Analiză Fundamentală Forex

Dolarul, la mâna lui Donald Trump


Doua categorii distincte de evenimente au influențat cursul dolarului in sesiunile recente: parcursul pachetului fiscal in Congresul american dar și revenirea pe firmament a scandalului influențelor Rusiei in alegerile prezidențiale de anul trecut.

Michael Flynn, fostul

...

Vezi mai multe


O zi cu Traderul de 18 ani care tranzactioneaza bani online din camera sa de camin


Julian Marchese, un proaspat student de 18 ani, a inceput sa tranzactioneze bani pe net la vârsta de 8 ani. Astazi, este pasionat de macroeconomia globala si conduce propriul sau fond de investitii, tranzactionand bani online din camera de camin a colegiului.

...

Vezi mai multe


Planul de relansare economică a SUA, un potențial pericol pentru USD? (Partea I)


Știm bine că, în urmă cu un an, odată cu câștigarea alegerilor prezidențiale de către Donald Trump, dolarul s-a înscris pe o tendință puternic ascendenta, ca urmare a speranțelor participanților la piață că promisiunile din campania electorală vor fi implementate rapid.

...

Vezi mai multe


Uraganele, dolarul si piata fortei de munca


Efectele seriei de uragane ce s-au abatut asupra Statelor Unite si-au facut simtita prezenta in datele macroeconomice: septembrie a fost prima luna din ultimii 10 ani in care dinamica a fost negativa. Pe de alta parte, rata somajului a scazut la minimele ulimilor 16 ani

...

Vezi mai multe


Mesajele recente ale Federal Reserve și soarta dolarului


USD

Sedinta de politica monetara si mesajele lansate catre piete de oficialii Federal Reserve au adus in prim plan radiografia macroeconomica a Statelor Unite precum si estimarile de politica monetara pentru trimestrele urmatoare. Ce va face dolarul in urma acestora?

Detalii

...

Vezi mai multe