Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Alegeri generale Marea Britanie, 2017: Cum să tranzacționezi alegerile anticipate

Iunie 06, 2017 16:37

Alegeri anticipate Marea Britanie

Stimați traderi,

Aceste alegeri anticipate ar putea reprezenta o bună oportunitate de tranzacționare dacă identificați piețele pe care trebuie să le tranzacționați cu prioritate. V-am arătat deja o imagine de ansamblu a rezultatelor recente ale alegerilor, așa că în cadrul acestui articol vor fi trecute în revistă posibilele reacții ale pieței în fața acestui eveniment politic marcant.

Impactul posibil al alegerilor generale din Marea Britanie, 2017

Există cinci mari partide care concurează în cadrul acestor alegeri anticipate. Cele mai recente cote Coral sugerează că doamna May are cele mai multe șanse de câștig. Potrivit acestora, clasamentul partidelor care se întrec în această cursă electorala ar fi următorul:

  1. Partidul Conservator
  2. Partidul Laburist
  3. Partidul Liberal Democrat
  4. UKIP
  5. Partidul Verde

Cont demo gratuit

Nu mă aștept ca aceste alegeri să fie foarte agitate. Este doar sentimentul meu. Nu mă aștept nici ca Partidul Laburist să câștige. Dar conservatorii își dezamăgesc deja electoratul. Marea întrebare este dacă UKIP va reuși să câștige locuri în Parlament sau rămâne complet marginal.

Există două perspective la nivelul alegătorilor UKIP: a) au votat pentru Brexit și vor continua să voteze UKIP sau b) acum că Marea Britanie a ajuns la Brexit, ei nu mai au nevoie de UKIP. Cea de-a doua variantă pare să prevaleze.

Personal, mă aștept ca UKIP să câștige câteva locuri, dar nu foarte multe. În opinia mea, singurul lucru care ar introduce o volatilitate imensă pe piețele financiare ar fi ca UKIP să obțină un număr semnificativ de locuri în Parlament. Acest lucru s-ar produce doar în cazul puțin probabil în care ar obține un echilibru al statutului de putere care ar fi cu adevărat covârșitor.

Cu toate acestea, un Parlament Hung pare să fie destul de aproape. Acest lucru s-ar întâmpla dacă nici un partid nu ar câștiga suficiente locuri pentru a guverna pe cont propriu și, dacă se întâmplă acest lucru, lira s-ar putea prăbuși din cauza incertitudinii.

Catch 22 pentru Marea Britanie

Regatul Unit are nevoie de un bun indice al prețurilor de consum (IPC), care măsoară modificările nivelului prețurilor bunurilor de consum și serviciilor achiziționate de către gospodării. Dat fiind faptul că Brexit-ul presupune necesitatea de a încheia noi acorduri comerciale cu partenerii comerciali, britanicii ar putea câștiga noi afaceri sau ar putea la fel de bine să le piardă. Este greu de spus în acest stadiu care va fi impactul real al Brexit-ului, în special în sectorul financiar și cel al serviciilor. Dacă vor suferi pierderi în urma acestor negocieri, britanicii ar putea fi forțați să mențină rate scăzute ale dobânzii, în timp ce GBP ar scădea o dată cu economia. Pe de altă parte, băncile au tendința de a face mai mulți bani în medii cu rate ale dobânzii mai mari.

Meta Trader 4 - platforma de tranzactionare profesionala

Menținerea unei rate scăzute a dobânzii pe o perioadă prelungită nu este bună pentru sectorul financiar al Marii Britanii, întrucât vor fi încasați mai puțini bani din cauza salariilor scăzute și a veniturilor impozabile mai mici.

Nu cred nici măcar că experții în finanțe din cabinetul guvernului britanic știu cum să reacționeze, pentru că Brexit-u i-a adus într-o situație Catch 22. (Catch 22 = o dilemă sau o circumstanță dificilă de la care nu există evadare din cauza unor condiții conflictuale sau dependente).

Catch 22 menține dobânzile scăzute pentru a atrage noi investiții din cauza pierderii afacerilor existente, față de confruntarea marjelor și profiturilor din ce în ce mai scăzute din sectorul bancar din cauza ratelor scăzute ale dobânzilor. Aceste circumstanțe conflictuale pot forța la menținerea unei rate scăzute a dobânzii pentru o perioadă lungă de timp în Marea Britanie. Banca este un domeniu dificil în sine. Cu toate acestea, atunci când suferă pierderi, băncile trebuie să acorde mai multe credite pentru a recâștiga aceste pierderi. Iată dilema morală: extinderea creditului la investiții mai riscante pentru a recâștiga banii rapid, ceea ce, în sine, poate duce la decizii incorecte și chiar la mai multe pierderi.

Acesta este modul în care poate începe o spirală descendentă în cadrul sectorului bancar, în special pentru acelea cu funcții slabe de gestionare a riscurilor. Este foarte asemănător cu tranzacționarea în acest sens și poate duce la spirala doomului.

