Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Adolescentul investitor in Bitcoin a transformat câteva mii de dolari în 1.000.000 USD

Decembrie 08, 2017 14:01

Eddy Zillan avea doar 16 ani când a început să investească în Bitcoin iar după doar doi ani tânărul investitor estimează că „a făcut aproape un milion" din tranzacționarea pe diverse criptovalute.

Adolescentul din Ohio a fost un adept timpuriu al monedei digitale investind în 2015 când prețul scăzuse la 214 de dolari după o perioadă prelungită de scăderi.

"Am început cu 1.000 de dolari pentru a mă juca cu economiile mele", a declarat el pentru The Telegraph. "Apoi am achiziționat în valoare de încă 5.000 de dolari din banii mei (în 2012)."


"Am investit apoi încă 6.000 de dolari din banii pe care i-am câștigat și i-am economisit muncind vara".

Studentul, care și-a creat propria afacere de consultanță în domeniul criptovalutelor și își valorifică succesul în investiții, numește prima sa incursiune pe piața Bitcoin o "ghicire educată".

"Apoi am început să folosesc datele analitice, cercetări de piață, să citesc cărți, articole, analiza tehnică și să caut informații prin intermediul altor traderi de succes", explică el.

"În momentul în care am aflat despre Bitcoin nu existau videoclipuri YouTube, tutoriale video sau orice altceva de acest fel.

"Am învățat singur cele necesare despre piață și pot să-mi atribui succesul. Nu am avut nici un mentor, am învățat din greșeli și dintr-o mulțime de analize".

Prețul Bitcoin a crescut cu 1.570% în ultimele 12 luni, în această săptămână zdrobind marcajul de 15.000 de dolari și provocând astfel temeri legate de o bulă speculativă de tipul crypto dot-com.

Dar până acum, jocul adolescentului pe moneda digitală a fost răsplătit spectaculos și astăzi el cumpără și vinde criptomonede, făcându-l confortabil de bogat.

Cont Demo Gratuit

"Am realizat aproape un milion de tranzacții, dar piața este foarte volatilă, în câteva zile pot face 150.000 de dolari, dar în alte zile pot pierde 100.000 de dolari, deci este foarte greu să dau o valoare exactă în dolari a portofoliului meu", explică el.

Zillan și-a retras banii anul trecut, chiar înaintea creșterii meteorice a prețului Bitcoin, iar astăzi tranzacționează Ethereum, o criptovalută rivală care a crescut cu peste 6.800% de la începutul anului 2017.

Începeți tranzacționarea CFD-urilor pe Bitcoin și alte criptovalute, indici bursieri, acțiuni, mărfuri și valute direct din browserul dvs. pe web.admiralmarkets.com/ro

Rețineți că este necesar un cont Demo Gratuit sau un cont de tranzacționare real.

Ethereum ar putea fi următorul Bitcoin după o testare cu succes a modelului bullish cu probabilitate ridicată și poate să vizeze 700-800 $ în viitorul apropiat.

Sursa: WEB.ADMIRALMARKETS.COM/RO

Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.