Blog Forex

Alegeri prezidențiale în Franța 2017: Analiză după primul tur de scrutin


Stimați Traderi,

Primul tur de scrutin al alegerilor din Franța s-a încheiat, iar Emmanuel Macron a obținut o victorie îngustă în fața candidatei de extrema-dreaptă, Marine Le Pen. Predicțiile noastre au devenit realitate și puteți vedea în mod clar că EUR/USD a evoluat în concordanță cu pre-analiza noastră.

Investitorii...


Vezi mai multe


Cum să folosești corect graficele cu lumânări japoneze


A fost nevoie de aproape două secole pentru ca graficele cu lumânări să ajungă în emisfera occidentală din Japonia - și doar un sfert de secol pentru a deveni tehnica grafică preferată a traderilor de pe Wall Street, până la cei de pe Main Street.

Se consideră că analiza tehnică...


Vezi mai multe


Alegeri prezidențiale în Franța - impact asupra piețelor financiare


Pe 18 martie, Consiliul Constituțional al Franței a anunțat că 11 candidați au îndeplinit condițiile de participare la primul tur al alegerilor prezidențiale, care va avea loc în data de 23 aprilie.

Potrivit Consiliului Constituțional, candidații primului tur de scrutin vor fi François Fillon (Republicanii); Benoît Hamon (Partidul Socialist);...


Vezi mai multe


DE CE VIITOAREA ȘEDINȚĂ FED AR PUTEA CONDUCE PERECHEA EUR/USD SPRE PARITATE


Ritmul și calendarul mult-așteptatelor creșteri ale ratei dobânzii din SUA reprezintă, fără îndoială, probleme-cheie pentru piețele globale, în special pentru valute, obligațiuni și acțiuni. Iată o vedere de ansamblu asupra modului în care piețele vor fi afectate de creșterile aproape certe ale ratei dobânzii, precum și câteva idei cu privire...


Vezi mai multe


De ce traderii ar trebui să profite de spread-urile reduse


Stimați traderi,

Reducerea spread-ului poate fi foarte un aspect foarte captivant pentru traderi. Promisiunea unui câștig "liber" cu o strategie bună de scalping, poate determina traderii să se implice mai mult în tranzacționare și să deschidă mai multe tranzacții.

Să analizăm câteva exemple.

Înainte de toate, să comparăm EUR/USD (spread...


Vezi mai multe