciuri pot, de asemenea, să-și piardă afacerea. Volumul tranzacțiilor și volatilitatea sunt așteptate să scadă în luna următoare. Oamenii se uită la Cupa Mondială și neglijeaja tranzactiile bursiere, deși Cupa Mondială poate oferi unele dintre cele mai bune oportunități!

Admiral Markets ofera acces la peste 3500 de actiuni si fonduri deschise de investitii (ETF), fie in versiunea traditionala (Dealing), fie sub forma de produse derivate (CFD-uri).

cont bursa

Profita si TU! Deschide un Cont Real la Admiral Markets in perioada Cupei Mondiale din Rusia si primesti gratuit noul Trading KIT 2018 in valoare de 1.000 EUR, cu cost ZERO si livrare GRATUITA. Suplimentar, poti castiga una din cele ⚽⚽⚽⚽⚽ semnate de Razvan Lucescu (Extragerea castigatorilor la primul Webinar dupa finala).


APLICĂ AICI >>Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare sau solicitare de a cumpara sau vinde. Inainte de a lua o decizie financiara, va rugam sa consultati un consultant financiar independent pentru a va asigura ca intelegeti riscurile asociate.Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.