Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Tranzacționarea în perioada Crăciunului

Noiembrie 28, 2017 13:47

Cu apropierea rapidă a sezonului festiv, atenția traderilor este îndreptată probabil în altă parte; fie că este vorba de participarea la petrecerile de la sfârșitul anului, de a cumpăra cadouri pentru cei dragi sau de a visa la vacanțele iminente. Ei bine, toate acestea sunt aspecte normale. A fost un an lung, de ce să nu vă relaxați și să vă bucurați de cadouri?

Ei bine, ați putea face acest lucru, dar atunci ați putea fi unul dintre acei traderi care pur și simplu nu se satură de a tranzacționa și care încearcă să stoarcă în plus câțiva pips înainte de Crăciun. Pentru cei care tranzacționează, cel mai important lucru pe care trebuie să-l țineți minte atunci când tranzacționați în timpul sezonului festiv este volatilitatea.

Cum să gestionăm volatilitatea de dinaintea Crăciunului

Activitatea din sesiunile de dinaintea Crăciunului poate fi mai lejeră decât de obicei. Cu toate acestea, genul acesta de activitate poate fi de fapt un lucru bun pentru traderi, deoarece fluctuațiile prețurilor ar putea fi mult mai calme și, prin urmare, mai precise din punct de vedere tehnic. Volatilitatea nu are preferințe. Poate crește sau scădea atât în timpul trend-urilor ascendente, cât și în tendințele descendente. Tendințele și schimbările de volatilitate ne dau diferite indicii despre modul în care ar trebui să tranzacționăm.

Din acest motiv, ar trebui să putem alege dintre strategiile de volatilitate scăzută și înaltă pe cele care sunt potrivite pentru tranzacționarea din perioada respectivă.

Atât noiembrie cât și decembrie pot fi luni bune pentru tranzacționare, din următoarele motive:

● Profitul

● Tendințe

● Corelația între piețe

Încasarea profiturilor (take profits) aduce, de obicei, o volatilitate mai mare. Și este creată de marii jucători (bani inteligenți). Datorită acestui fapt simplu, intrarea pe o tranzacție care a fost creată de banii inteligenți ar putea fi foarte profitabilă. Depășirea unor niveluri zilnice/săptămânale/lunare ar putea fi exploatate în avantajul dvs., dacă sunteți pe sensul bun al pieței.

Pentru tranzacționarea intra-day tendințele se formează de obicei în primele trei ore ale fiecărei sesiuni majore - Londra, New York și Tokyo. Dacă sunteți la locul potrivit la momentul potrivit, vă puteți realiza ziua de tranzacționare cu o singură tranzacție. Cuplată cu un potențial profit taking, un trend ce va fi prezent în noiembrie și decembrie, vă va face Crăciunul mai fericit decât oricând. De aceea, ați putea încerca tranzacționarea intra-day, încercând să exploatați toate setările posibile.

Corelația intre piețe este foarte puternică. Spre exemplu, între cotațiile yenului japonez și acțiuni, cum ar fi indicii Nikkei, DAX30 și SP500. JPY este conectat la modificările risk-on/risk-off pentru clasele de active riscante cum ar fi acțiunile și, într-o anumită măsură, mărfurile. Drept rezultat, JPY are un grad de volatilitate echitabil, ceea ce îl face să fie potrivit pentru tranzacționare. Adesea, traderii vor efectua tranzacții carry pe yen, datorită ratelor scăzute ale dobânzilor din Japonia, aspect care sporește volatilitatea acestuia.

Crăciunul vine mai devreme cu Admiral Markets!

Știri excelente! Între 21 noiembrie și 22 decembrie 2017 - Admiral Markets vă oferă o reducere a spread-ului pe 15 dintre cele mai tranzacționate instrumente! Tot ce trebuie să faceți pentru a putea beneficia este să accesați pagina de web a campaniei și să:

1. Alegeți până la trei instrumente și să aplicați;

2. Așteptați să vă contactăm cu confirmarea participării dvs. și apoi să începeți tranzacționarea;

3. Dacă îndepliniți toate condițiile, veți primi spread rebate-ul!

Pentru a vedea toate detaliile, Termenii si condițiile și tot ce trebuie să știți, consultați pagina noastră dedicată.

Deschide un cont real

Ce strategii pot fi folosite în perioada Crăciunului?

Atunci când faceți acest lucru, vă recomandăm să țineți cont de următoarele două strategii de tranzacționare care pot fi utilizate în timpul sezonului festiv.

Prima este o strategie de volatilitate scăzută, iar cea de-a doua este un sistem pentru o volatilitate mai ridicată. Ambele sunt potrivite pentru tranzacționarea în perioada sezonului de Crăciun. Rețineți că ambele strategii sunt foarte potrivite pentru tranzacționarea pe platformele MetaTrader 4 și MetaTrader 5

MetaTrader 4

Ambele strategii sunt, de asemenea, potrivite pentru tranzacționarea tuturor perechilor valutare, indicilor și mărfurilor incluse în campania de spread rebate Crăciunul vine mai devreme cu Admiral Markets.


