Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
 • Efect de levier de până la:
  1:500 pentru clienții de retail
 • Protecție împotriva Volatilității
 • Politica de protecție împotriva balanței negative
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
 • Efect de levier de până la:
  1:30 pentru clienții de retail,
  1:500 pentru clienții profesionali
 • Protecție asigurată de FSCS
 • Protecție împotriva balanței negative
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
 • Efect de levier de până la:
  1:30 pentru clienții de retail,
  1:500 pentru clienții profesionali
 • Fond de garantare
 • Protecție împotriva balanței negative
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
 • Efect de levier de până la:
  1:30 pentru clienții de retail,
  1:500 pentru clienții profesionali
 • Protecție asigurată de ICF
 • Protecție împotriva balanței negative
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Ce este criptovaluta Ripple?

Octombrie 20, 2017 10:56


Cei mai mulți dintre Dvs. sunteți familiarizați cu Bitcoin, dar familia criptovalutelor se extinde mult mai mult decât atât. S-ar putea să fi auzit și despre Litecoin și Ethereum.

O altă monedă virtuală care provoacă efecte pe piața valutară digitală este... Ripple. Deși Ripple are propria monedă, valoarea sa este probabil cea mai vizibilă datorită sistemului său de plăți foarte rapide.

Acest articol analizează Ripple în detaliu și explică aspectele cheie ale criptovalutei în cauză. Veți afla cum funcționează Ripple și care sunt principalele diferențe dintre Ripple și Bitcoin.

Înainte de toate, începem cu întrebarea de bază: Ce este moneda virtuală Ripple?

Ripple este considerat a fi un o companie start-up de risc din San Francisco. Ea a elaborat un sistem de plăți asemănător cu cel al Blockchain. Este un protocol de plată care funcționează în mod similar cu un sistem de plăți, o rețea de remitențe și un schimb valutar. Funcționează cu criptovalute, cu valute fiat și mărfuri.

Ripple permite clienților să integreze protocolul în propriile sisteme. Banca Națională din Abu Dhabi a început recent să utilizeze tehnologia pentru unele dintre tranzacțiile sale, în special pentru tranzacțiile transfrontaliere. Permite clienților săi să transfere fonduri în timp real.

Ripple folosește un blockchain similar cu Bitcoin, cu excepția faptului că criptomoneda lui se numește "Ripple".

În ceea ce privește capitalizarea pieței, Ripple este cea de-a treia criptare - după Bitcoin și Ethereum.

Care este abrevierea pentru moneda virtuală Ripple?

Prescurtarea pentru moneda virtuală Ripple este pur și simplu XRP. Ripple poate fi, de asemenea, asociat cu alte valute, la fel ca în cazul USD (USD) și EUR (Euro).

Ripple vs. numele perechii valutare a dolarului SUA este, prin urmare, XRP/USD.

În cazul în care nu ați știut deja, acum este posibil să tranzacționați Ripple (XRP/USD), pe un cont demo fără riscuri cu Admiral Markets! Încercați astăzi ...

Cont DEMO Gratuit

Care este diferența dintre moneda virtuală Ripple și Bitcoin?

Ripple este considerat un concurent al Bitcoin și există anumite avantaje pentru acesta. Ripple nu depinde de o singură companie pentru securizarea și gestionarea bazei de date de tranzacții. Astfel, nu există așteptare pentru confirmarea blocurilor. Potrivit Market Mogul 1, există o diferență între momentul de soluționare a Bitcoin și Ripple. Timpul pentru soluționarea Bitcoin a crescut, ajungând la 168 de minute pe 27 martie, în timp ce Ripple a avut o medie de 3,7 secunde. Transferurile de bani între Spania și Mexic au fost efectuate de către BBVA și s-a constatat că Ripple avea nevoie doar de câteva secunde, în timp ce un transfer standard ar lua patru zile pentru a se efectua.

