Blog Forex

Lira turcească, la minimul istoric. Ce înseamnă aceasta pentru piețele globale?


Turcia este în prezent un subiect foarte fierbinte în piețele internaționale, iar odată cu vizualizarea graficului USD/TRY s-ar putea observa paralele în raport cu îngrijorările privind evoluția Bitcoin de la sfârșitul anului trecut. Cu toate acestea, există o mare dife

...

Vezi mai multe


O scurtă prezentare a indicelui DAX30


Ce este DAX30?

DAX30 este un indice bursier de tip „blue chip"* care reprezintă cele 30 de companii cu cea mai mare și cea mai bună performanță din Germania și care se tranzacționează pe bursa din Frankfurt.

*O companie de tip „blue chip" se bucură de o reputație la nivel

...

Vezi mai multe


Cum să pariezi la Cupa Mondială 2018 - În piața bursieră


Investitorii și analiștii au luat deja în considerare potențialele beneficii aduse de cei din categoria producătorilor de bere, a comercianților cu amănuntul și a agențiilor de publicitate. Deci, care sunt oportunitățile rămase?

Pentru pub-uri și companiile

...

Vezi mai multe


Performanțe bune pe Bursa pentru sponsorii Cupei Mondiale


Cupa Mondială 2018, organizată în Rusia este în plină desfășurare și a sosit timpul să aruncăm o privire asupra modului în care au performat unii dintre principalii sponsori ai FIFA și ai Cupei Mondiale listați pe bursele internaționale de valori.

FIFA, adic

...

Vezi mai multe


Prezentam, 4 modalitati de a investi în tehnologie @Tech Week 2108Vezi mai multe


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.