Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Cum să începi tranzacționarea criptomonedelor

Noiembrie 06, 2017 14:49

AM-Browser (2).png

WEB.ADMIRALMARKETS.COM este o aplicație web, construită cu un singur scop: să ofere accesul la piețele financiare globale utilizând orice browser și sistem de operare.

Aplicația web Meta Trader 4 a fost lansată în anul 2014 găsindu-și repede favoriți printre acele persoane care doresc să investească online, fără să fie nevoie să descarce softuri suplimentare.

Încă de la lansare a reușit să strângă mii de utilizatori și să faciliteze accesul la peste 120 de instrumente financiare, inclusive la noile și mult urmăritele criptomonede.

Aplicația în sine este sigură și ușor de folosit, făcând astfel ca piețele globale să fie la doar câteva click-uri distanță și astfel tranzacționarea Bitcoin (#BTCUSD), Ethereum (#ETHUSD), Ripple (#XRPUSD), Litecoin sau chiar Bitcoin Cash (#BCHUSD) să fie intuitivă si convenabilă.

Ușurința în utilizare este reconfortantă, iar singurul lucru de care ne putem plânge este faptul că pe un Cont Demo Gratuit sau Cryptocurrency trial , profitul sau pierderea sunt virtuale. Cu toate acestea, este o modalitate excelentă de a simula tranzacționarea acestor criptomonede înainte să investiți timp și bani.

Iată cum se folosește WEB.ADMIRALMARKETS.COM, platforma web care își propune să democratizeze tranzacționarea criptomonedelor.

Așa arată interfața în Browserul dumneavoastră.

2017-08-09 (15).png


Pentru a începe tranzacționarea cu WEB.ADMIRALMARKETS.COM trebuie să vă logați cu un cont existent, să deschideți un cont demo gratuit sau un cont real.

2017-03-22 (3).png

Odată ce ați închis fereastra pentru logare în conturile existente, faceți click pe butonul DESCHIDE CONT DEMO din meniul de deasupra și veți fi redirecționat pe pagina de CONTURI DEMO ADMIRAL MARKETS

2017-08-09 (25).pngVă înscrieți completând formularul și apoi faceți click pe butonul CONTINUĂ. Urmați câțiva pași și apoi verificați-vă mailul. Doar introduceți datele pentru contul demo în fereastra de logare.

2017-03-22 (5).png

Acum sunteți pregătit. Ecranul de start vă arată prețurile piețelor, grafice, instrumente de tranzacționare și rezultate financiare.

2017-03-22 (11).png

Pentru a tranzacționa o piață specifică, mai întâi trebuie să o adăugați în "watchlist". Faceți click dreapta pe Market Watch și selectați "afișează toate". În exemplu vom folosi cea mai cunoscută criptomoneda a zilelor noastre, Bitcoin.

2017-03-22 (7).png

Când faceți click dreapta pe Bitcoin, simbolul BTCUSD va apărea acest grafic. Vă arată că Bitcoin se tranzacționează în jurul valorii de 3400 USD.

2017-08-09 (18).png

Pentru a cumpăra CFD Bitcoin, trebuie să activați fereastra "Ordin Nou" din meniu sau să folosiți opțiunea one-click-trading și faceți click pe "Buy by market".

2017-08-09 (21).png

Dacă desfășurați pagina în jos, puteți vedea tranzacția rulând. Pentru 1 contract Bitcoin aveți nevoie de 20% din prețul său exprimat în dolari convertiți în moneda contului, în cazul nostru RON. Odată ce veți închide tranzacția, soldul se va actualiza în funcție de rezultatul tranzacției.

2017-08-09 (22).png

Puteți, de asemenea, să tranzacționați și cu bani reali, lucru care implică o cerere de deschidere a contului real și câteva documente de bază. Durează între una și până la trei zile lucrătoare pentru a procesa cererea și depunerea banilor. Dacă doriți să retrageți bani de la Admiral Markets, puteți foarte ușor să transferați fondurile înapoi în contul dumneavoastră bancar, printr-un click pe "Retragere în contul bancar" de pe profilul dumneavoastră din "Biroul Traderului".

AM_Free_Demo_Account_RO_1440x440-03-1.png


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.