FTSE

Sursa: Admiral Markets MT4, 3 AM GMT+2, 05 mai

Indicele acțiunilor cel mai afectat de alegerile din Marea Britanie este cel specific bursei locale, FTSE. Mă aștept ca cel mai grav rezultat să apară în cazul formării unui Parlament Hung, deoarece acesta ar aduce cea mai mare incertitudine. Într-un astfel de scenariu, suntem nevoiți să căutăm o posibilă retestare a modelului 89EMA pe TF trimestrial, cel puțin în jurul valorii de 7335, alături de Q L4/ M L5 ca suport final pentru ca trendul ascendent să poată continua pe termen lung, în apropierea valorii de 7130. Spun asta pentru că suntem în prezent pe o piață a acțiunilor puternic ascendentă pe tot globul, deci acest rezultat poate fi văzut ca un dezavantaj temporar.

În afară de asta, ne-am putea aștepta să continue cumpărarea în cazul în care perechea va scădea. Zona puternică POC2 este 7335-7355 (M L4, 50.0, EMA89, bloc de ordonare bullish). Ar putea avea loc o retragere redusă în jurul POC1 7400-7425 (38.2, M L3, Q H3) și perechea ar putea sări din această zonă. Țintele sunt 7700 și 7737. Dacă vedem o închidere trimestrială deasupra valorii de 7737, următorul nivel ar fi 7922.

DAX

DAX 30

Sursa: Admiral Markets MT4 3 AM GMT+2, 05 mai

Un alt indice de acțiuni tranzacționat pe scară largă care ar putea fi afectat este Dax, dat fiind faptul că Germania este cel de-al treilea mare partener de export al Marii Britanii. Astfel, un Parlament Hung ar avea efecte negative la nivelul Dax, dar aceste efecte ar putea fi doar neglijabile. Cred dezavantajul va fi scăzut sau moderat, dacă acesta va fi rezultatul. În acest caz, s-ar putea să vedem o retragere a zonei POC la TF trimestrial la 12520-12575 (M L3 / Q H3 care a oferit suport pentru această execuție bull sau eventual POC2 (M15, Q3, EMA89, ) pe TF trimestrial 12100-12206 și în apropierea valorii de 12200.

EUR/GBP

Alegerile anticipate din Marea Britanie ar trebui să aibă unele implicații asupra rezultatelor generate de Brexit și asupra activelor de risc, inclusiv perechii EUR/GBP. În cazul acestei perechi, trebuie să urmărim atât riscurile electorale, cât și retorica BCE în iunie. Potrivit celor mai recente sondaje, conservatorii au un avantaj și, în opinia mea, dacă Theresa May câștigă cu o mare majoritate, evoluția GBP ar fi pozitivă iar EUR/GBP ar putea scădea. În cazul în care conservatorii câștigă, dar nu cu o marjă mare, perechea ar putea scădea, doar pentru a fi cumpărată ulterior. Într-un scenariu negativ, care este de asemenea posibil, în care conservatorii ar pierde majoritatea și am vedea un Parlament Hung, atunci s-ar putea produce un raliu la nivelul perechii EUR/GBP.


Opțiunea 1 - Theresa May câștigă cu o majoritate covârșitoare

EUR/GBP alegeri anticipate Marea Britanie

Sursa: Admiral Markets MT4 3 AM GMT+2, 05 mai

EUR/GBP coboară spre 0.8250 și apoi urcă treptat spre 0.8760. Acesta ar putea fi intervalul de tranzacționare după alegeri, dacă acest scenariu devine realitate.

Opțiunea 2 - Conservatorii câștigă, dar nu obțin o mare majoritate

EURGBP

Sursa: Admiral Markets MT4 3 AM GMT+2, 05 mai

Am putea observa o scădere a țintei de 0.8300-0.8360 și o trecere graduală spre 0.8855. 0.8300-0.8855 ar putea fi intervalul post electoral dacă se întâmplă acest scenariu.

Opțiunea 3 - Un Parlament Hung

EURGBP alegeri UK

Sursa: Admiral Markets MT4 3 AM GMT+2, 05 mai

Ar trebui să vedem un rally spre 0.8996-0.9024 unde M H5 va deveni suport (0.8760). Inițial ar trebui să vedem cumpărarea pe scădere.

Oricare ar fi rezultatul alegerilor, vă recomandăm să utilizați Setările de Protecție împotriva Volatilității și să vă protejați împotriva volatilității posibile.

Pentru mai multe informații despre alegeri, sentimentul real al pieței, analize, webinarii și alte articole, vă invităm să vizitați pagina noastră dedicată alegerilor generale din Marea Britanie.

M L3 - Monthly Camarilla Pivot (Suport intermediar lunar)

M H3 - Monthly Camarilla Pivot (Rezistență intermediară lunară)

M H4 - Monthly Camarilla Pivot (Rezistență puternică lunară)

Q H4 - Quarterly Camarilla Pivot (Rezistență foarte puternică trimestrială)

Q L3 – Quarterly Camarilla Pivot (Suport trimestrial)

Q L4 – Quarterly H4 Camarilla (Suport foarte puternic trimestrial)

POC - Point Of Confluence (Zona în care ne așteptăm ca prețul să reacționeze, cunoscut și sub denumirea de zona de intrare)

MetaTrader 4 Editia Suprema

Mult succes în tranzacțiaonare,

Nenad


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.