Ambele monede au multe caracteristici similare, iar Ripple este similar cu bara Bitcoin câteva diferențe:

1. Ripple oferă un timp de decontare mai rapid: după cum s-a explicat mai sus.

2. Ripple folosește un proces consensual iterativ: Bitcoin folosește așa-numitul proces de minerit.

3. Rețea valutara vs. rețea de tranzacționare: Bitcoin este o monedă digitală descentralizată, în timp ce Ripple este în principiu o rețea de tranzacții care conține și o monedă digitală - Ripple.

Se poate mina moneda virtuală Ripple?

Nu, Ripple nu poate fi minat. Ripple a început cu un număr fix de Ripple (XRP) și nu are nicio extensie încorporată în acesta, conform regulilor protocolului Ripple. Prin urmare, nu este necesară extragerea de monede noi.

Numărul total al XRP creat este de 100 miliarde, dar fluxul XRP este controlat de Ripple. Acest lucru a fost criticat de simpatizanții Bitcoin care îl laudă pe Bitcoin de orice control centralizat asupra creării sau distribuirii sale.

Ripple a răspuns că a anunțat intenția de a îngheța 88% din activele XRP, dar vinde un miliard de bancnote XRP în fiecare lună. Atât fluxul înghețat, cât și cel constant vor permite traderilor și investitorilor să se bazeze pe un anumit nivel de previzibilitate în ceea ce privește oferta.

Cum funcționează moneda virtuală Ripple?

Ripple pune accentul pe rolul său în "rețeaua globală de decontare", care permite pur și simplu părților financiare, cum ar fi băncile, să își reducă costurile de tranzacționare. În același timp, Ripple oferă de asemenea un serviciu îmbunătățit, cu tranzacții directe și instantanee. Imaginea de mai jos arată modul în care Ripple permite plăți în întreaga lume.

Sursa: Cryptowiki 2

Plățile sunt securizate criptografic și au fost proiectate pentru a se încadra în infrastructura existentă a unei bănci. Ripple scoate în evidență următoarele patru caracteristici principale 3:

1. Distribuție: băncile pot tranzacționa direct între ele fără contact intermediar;

2. Securitate: confidențialitatea tranzacțiilor;

3. Scalabilitate: niveluri ridicate de prelucrare;

4. Interoperabilitate: Capacitatea de a conecta mai multe rețele între ele.

Rețeaua Ripple permite, în principiu, efectuarea plăților mai rapid - aproape instantaneu -, mai ieftin, mai sigur și cu acces direct. Nu este surprinzător, prin urmare, că Ripple este din ce în ce mai utilizat de sectorul bancar, care nu a capitalizat la fel de mult pe noile tehnologii ca și alte sectoare industriale.

Webinarii gratuite

Utilizează moneda virtuală Ripple Tehnologia Blockchain?

Da, utilizează o structură care procesează plățile într-un mod similar cu conceptul de blockchain. Ripple folosește un registru de acțiuni pentru a procesa tranzacțiile [care îi permite să lucreze] transfrontalier și cu orice dimensiune a plății." 4

Moneda Ripple XRP ajută la facilitarea tranzacțiilor între două părți, în cazul în care nu este posibilă schimbul direct. XRP nu are risc de contrapartidă, deoarece nu se bazează pe o terță parte.

The Ripple Logo

Sursa: Ripple 5

Cine a inventat Ripple?

Se estimează că Ripple a fost fondată de Ryan Fugger, dar a consemnat o dezvoltare importantă de la crearea sa inițială.

Creșterea Ripple a început în 2004, când crearea RipplePay a fost creată de Ryan Fugger. În 2011, sistemul a fost redesenat devenind mai rapid și mult mai eficient din punct de vedere energetic decât Bitcoin. În 2012 a fost creată OpenCoin, Inc.

La scurt timp după aceea, Protocolul de tranzacții cu Ripple (RTXP) a fost dezvoltat pe baza conceptelor Fugger. Protocolul permite evitarea taxelor și a timpilor de așteptare ai sistemului bancar corespondent tradițional. 6

Din 2012, Ripple s-a concentrat și pe extinderea pe piața bancară.

Cum arată viitorul Ripple?

