Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Ce este Bitcoin Cash?

Octombrie 23, 2017 13:06

Criptovalutele câștigă rapid recunoașterea ca având potențialul de a beneficia de cea mai semnificativă dezvoltare tehnologică de la revoluția internetului. Recent, în urmă cu doi sau trei ani, apariția Bitcoin și a altor valute criptografice au fost considerate, pe scară largă, cel puțin de către sistemele economice și politice, ca fiind o mișcare trecătoare.

Pe repede înainte până în 2017: toți, până și cei mai sceptici, acceptă acum că aceste criptovalute precum și tehnologia blockchain pe care sunt construite vor deveni aproape sigur, cu riscul de a folosi un cuvânt mai dur, "perturbatoare" în raport cu instituții financiare și politice într-un mod care va fi fără precedent în istoria modernă. Există dovezi că acest lucru va se va întâmpla într-o măsură care va avea un impact fundamental asupra vieții noastre de zi cu zi și a modului în care funcționează lumea.

Bitcoin vs. Bitcoin Cash

Pentru a explica cel mai bine ce este Bitcoin Cash, punctul de plecare logic este o scurtă istorie și explicație mai cuprinzătoare a criptovalutelor, inclusiv Bitcoin original.

Ce este tehnologia Blockchain?

Nu ne vom ocupa prea mult de detaliile tehnice ale tehnologiei blockchain pentru că, în primul rând, numai cei cu anumite fundamente tehnice înțeleg cu adevărat complexitatea și, în al doilea rând, nu este într-adevăr relevant pentru contextul nostru de Bitcoin Cash ca instrument tranzacționabil. Cu toate acestea, este necesară o privire de ansamblu pentru a ilustra de ce criptovalutele bazate pe blockchain încep sa câștige cu succes tracțiune și se așteaptă să devină o alternativă sau un rival pentru a valutele fiat.

După cum s-a menționat deja, blockchain-ul este o tehnologie de stocare și transfer de date peer-to-peer. Cu toate acestea, este mult mai specific în faptul că "datele" sunt un registru digital imens care este stocat și actualizat simultan pe mai multe computere. Un registru tradițional este o carte fizică însă, mai recent, un format electronic, care conține o istorie completă a tuturor tranzacțiilor financiare dintr-o companie și care poate deveni teoretic o istorie a oricărui tip de tranzacție. O definiție bună a blockchain-ului este cea a lui Christian Catalini, de la Sloan MIT, conform căreia, la un nivel ridicat, "permite unei rețele de computere să convină la intervale regulate cu privire la starea reală a unui nou registru". Fiecare locație de stocare este numită "nod" și fiecare nod nu trebuie să stocheze întregul registru, doar părți din acesta. Cu toate acestea, nodurile cheie susțin întregul registru.

O caracteristică suplimentară, crucială, a tehnologiei blockchain este că registrele sunt securizate folosind criptarea. Funcționarea acest lucru este un proces complex, dar punctul cheie este că tranzacțiile sunt rapid confirmate și verificate de noduri prin utilizarea codului bazat pe criptare și matematică. Odată ce acest lucru a fost făcut, tranzacția este blocată în registru, iar actualizarea este distribuită tuturor nodurilor care stochează aceeași parte a întregului registru.

Ceea ce înseamnă acest lucru este că, spre deosebire de un sistem tradițional de registre în care una sau mai multe persoane autorizate pot realiza și înregistra tranzacții, un registru de blocuri înseamnă că oricine poate face o tranzacție și sistemul îl verifică. Nu există nici o dependență de nici o autoritate centrală.

Monede Cripto vs. monede Fiat

Sistemul monetar fiat, adică actualul sistem monetar mondial care a început în 1931 când Marea Britanie a abolit standardul aur urmat de SUA în 1933. Ultimele rămășițe ale standardului aur au fost desființate de președintele Nixon în 1971. Cu standardul aur, moneda unei țări avea o valoare direct legată de aur, iar bancnotele trebuiau să fie susținute de echivalentul aurului efectiv deținut de banca centrală. Noul sistem fiat a însemnat că băncile centrale ar putea tipări atâta monedă cât își doresc.

Acest lucru, mulți susțin, conferă guvernelor, în special celor ale țărilor ale căror valute sunt dominante pe plan internațional, capacitatea periculoasă de a manipula economia globală prin posibilitatea de a mări și a micșora oferta de bani după plac.

