Blog Forex

Ce este criptovaluta Ripple?Cei mai mulți dintre Dvs. sunteți familiarizați cu Bitcoin, dar familia criptomonedelor se extinde mult mai mult decât atât. S-ar putea să fi auzit și despre Litecoin și Ethereum.

O altă criptomonedă care provoacă efecte pe piața valutară digitală este ... Ripple. Deși

...

Vezi mai multe


Ce este Litecoin?


Este Litecoin ruda mai mică a Bitcoin? Cu toate că Bitcoin este, fără îndoială, o criptomonedă mult mai cunoscută, veți rămâne totuși surprinși să aflați că Litecoin a apărut cu mai bine de cinci ani în urmă.

Este timpul să aruncăm o privire mai de aproape asupra ce repr

...

Vezi mai multe


Ce este Ethereum? Află câteva informații!


Ethereum (ETH) este o platformă software deschisă, bazată pe tehnologia Blockchain, care permite dezvoltatorilor să construiască și să lanseze aplicații descentralizate. Este de fapt mult mai mult decât o criptomonedă, aceasta fiind doar o parte din oferta Ethereum.

Deci

...

Vezi mai multe


Opțiuni Binare - tranzacționarea simplificată...sau mai RISCANTĂ?


O mare inovație în tranzacționarea online ce a arătat o creștere dramatică în ultimii ani, dar care acum se confruntă cu numeroase provocări, o reprezintă Opțiunile Binare (Binary Options sau BO). Cum o presiune imensă din partea autorităților de reglementare din înt

...

Vezi mai multe


Nu vă jucați cu opțiunile binare. Ce trebuie să știți despre riscurile pe care le implică


Există, în această lume, o mulțime de moduri de a pierde banii, însă noi vă vom prezenta o modalitate pe care nu am mai întâlnit-o anterior: site-urile care propun tranzacționarea opțiunilor binare. Acestea au devenit populare în ultimii ani întrucât în permanen

...

Vezi mai multe