Pe scurt – optimist. Rețeaua Ripple este mult mai rapidă în procesarea plăților și încheie parteneriate multiple cu firme globale:

1. 60 de instituții din întreaga lume, incluzând firme precum UBS, RBC, UniCredit și Santander.

2. 40% dintre băncile japoneze vor fi conectate la Ripple.

3. RBS și BAML vor utiliza Ripple atât pentru serviciile de plată cu amănuntul, cât și pentru cele comerciale, în 2018.

4. Banca Națională din Abu Dhabi utilizează Ripple pentru tranzacții internaționale (după cum s-a menționat mai devreme).

Sursa: Market Mogul 7

Desigur, Ripple nu este la fel de populară ca și faimosul său omolog Bitcoin. Cu toate acestea, odată cu creșterea interesului pentru criptomodene în general, plus rețeaua rapidă și abilitatea extraordinară a Ripple de a oferi soluții de plată, se pare că Ripple va fi un concurent puternic pentru liderul de piață în următorii ani. Mai jos, puteți vedea repartiția pe volume pentru XRP.

Sursa: Crypto compare.com 8

De către cine este susținută moneda virtuală Ripple?

Ripple operează independent de orice bancă centrală în mod similar cu alte criptovalute, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Aceasta este o diferență majoră în comparație cu valutele cunoscute precum dolarul american și euro. Aceste valute sunt puse în circulație și emise în SUA și în UE de către băncile centrale respective.

Ripple decide fluxul de XRP, care este stabilit la un miliard de XRP în fiecare lună 9. Cu toate acestea, spre deosebire de "monedele fiat", cum ar fi USD și EUR, Ripple are o ofertă maximă de 100 de miliarde de XRP, disponibile în funcție de protocolul Ripple.

MetaTrader 4 SE

Care sunt riscurile si beneficiile tranzacțiilor?

Ca și în cazul oricăror alte active financiare, există riscul ca prețul să se deplaseze în sus și în jos. Ripple este supus fluctuațiilor pieței, cum ar fi cererea și oferta. Fluctuația prețurilor este totuși ceea ce permite comercianților să tranzacționeze.

Având în vedere acceptarea pe scară largă a Ripple ca rețea financiară de către firmele și băncile financiare majore, pare puțin probabil ca orice întrerupere majoră să aibă loc în viitor, pe termen mediu.

Nu în ultimul rând, fiecare cont Ripple trebuie să aibă o rezervă mică de 20 XRP cu o taxă de tranzacționare de 0.00001 XRP pentru fiecare tranzacție. Aceste acțiuni sunt puse în aplicare pentru a combate hackerii care doresc să supraîncarce rețeaua. Dar, în ansamblu, aceste costuri sunt efectiv foarte scăzute.

Este Ripple Legală?

Răspunsul este da. Reglementările variază de la o țară la alta, dar vă puteți aștepta ca autoritățile naționale de reglementare financiară să fie interesate de Ripple și de alte monede virtuale, eventual împreună cu autoritățile regionale de reglementare la nivel de sub-țară.

În plus, Ripple s-a reconcentrat pe piețele XRP, iar Japonia a votat deja o lege care normalizează și reglementează astfel de valute digitale ca BTC și XRP 10.

Este moneda virtuală Ripple sigură pentru a tranzacționa?

Da, este la fel de sigură pentru a tranzacționa precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin sau orice alta. Iată graficul care arată fluxul de bani în Ripple, volumul de tranzacționare prin exchange-uri și volumul total în timp.

Sursa: Cryptocompare.com 11, 27 Iunie

Rămâneți alături de noi pentru informații și analize mai interesante despre Ripple ... Dar de ce să mai așteptați? Știți că acum este posibil să tranzacționați criptovalute pe un cont demonstrativ. Începe chiar astăzi... Practica te face mai bun!

Cont Demo

Referințe:

 1. The Market Mogul
 2. Cryptowiki
 3. Ibid.
 4. The Market Mogul
 5. Ripple
 6. Wikipedia
 7. The Market Mogul
 8. CryptoCompare
 9. The Market Mogul
 10. Coindesk
 11. CryptoCompare

Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.