25 sub 25: Performantele celor mai talentati Studenti-Investitori din Romania

Septembrie 14, 2016 18:24

Admiral Markets a continuat si anul acesta seria proiectelor dedicate sustinerii si promovarii educatiei financiare in Romania.

Proiectul Investment School, susținut de Admiral Markets, are o traditie de cincisprezece ani in organizatia Voluntari pentru Idei si Proiecte Romania si se orienteaza spre pregatirea practica a participantilor, punand accent pe dezvoltarea acelor abilitati si compentente de care studentul investitor are nevoie. Proiectul pune bazele unei educatii financiare stabile si vine in completarea notiunilor invatate in facultate, fiind o experienta noua si interesanta pentru participanti.

Investment School este prima scoala gratuita de investitii din Romania care se adreseaza tuturor studentilor, indiferent de anul de studiu.

În premieră pentru acest proiect inceput in anul 2000, participanții din acest an au avut șansa de a tranzacționa bani reali și de a lua acasă profitul obținut.

Admiral Markets le-a oferit celor 25 de studenți câte un cont real de tranzactionare cu 500 USD cadou pentru proba practică de o lună.

Drept recompensă, Admiral Markets le-a oferit primilor 3 clasati profitul obținut, iar cel mai inspirat Student-Investitor a fost recompensat și cu 500 USD si un city break la Londra, ce include un training oferit de un analist Admiral Markets UK.

În final, 6 participanți au obținut profit, 8 au înregistrat pierdere, iar 11 au încheiat competiția pe breakeven.

Clasament detaliat și statement atasat

LOCUL 1

Adăscăliţa Cristian - 1 241.13 USD (+148.22%)

Cristian a efectuat 38 de tranzactii in perioada concursului, dintre care 25 au fost inchise cu profit, in timp ce declinul maxim (Maximal Drawdown) nu a depasit 2.37%. O gestionare corecta a capitalului si a riscului in combinatie cu setarea optima a punctelor de intrare si de iesire din piata a fost secretul succesului lui Cristian in aceasta competitie. Acesta a preferat perechile valutare ( #Forex) și indicele bursier #DAX30.

Vezi raportul tranzactiilor lui Cristian

LOCUL 2

Melinte Ana Viorica - 1065.34 USD (+113.06%)

Viorica a reusit 320 de tranzactii castigatoare din 339 efectuate, apeland doar la 3 perechi valutare, #EurUsd, #UsdJpy, #GbpUsd.

Vezi raportul tranzactiilor Anei

LOCUL 3

Tudose Bogdan-Mihai - 690.27 USD (+38.05%)

Bogdan a obtinut 190.27 USD profit din doar 19 tranzactii efectuate in perioada concursului. Este adeptul tranzactionarii cu perechi majore si un trader disciplinat, peste 78% dintre pozitii sale fiind inchise cu profit.

Vezi raportul tranzactiilor lui Bogdan

Admiral Markets urează succes viitoarei generații de investitori, experți și analiști financiari din România și vă invită la următorul proiect educațional.

TRADER 007: în lumea instrumentelor supreme de tranzacționare.