Criptovalutele au un număr finit de unități, care este stabilit în momentul lansării, cu eliberarea lor în sistem controlat printr-un proces numit "minerit". Ritmul exploatării miniere este controlat printr-un proces computerizat care necesită rezolvarea formulelor matematice complexe, care cresc în complexitate, deoarece puterea calculatorului folosită pentru a rezolva aceste formule este mărită. Rezolvarea acestor formule are ca rezultat lansarea de noi "blocuri" de Bitcoin. În teorie, oricine poate mina criptovalute dacă știe cum și are resursele hardware necesare. Natura finită a ofertei împiedică devalorizarea unităților monetare pe care băncile centrale le imprimă banilor. Deoarece cererea pentru numărul finit de unități monetare crește la fel crește și valoarea lor iar acestea sunt pur și simplu împărțite în subunități mai mici.

În al doilea rând, sistemul valutar fiat dă instituțiilor financiare un nivel de putere pe care susținătorii criptomonedelor îl consideră, de asemenea, periculos. Într-un sistem monetar fiat, instituțiile financiare au rolul numărului mic de persoane autorizate să introducă tranzacții într-o registru tradițional. Atunci când banii fiat sunt transferați electronic între două entități, o terță parte autorizată trebuie să confirme că tranzacția a avut loc, să scadă valoarea din registrul de proprietate al primei entități și să o adauge la cea de-a doua entitate. Fără aceste părți terțe, copii digitale ale valutei ar putea fi infinit create. Un sistem bazat pe verificarea terților, cu un număr limitat de terțe părți autorizate, este, spun susținătorii criptovalutelor, atât ineficient, cât și potențial expus la corupție.

Tehnologia Blockchain elimină necesitatea verificării de către terți și creează o înregistrare obiectivă presupusă a fi incoruptibilă sau alterabilă.

Ce este Bitcoin?

Bitcoin este o criptomonedă, lansată inițial în 2009 de către "Satoshi Nakamoto", un pseudonim pentru unul sau un grup de indivizi. Motivația lor a fost nemulțumirea față de sistemul monetar fiat actual și rolul său în economia globală și consolidarea percepută a structurilor de putere geopolitice.

Deși există o serie de diferențe între criptomonede, principala diferență dintre Bitcoin și alte criptomonede, cum ar fi LiteCoin și Ether, este că a atins până în prezent mai multă interes. Bitcoin a fost prima criptomonedă reală pentru a vedea adoptarea pe scară largă și tracțiunea sa a accelerat, deoarece companiile au început să accepte plățile în Bitcoin.

Ce Este Bitcoin Cash?

Stirile despre Bitcoin Cash sunt frecvente în acest moment! Această nouă criptomonedă este de interes în presă - și a început să existe doar de la 1 august 2017. În timp ce noi criptovalute se extind tot timpul, unele distincte în mod semnificativ de Bitcoin și unele mai mult sau mai puțin copii, diferența crucială față de Bitcoin Cash este că originile provin din Bitcoinul original.

La 1 august 2017, blocul Bitcoin a fost împărțit în două blocuri noi - Bitcoin și Bitcoin Cash. Faptul că blocul a fost "forfecat" înseamnă că până atunci, Bitcoin și Bitcoin Cash au exact aceeași istorie a registrelor. De la forfecare registrele au devenit distincte, ceea ce înseamnă că acum există două criptovalute distincte.

Tranzacționați CFD-urile Bitcoin Cash pe cea mai populară platformă de tranzacționare din lume - MetaTrader 4. Deblocați adevărata putere a acestei platforme cu pluginul nostru extraordinar MetaTrader 4 Supreme Edition - care conține 60 de instrumente exclusive de tranzacționare. Descărcați gratuit astăzi!


Meta Trader 4 Ediția Supremă


De ce a avut loc Hard Fork?Tehnologia blockchain a Bitcoin se bazează pe blocuri de date. Pe măsură ce adoptarea Bitcoin crește și se efectuează mai multe tranzacții, aceste blocuri Bitcoin se umplu mult mai repede. Vitezele de tranzacționare au încetinit, deoarece aveau nevoie de noi "blocuri" pentru a le confirma și verifica, lucru care nu a putut fi creat suficient de rapid de mineri. Din nou, fără a intra în detaliile tehnice, aceasta a devenit o problemă de scalabilitate. Dimensiunea blocului Bitcoin trebuia să crească, ceea ce a necesitat o actualizare a software-ului și o "forfecare".

Există câteva diferențe tehnice între Bitcoin și Bitcoin Cash, cum ar fi aceea că Bitcoin Cash are o dimensiune mai mică a blocului. Din punctul de vedere al traderulu, diferența este că Bitcoin și Bitcoin Cash sunt acum două criptovalute separate, iar ca instrumente derivate acum sunt două instrumente financiare separate - BTC (Bitcoin) și BCH (Bitcoin Cash).

De ce să tranzacționați Bitcoin Cash?

