Cea mai puternică tactică de tranzacționare la știri

Decembrie 08, 2016 09:45

Te temi de gap-uri, spike-uri, spread-uri mari sau de slippage? Se întâmplă ca un comunicat de presă să îți facă inima să bată mai puternic? Nu îți fie teamă, această funcție va elucida misterul tranzacționării știrilor, iar noile noastre funcții te vor ajuta să te protejezi împotriva volatilității și să realizezi tranzacții ce îți vor consolida portofoliul.

Nu uita, orice tactică de tranzacționare a știrilor trebuie tratată întotdeauna cu precauție. Această tactică nu face decât să minimizeze riscul de volatilitate și să maximizeze câștigul potențial.

Începe cu Setările de Protecție împotriva Volatilității

Variațiile de preț pot fi atât de rapide încât rezultatul financiar al tranzacționării să devină imprevizibil. Diverse evenimente, de la publicarea datelor economice la dezastrele naturale și conflictele geopolitice ar putea afecta negativ chiar și cea mai profundă strategie de tranzacționare.

Un pachet de protecție împotriva volatilității te poate ajuta să gestionezi eficient slippage-ul, să te protejezi împotriva gap-urilor de preț și împotriva spread-urilor mari. Această funcție rară îți va permite să intri pe piață cu un risc limitat și cu un câștig potențial nelimitat, minimizând riscurile de piață asociate ordinelor Stop - Buy Stop, Sell Stop și Stop Loss - prin predefinirea condițiilor de execuție.

Funcții cheie

  • Limitarea slippage-ului maxim al prețului și a ordinelor Stop.
  • Limitarea sau evitarea completă a pierderilor pentru ordinele în așteptare ce se confruntă cu gap-uri ale prețului.
  • Execuția ordinelor Limit și Take Profit chiar și pe maxime instantanee ale prețurilor, transmițându-le ca ordine Market.
  • Evitarea activării ordinului din cauza măririi spread-ului, în condițiile în care nu există nici o mișcare pe piață.

Află mai multe despre Setările de Protecție împotriva Voltilității

Intrarea pe piață cu șabloane de ordine OCO

Șabloanele de ordine includ și ordinele de tip one-cancels-other precum OCO breakout și OCO reversion și îți permit, în viitor, să execuți rapid șabloanele înregistrate cu o strategie predefinită pentru prețul de intrare, S/L și T/P.

La fel ca salvarea unui șablon cu ordinele Buy Stop și Sell Stop (OCO Breakout) și un S/L predefinit exprimat în pipși și/sau T/P exprimat în pipși sau în preț. În cazul în care unul este executat, celălalt este anulat.

O funcție critică pentru un management prudent al fondurilor este disponibilă: volumul variabil (mărimea lotului) astfel încât riscul la care te expui să fie întotdeauna limitat la un procent din fonduri, luând în considerare nivelul S/L. O valoare a Trailing Stop-ului poate fi de asemenea inclusă în strategia de tranzacționare.

Află mai multe despre șabloanele pentru noile ordine și pentru ordinele OCO

Perioada pe care o inserezi cu Admiral Candle Countdown


De îndată ce acest indicator este activat, este afișată perioada în care va începe următoarea lumânare.

De obicei, acest număr apare în colțul din dreapta-jos al ferestrei graficului. Cu toate acestea, poți personaliza locul în care să fie afișat utilizând fereastra de setări atunci când indicatorul se aplică pe grafic. În acest fel, vei ști întotdeauna cel mai bun moment pentru a activa șablonul, chiar înainte de publicarea știrilor.

Află mai mult despre Admiral Candle Countdown

Ieșirea dintr-o poziție cu Ordinele de Închidere Automată

În ceea ce privește ieșirea, poți predefini propriile tale reguli pentru închiderea parțială, totală sau multiplă a pozițiilor deschise, pe baza profitabilității sau a prețului. Ai posibilitatea de salva reguli de închidere automată sub forma unor șabloane, astfel încât să le poți reutiliza rapid în viitor.

Folosind Închiderea Automată, ai posibilitatea de a alege pragul pentru care se aplică această regulă. Această funcție este utilizată pentru a închide parțial un procent din volumul inițial atunci când profitul sau pierderea ating un anumit nivel și, în același timp, pentru a modifica S/L și T/P sau pentru a activa un Trailing Stop. Mai multe reguli pot fi adăugate în același șablon.

Exemplu de regulă: Când profitul ordinului exprimat în pipși este mai mare sau egal cu 20 de pipși, închide 50% din volumul inițial, setează S/L la pragul de rentabilitate și T/P la 40 de pipși pentru volumul rămas și execută un trailing stop la 10 pipși.

Îl poți numi cel mai bun și cel mai simplu instrument pentru a-ți crește profitul potențial.

Află mai multe despre Ordinul de Închidere Automată

Deschide un cont demonstrativ gratuit pentru a testa gratuit timp de 30 de zile sau un cont live pentru acces nelimitat.

Declinarea responsabilității: Acest articol este strict cu caracter informativ și nu reprezintă o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument. Nu există și nu este oferită nici o garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al Admiral Markets. Admiral Markets nu oferă nici o garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existand posibilitatea unei erori tehnice sau umane. Exceptand cazul în care este menționat expres, orice informație legată de prețuri sau cotații de tranzacționare ori instrumente financiare este strict informativă, ar putea să nu mai fie de actualitate și nu este o ofertă de vanzare, cumpărare sau cotare la un preț specificat.

Avertisment Risc: Tranzacționarea CFD/Forex in marjă implică un nivel ridicat de risc. Nu ar trebui să tranzacționați decât dacă înțelegeți deplin modalitatea de funcționare, cum se poate realiza profit, care este riscul la care vă expuneți și cât puteți pierde. Rețineți vă rog că pierderile pot fi teoretic nelimitate și nici o sumă plătită inițial nu va putea limita definitiv riscul. Trebuie să vă evaluați poziția financiară și să vă asigurați că tranzacționarea pe instrumente financiare derivate este pe placul Dvs. Există riscul să pierdeți toate sumele investite. Nu alimentați decât sumele pe care vă permiteți să le pierdeți