Cum poți concura cu traderii și investitorii de pe Wall Street?

Noiembrie 23, 2016 10:55

Atunci când tranzacţionaţi pe pieţele de capital globale, cea mai mare parte din concurență este formată din profesionişti de top care sunt responsabili pentru cea mai mare parte a volumului tranzacţionat. Comparativ cu dumneavoastră, ei deţin aproape toate avantajele posibile: aptitudini, experienţă, surse de informaţii, contacte cu oameni din interiorul domeniului, cel mai bun echipament şi orice alt avantaj care poate fi cumpărat cu bani.

Nu aveţi mai multe şanse de a învinge pe cineva de talia lui George Soros sau Warren Buffet la tranzacţionare, decât aveţi să-i învingeți la baschet pe Michael Jordan sau Lebron James.

Prin urmare, cum intraţi în competiţie?

Nici nu trebuie. Răspunsul evident este să NU încercaţi vreodată să tranzacţionaţi ca ei.

Dar e în ordine: există mulţi bani în piață ce pot fi câștigaţi dacă știţi secretul care, de fapt, nici nu este un secret. Doar logică.

Pentru început, nu încercaţi să fiţi copia eșuată a unui profesionist experimentat. În schimb, încercaţi să deveniţi un începător abil. Asta înseamnă să găsiţi şi să folosiţi tehnicile, stilurile şi instrumentele de tranzacţionare potrivite unui începător, să parcurgeţi etape bine delimitate şi să începeţi să le implementaţi cu succes. E mai bine să căutaţi cu calm şi insistenţă grafice mai simple cu oportunităţi, decât să petreceţi ore în șir lipiţi de monitorul computerului, efectuând frenetic nenumărate tranzacţii pe baza unor decizii pripite şi a unor intervale de timp scurte în care mişcările preţurilor sunt greu de prevăzut, probabilităţile fiind evident împotriva dumneavoastră.

Cum deveniți un începător abil?

Tranzacţionarea pe piețele de capital presupune timp şi efort ca orice alt domeniu competitiv şi profitabil. Aşa cum se întâmplă atunci când vrei să realizezi ceva valoros, mai ales o carieră profitabilă şi stimulatoare, şi în acest caz aveţi nevoie de disciplină pentru o investiţie susţinută de timp, efort şi bani. Puteți suferi de pe urma nesiguranţei, a frustrării şi a eşecului, fără să aveţi nicio garanţie a succesului. Ne pare rău să spulberăm visurile celor care cred în profit rapid și ușor fără efort.

Iată și soluția:

Din fericire, puteți participa la cursul gratuit pentru debutanți : De la Amator la Investitor în 21 zile.

De la Amator la Investitor

[WEBINAR] Click Aici pentru a afla cum poți concura cu traderii și investitorii de pe Wall Street

Tranzacționează cu cel mai popular broker din România în 2016, premiat la Gala Forbes 100 Cool Brands

Gala Forbes Cool 2016

Declinarea responsabilității: Acest articol este strict cu caracter informativ și nu reprezintă o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument. Nu există și nu este oferită nici o garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al Admiral Markets. Admiral Markets nu oferă nici o garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existand posibilitatea unei erori tehnice sau umane. Exceptand cazul în care este menționat expres, orice informație legată de prețuri sau cotații de tranzacționare ori instrumente financiare este strict informativă, ar putea să nu mai fie de actualitate și nu este o ofertă de vanzare, cumpărare sau cotare la un preț specificat.

Avertisment Risc: Tranzacționarea CFD/Forex in marjă implică un nivel ridicat de risc. Nu ar trebui să tranzacționați decât dacă înțelegeți deplin modalitatea de funcționare, cum se poate realiza profit, care este riscul la care vă expuneți și cât puteți pierde. Rețineți vă rog că pierderile pot fi teoretic nelimitate și nici o sumă plătită inițial nu va putea limita definitiv riscul. Trebuie să vă evaluați poziția financiară și să vă asigurați că tranzacționarea pe instrumente financiare derivate este pe placul Dvs. Există riscul să pierdeți toate sumele investite. Nu alimentați decât sumele pe care vă permiteți să le pierdeți