Jurnal de tranzactionare la bursa: Astăzi, SP500 si UsdJpy

Septembrie 12, 2016 10:05

Încă o dată, să privim cele 3 grafice pe care orice investitor ar trebui să le cunoască astăzi:

No. 1 - Luna septembrie este SINGURA în care randamentul mediu al indicelui #SP500 a fost negativ începând cu 1928. Altfel spus, apetititul pentru risc este la cele mai mici cote în această lună de coșmar pentru investitori.

No. 2 - Aurul (#GOLD) confirmă statistica, amenințând că neobișnuitul calm caracteristic lunii August se apropie de sfârșit, indicând investitorilor să mizeze pe volatilitate, datorită perspectivelor de creștere a corelațiilor între piețe.

No 3 - Squaring in time and price. Această rezistență a prețului și a timpului ne indică un posibil top ca fiind prima probabilitate a acestui pattern extrem de puternic, după cum indicam în raportul de săptămâna trecută.

Ce ar putea urma?


TRADER 007: în lumea instrumentelor supreme de tranzacționare.


Cristian Cochintu
Admiral Markets

Declinarea responsabilității: Acest articol este strict cu caracter informativ și nu reprezintă o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument. Nu există și nu este oferită nici o garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al Admiral Markets. Admiral Markets nu oferă nici o garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existand posibilitatea unei erori tehnice sau umane. Exceptand cazul în care este menționat expres, orice informație legată de prețuri sau cotații de tranzacționare ori instrumente financiare este strict informativă, ar putea să nu mai fie de actualitate și nu este o ofertă de vanzare, cumpărare sau cotare la un preț specificat.

Avertisment Risc: Tranzacționarea CFD/Forex in marjă implică un nivel ridicat de risc. Nu ar trebui să tranzacționați decât dacă înțelegeți deplin modalitatea de funcționare, cum se poate realiza profit, care este riscul la care vă expuneți și cât puteți pierde. Rețineți vă rog că pierderile pot fi teoretic nelimitate și nici o sumă plătită inițial nu va putea limita definitiv riscul. Trebuie să vă evaluați poziția financiară și să vă asigurați că tranzacționarea pe instrumente financiare derivate este pe placul Dvs. Există riscul să pierdeți toate sumele investite. Nu alimentați decât sumele pe care vă permiteți să le pierdețiAvertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.