Forex: Analiza zilnica -09.07.09

Martie 17, 2009 12:23

UsdJpy, la fel ca celelalte paritati raportate la yen au strapuns suporturi importante, confirmand evolutia descendenta pe termen mediu. Se pare ca aceste nivelele vor fi testate si va reprezenta o oportunitate pentru cei care au ratat strapungerea. Atentie la rebound de la nivele de suport importante, in special retrageri Fibbo din trendul ascendent. E de preferat plasarea ordinelor Take Profit, revenirile sunt rapide, cum a fost si acum. UsdJpy a lovit in intersectia dintre 61.8 Fibbo si suportul canalului descendent format, prima tinta de profit.

Banca Angliei va publica azi decizia de politica monetara, dar atentie la statementul referitor la programul QE. GDP-ul anualizat a ajuns la -4,9 depasind asteptarile Guvernului, fiind probabila extinderea programului, ceea ce ar dauna lirei. Totusi, este posibil ca aceste masuri sa fie deja asteptate de piata, avand in vedere deprecierea recenta a lirei, iar un statement neutru ar duce la aprecierea lirei.



Comenteaza pe forum: http://forums.fxservice.com/showthread.php?p=16966#post16966

Cochintu Cristian
Analist Financiar
Admiral Markets Romania

Acest material are scop informativ, si nu reprezinta o recomandare de tranzactionare pe pietele financiare. Admiral Markets nu îsi asuma responsabilitatea pentru tranzactiile efectuate pe baza acestor informatii.

Avatar-Admirals
Admirals O soluție completă pentru cheltuieli, investiții și gestionarea banilor

Mai mult decât un broker, Admirals este un centru financiar care oferă o gamă largă de produse și servicii financiare. Facem posibilă abordarea finanțelor personale printr-o soluție all-in-one pentru investiții, cheltuieli și gestionarea banilor.