Principala atracție a criptovalutelor ca derivate tranzacționabile este volatilitatea lor relativă în comparație cu monedele fiat mai "mature". Acestea sunt precum valutele piețelor emergente pe steroizi, cu cererea variind în funcție de estimările în ceea ce privește adopțiile viitoare. Fiind o criptomonedă nouă, volatilitatea Bitcoin Cash ar fi de așteptat să fie și mai pronunțată în următoarele săptămâni și luni decât cea a Bitcoin și a celorlalte criptovalute mai larg adoptate, cum ar fi Ether, LiteCoin și Ripple.

Acest potențial de volatilitate este atractiv pentru traderii cu un apetit mai mare pentru risc. Tranzacționarea Bitcoin Cash și alte tranzacții cu alte monede pot oferi oportunități pentru a obține o rentabilitate a investiției dvs. Cu toate acestea, trebuie întotdeauna amintit că volatilitatea ridicată conduce, de asemenea, la un risc mai mare de pierderi. Profitați de setările noastre pentru protecția împotriva volatilității și încercați tranzacțiile pe un cont Demo gratuit, cu fonduri virtuale, înainte de a tranzacționa Bitcoin Cash în mod real.

Cont Demo Gratuit!

O altă caracteristică a criptovalutelor care se adresează traderilor este corelația scăzută cu piețele financiare tradiționale și cu alte clase de active, nu numai cu monedele fiat. Deoarece criptomonedele nu fac parte din sistemul fiat, valoarea lor nu este influențată de tendințele monedelor fiat. Și pentru că nu sunt legate de niciun guvern sau de o bancă centrală, ele nu sunt influențate de factori geopolitici, la fel ca orice alt activ și instrumentele financiare bazate pe ele.


Ce influențează prețul Bitcoin?


BCH - USD, iulie - septembrie, 2017

Sursa: CryptoCompare

Dacă valoarea Bitcoin Cash - precum și a altor criptomonede - nu este influențată de politica monetară a băncilor centrale și de evenimentele geopolitice precum alte active, atunci care sunt principalele influențe? Tranzacționare Bitcoin Cash înseamnă înțelegerea a ceea ce influențează prețul. În prezent, în ciuda faptului că este o criptovalută nouă, este a doua cea mai valoroasă din lume (dpdv capitalizare a piaței), în urma Bitcoin. Deci, care sunt factorii de influență?

Exchange-urile care acceptă BHC - când a început Bitcoin Cash, exchange-urile și portofelele electronice erau reticente în a prelua noua criptovalută. Din ce în ce mai multe o acceptă acum, determinând valoarea sa, deoarece devine mai ușor de stocat și transferat. Acesta este un factor major în succesul pe care Bitcoin Cash îl va avea. Traderii ar trebui să țină cont de noile exchenge-uri și furnizori de portofele electronice, în special cei mai mari, anunțând că vor începe să accepte Bitcoin Cash.

Ritmul mineritului - Bitcoin Cash este foarte atractivă pentru mineri, datorită dimensiunii sale mai mici a blocului în comparație cu Bitcoinul original, ceea ce înseamnă că este în prezent mai ușor să-o exploateze și mai lucrativă pentru ei. Dimensiunea mai mică a blocurilor înseamnă, de asemenea, mai multe tranzacții, iar minerii câștigă bani pe tranzacțiile care implică blocurile lor minate, mărind și mai mult popularitatea.

Ce înseamnă viitorul pentru Bitcoin Cash?

Răspunsul simplu este că nimeni nu știe cu adevărat. De cât de mult succes se va bucura Bitcoin Cash în ceea ce privește adopția și ce repercusiuni va avea asupra Bitcoin-ului original, este imposibil de spus în această etapă. Singurul lucru care se poate spune în mod sigur în acest moment este că "forfecarea" BTC a ținut evidența tranzacțiilor existente intacte și că ceea ce se întâmplă este un experiment foarte interesant care ne va spune multe despre viitorul criptovalutelor în general, nu numai Bitcoin și Bitcoin Cash.

Dimensiunea mai mică a blocului Bitcoin Cash este tentantă pentru mineri, iat acest aspect va avea un impact asupra viitorului preț Bitcoin Cash, precum și, eventual, alte criptomonede. În cazul în care Bitcoin / Bitcoin Cash 'Hard Fork" a abordat cu adevărat problema scalabilității tehnologiei blockchain, doar timpul va mai spune. Nu este imposibil ca BCH să depășească eventual BTC și să devină principalul lanț Bitcoin. Toate sunt doar În prezent, toate acestea sunt doar speculații. Ceea ce este sigur este că această situație va genera câteva oportunități cu potențial foarte interesant pentru traderii cu toleranță ridicată la risc și cu apetit pentru criptomonede în următoarele săptămâni, luni și ani. Pe scurt - urmăriți această zonă!


Rețineți că Admiral Markets este partenerul Dvs. perfect pentru tranzacționarea Forex și CFD-uri pe acțiuni, indici bursieri, mărfuri și obligațiuni - precum și criptovalute!

Deschide un cont real
Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.