Analiza tehnica EurUsd, SP500, Gold - Webinar inregistrat

Noiembrie 17, 2015 10:07

Indicii Bursieri

Arată o supra-vânzare pe termen scurt, în contradicție cu supra-cumpărarea pe termen lung.

O întrebare și mai importantă nu este neapărat dacă avem un minim temporar, ci mai degrabă ce semnificație are această slăbiciune. Este natura volatilă a piețelor ce tind să își atingă obiectivele repede (corecții) sau avem de-a face cu dubii în ceea ce privește teoria general acceptată, potrivit căreia sunt în valul V (ultimul) al campaniei Bull din ultimii 6-7 ani, ce ar aduce noi maxime istorice?

Cursul de Schimb

Ce a fost va mai fi, şi ce s-a făcut se va mai face; nu este nimic nou sub soare! Ziua în care Euro ar putea începe aprecierea și Dolarul deprecierea...citește mai departe.

Metalele Prețioase

Aurul a pierdut linia trendului ascendent de la începutul anilor 2000 (străpungere-testare), dar nu și pragul 50%. Acesta menține probabilităților în favoarea trendului pe termen lung și ar trebui să vedem un maxim ascendent, care totodată ar rezolva și pattern-ul, pentru a căuta oportunități de tranzacționare.

Astfel de pattern-uri generează întotdeauna mișcări rapide, în sus sau în jos, în funcție de direcția în care sunt rezolvate.

Vizioneaza inregistrarea webinarului de Luni, 16 Noiembrie


Învață mai multe despre stilul și natura trendurilor.

Asigura-te ca nu vei rata Webinariile de Analiză Tehnică

Cristian Cochințu,

Admiral Markets UK Ltd
Autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA UK), FRN. 595450.

Declinarea Responsabilității:

Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termeni și condiții oficiale sau angajamente în relația cu Admiral Markets UK Ltd. Nu există și nu este oferită nici o garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al Admiral Markets UK Ltd, Admiral Markets Group AS sau Admiral Markets AS. Admiral Markets UK Ltd nu oferă nici o garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existnd posibilitatea unei erori tehnice sau umane. Exceptand cazul în care este menționat expres, orice informație legată de prețuri sau cotații de tranzacționare ori instrumente financiare este strict informativă, ar putea să nu mai fie de actualitate și nu este o ofertă de vnzare, cumpărare sau cotare la un preț specificat. Admiral Markets UK Ltd este autorizat și reglementat de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie cu seria FRN 595450. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul Autorității de Conduită Financiară. Adresa Admiral Markets UK Ltd este One Love Lane, LondraEC2V 7JN. Numărul de înregistrare este 08171762. Admiral Markets UK Ltd este de asemenea reglementat sub Directiva Piețe in Instrumente Financiare (MiFID); pentru alte țări pe teritoriul Uniunii Europene, Admiral Markets UK Ltd oferă servicii sub regimul MiFID de passportare.

Tranzacționarea produselor financiare derivate, în marjă, implică un nivel ridicat de risc. Nu ar trebui să tranzacționați pe Forex sau CFD decât dacă înțelegeți deplin modalitatea de funcționare, cum se poate realiza profit, care este riscul la care vă expuneți și cât puteți pierde. Rețineți vă rugăm că pierderile pot fi teoretic nelimitate și nici o sumă plătită inițial nu va putea limita definitiv riscul. Trebuie să vă evaluați poziția financiară și să vă asigurați că tranzacționarea pe instrumente financiare derivate este pe placul dvs. Există riscul să pierdeți toate sumele investite. Nu investiți decât sumele pe care vă permiteți să le pierdeți. Mai multe detalii despre riscul aferent tranzacțiilor financiare pe www.AdmiralMarkets.roAvertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.