BREXIT DAY IN UK: Gbp în fața unui rally de eliberare? Iată cel mai relevant "sondaj"

Iunie 23, 2016 11:47

Latest poll a fost probabil cel mai căutat termen în zilele dinaintea referendumului din UK, care se va desfășura în sfârșit astăzi.

Și piețele au avut tendința să se miște în funcție de dinamica diferenței dintre cele două tabere: de la avantajul semnificativ al taberei pro UE în urmă cu câteva luni, până la egalitate și un ușor avans la taberei rebele în ultimele săptămâni și ziua decisivă de astăzi, ce arată din nou o ușoară diferență pentru Rămânere.

O altă întrebare extrem de adresată în aceste zile, urmărind multitudinea de păreri și sondaje publicate în media este Cine minte și cine spune adevărul?

Un lucru este cert: spre deosebire de titlurile spectaculoase din media și televiziune, graficele NU mint. Niciodată!

Graficele ne arată raportul dintre cerere și ofertă, mai exact, ce este mai probabil să se întâmple.

Asta pentru că fiecare mișcare este rezultatul unei campanii ample de acumulare și distribuție derulată de marii jucători cu multe săptămâni / luni înainte.

Să urmărim încă o dată schema de acumulare Wickoff și graficul GbpUsd (solicită aici)GbpUsd - urmărește direct în browser sau in aplicatia pentru mobil (Android sau iOS - click pentru download)

Cel mai probabil avem de-a face cu o campanie de acumulare derulată pe parcursul acestui an și facilitată de temerile legate de Brexit ce au permis marilor jucători să cumpere pe fondul reacției emoționale a publicului larg.

Succes!

Analiștii Liviu Moldovan & Radu Ciofu au dezbătut Brexitul la ultimul webinar Admiral Markets.

Esti pregatit sa tranzactionezi volatilitatea?

https://admiralmarkets.ro/start-trading/

Cristian Cochintu
Admiral Markets

Declinarea responsabilității: Acest articol este strict cu caracter informativ și nu reprezintă o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument. Nu există și nu este oferită nici o garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al Admiral Markets. Admiral Markets nu oferă nici o garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existand posibilitatea unei erori tehnice sau umane. Exceptand cazul în care este menționat expres, orice informație legată de prețuri sau cotații de tranzacționare ori instrumente financiare este strict informativă, ar putea să nu mai fie de actualitate și nu este o ofertă de vanzare, cumpărare sau cotare la un preț specificat.

Avertisment Risc: Tranzacționarea CFD/Forex in marjă implică un nivel ridicat de risc. Nu ar trebui să tranzacționați decât dacă înțelegeți deplin modalitatea de funcționare, cum se poate realiza profit, care este riscul la care vă expuneți și cât puteți pierde. Rețineți vă rog că pierderile pot fi teoretic nelimitate și nici o sumă plătită inițial nu va putea limita definitiv riscul. Trebuie să vă evaluați poziția financiară și să vă asigurați că tranzacționarea pe instrumente financiare derivate este pe placul Dvs. Există riscul să pierdeți toate sumele investite. Nu alimentați decât sumele pe care vă permiteți să le pierdeți


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.