Indicele German DAX30 la capătul puterilor. Sell in May and Go Away?

Aprilie 26, 2016 10:13

Se întâmpla anul trecut pe vremea aceasta. După cea mai rapidă și consistentă creștere a impresionantei campanii Bull începută în 2009, indicele german DAX30 stabilea un Top.


Foarte puțini au observat ceea ce noi am postat și avertizat cu săptămâni înainte. Că acea mișcare începută în Octombrie 2014 are caracteristicile uneia de epuizare și ar putea fi una ciclică, clasică, de 180 zile și 3600 puncte.

Din acel maxim, indicele a pierdut nu mai puțin de 3600 puncte. Săptămâna trecută a expirat ciclul de 360 zile de la top (urmăriți incrementul: timp VS preț) și a găsit indicele la 50% din mișcarea descendentă.

!!! Rețineți că atunci când prețul corectează aproape 50%, perspectivele rămân foarte bearish și doar bearish când lasă un maxim marginal.

Acest așa numit squaring in time and price (3600 puncte în 360 zile) indică un posibil top din perspectiva prețului și a timpului.

!!! Rețineți că vibrațiile (schimbarea direcției) apar în maxime (descendente) atunci când avem de-a face cu un Bear Market.

Monitorizați și tranzacționați DAX30 direct în browser, cu aplicația MetaTrader 4 pentru mobil sau desktop, cu bani virtuali sau reali: marjă 0.5%, spread 1 punct, comision 0.

dax30

Vizitați-ne și aflați/învațați cum puteți tranzacționa indici bursieri și alte instrumente financiare: str. Buzești 76-80, clădirea Premium Point din zona pieței Victoriei.

Contactați-ne prin email, telefon ( +40 756 038 038 | +40 21 315 15 13) sau chat pentru o întâlnire cu un reprezentant Admiral Markets. Urmăriți harta și direcții de orientare.Declinarea responsabilității: Acest articol este strict cu caracter informativ și nu reprezintă o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument. Nu există și nu este oferită nici o garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al Admiral Markets. Admiral Markets nu oferă nici o garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existand posibilitatea unei erori tehnice sau umane. Exceptand cazul în care este menționat expres, orice informație legată de prețuri sau cotații de tranzacționare ori instrumente financiare este strict informativă, ar putea să nu mai fie de actualitate și nu este o ofertă de vanzare, cumpărare sau cotare la un preț specificat.


Avertisment Risc: Tranzacționarea CFD/Forex in marjă implică un nivel ridicat de risc. Nu ar trebui să tranzacționați decât dacă înțelegeți deplin modalitatea de funcționare, cum se poate realiza profit, care este riscul la care vă expuneți și cât puteți pierde. Rețineți vă rog că pierderile pot fi teoretic nelimitate și nici o sumă plătită inițial nu va putea limita definitiv riscul. Trebuie să vă evaluați poziția financiară și să vă asigurați că tranzacționarea pe instrumente financiare derivate este pe placul Dvs. Există riscul să pierdeți toate sumele investite. Nu alimentați decât sumele pe care vă permiteți să le pierdețiAvertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.