Perechi valutare CFD-uri pe indici CFD-uri pe mărfuri
AUD/USD - Australian Dollar vs. US Dollar
[DAX30] - DAX30 Index CFD, cash (EUR)GOLD - Gold Spot (100 oz) vs. US Dollar CFD
EUR/GBP - Euro vs. Great British Pound
[DJI30] - Dow Jones Index CFD, cash (USD)BRENT - BRENT Crude Oil Spot (100 barrels) CFD, USD
EUR/JPY - Euro vs. Japanese Yen
WTI - WTI Crude Oil Spot (100 barrels) CFD, USD
EUR/USD - Euro vs. US Dollar
GBP/AUD - Great British Pound vs. Australian Dollar
GBP/JPY - Great British Pound vs. Japanese Yen
GBP/USD - Great British Pound vs. US Dollar
NZD/USD - New Zealand Dollar vs. US Dollar
USD/CAD - US Dollar vs. Canadian Dollar
USD/JPY - US Dollar vs. Japanese Yen

1. Strategia pentru volatilitate scăzută

Strategia de volatilitate scăzută este utilizată numai dacă prețul are variații mici în perioada respectivă

Grafic: Bar chart

Indicatori: ADX (14) și Admiral Pivot (setat pe H1)

Trebuie să verificăm dacă piața se află într-o fază de congestie. Principiul de bază este acela de a cumpăra jos și de a vinde la un nivel ridicat. În primul rând, trebuie să stabiliți dacă prețul este scăzut sau ridicat.

Faza de congestie (când prețul este scăzut): 3 intervale consecutive în jos (3 minime descendente)

Faza de congestie (când prețul este ridicat): 3 închideri consecutive în sus (3 maxime ascendente)

Interval de timp: M15

ADX trebuie să fie sub 25 și cu o valoare mai mică decât cu 3 intervale în urmă.

Poziții Long: ADX sub 25 cu o valoare mai mică decât cu 3 intervale în urmă. Prețul trebuie să facă 3 minime consecutive descendente. Cumpărați pe cel de-al treilea nivel inferior la orice suport Admiral Pivot.

Poziții Short: ADX sub 25 cu o valoare mai mică decât cu 3 intervale în urmă. Prețul trebuie să facă 3 maxime consecutive. Vindem pe cel de-al 3-lea nivel superior la orice rezistență Amiral Pivot.

Target: La închiderea celei de-a 3-a bare de după intrare sau la următorul pivot Admiral H1.

Stop loss: 3-4 pips deasupra/dedesubtul ultimului swing.

Maximum Stop Loss: Nu mai mult de 12 pips + spread.

Sursa: EUR/USD M15, Noiembrie 2017, Admiral Markets MT4SE

2. Strategia pentru volatilitate ridicată

Sezonul de Crăciun nu este întotdeauna la fel de volatil ca de obicei, dar trebuie să vă așteptați întotdeauna la surprize pe piață. Din acest motiv, această strategie a lui Nenad Kerkez ar putea fi foarte utilă dacă volatilitatea crește.

Grafic: candlestick

Indicatori: doar prețu

Traderii trebuie să caute o configurație de lumânare Marubozu.

Sursa: Nenad Kerkez

Sursa: Nenad Kerkez

Interval de timp: H1 și H4

O lumânare Marubozu poate fi fie pe creștere, fie pe scădere. O lumânare Marubozu bullish (de creștere) marchează o cumpărare puternica la suport sau un breakout al nivelului de rezistență. O lumânare Marubozu bearish (de scădere )marchează, de obicei, vânzări puternice la rezistență sau o spargere a suportului.

Poziții Long: Atunci când a fost observată o lumanare Marubozu bullish, traderii trebuie să deseneze o retragere Fibonacci din partea de jos în partea de sus a lumânării Marubozu, inclusiv următoarea lumânare dacă sparge lumânarea lui Marubozu. Intrările sunt împărțite în poziții separate. 61,8, 78,6 și 88,6 sunt intrări.

Poziții Short: Când a fost observată o lumânare Marubozu bullish, traderii trebuie să deseneze o retragere Fibonacci din partea de sus în partea de jos a lumânării Marubozu, inclusiv următoarea lumânare, dacă sparge lumânarea lui Marubozu. Intrările sunt împărțite în poziții separate. 61,8, 78,6 și 88,6 sunt intrări.

Sursa: USD/JPY H1, Noiembrie 2017, Admiral Markets MT4SE


Sursa: EUR/USD H4, Junie-Iulie 2017, Admiral Markets MT4SE

În acest clip (în limba engleză) veți găsi explicația strategiei:


MetaTrader 4 și 5 Supreme Edition

Traderii cu experiență, care caută cea mai bună platformă de tranzacționare pe care să o folosească de-a lungul acestei campanii și apoi, nu se uită mai departe de plugin-urile exclusive Supreme Edition - optimizate atât pentru MetaTrader 4 cât și pentru MetaTrader 4. Plugin-urile stimulează cele mai populare platforme de tranzacționare din lume, instrumente și indicatori de tranzacționare. Încercați-le gratuit astăzi

MetaTrader 4 Supreme Edition

Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.