Explicația nebuniei FED

August 29, 2016 14:32

Directorul Băncii Federale din Statele Unite, Janet Yellen în discursul său de vineri dimineață din Jackson Hole, a afirmat că "creșterea ratei de fonduri s-a consolidat în ultimele luni."

Ca de obicei, Yellen, a fost foarte vaga referitor la calendarul economic.

Dar, apoi a afirmat că deține comanda fermă a faptului evident remarcat și anume, liderii fondurilor de capital mențin rata aproape de zero, încurajând astfel asumarea unor riscuri excesive si, prin urmare "subminează responsabilitatea financiară."

Dacă aș putea sa scot un sunet atunci când se înregistrează ceva, aș face-o!

Serios ??!

Este absolut uimitor pentru noi nivelul de leadership pe care-l observăm și primim de la cea mai critică instituție financiară din lume.

Esențial este ceea ce afirmă dumneaei:"noi habar nu avem ce facem și informațiile pe care dorim să le vedem nu coincid cu realitatea, astfel vom aștepta pentru mai multe infromații."

Din păcate, nu va exista mea culpa.

Și, iată, de ce trebuie să continuăm ceea ce facem mai bine.

Să continuăm profiturile...

...că FED nu poate să deraieze,

...că Wall Street nu se poate deturna,

...și Washington nu poate să o dea în bară.

Din fericire, acest grafic va fi cu tine pe parcursul întregului drum.

SP500 squared price and time at a price în jur de 2192 (1832 + 360) de pe 24 August 2015, mai mic (1 an sau 360 zile).

La moment, vedem formarea unui posibil mic model de distribuție , acesta este posibil în cadrul acestor 360 zile, din August 2015 și a scăzut 360 de puncte și 180 de zile din Februarie 2016 și aceeași variație de 360 de puncte mai puțin.

Acum este probabilitatea cea mai mare pentru un maxim.


Înregistrează-te pe un cont demostrativt la Admiral Markets, pentru a primi săptămânal raportul despre indici.


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.