Analiză Fundamentală Forex

Uraganele, dolarul si piata fortei de munca


Efectele seriei de uragane ce s-au abatut asupra Statelor Unite si-au facut simtita prezenta in datele macroeconomice: septembrie a fost prima luna din ultimii 10 ani in care dinamica a fost negativa. Pe de alta parte, rata somajului a scazut la minimele ulimilor 16 ani

...

Vezi mai multe


Mesajele recente ale Federal Reserve și soarta dolarului


USD

Sedinta de politica monetara si mesajele lansate catre piete de oficialii Federal Reserve au adus in prim plan radiografia macroeconomica a Statelor Unite precum si estimarile de politica monetara pentru trimestrele urmatoare. Ce va face dolarul in urma acestora?

Detalii

...

Vezi mai multe


​Dolarul, inflatia si Federal Reserve


In asteptarea viitoarei sedinte a Federal Reserve piata si-a indreptat atentia catre datele despre inflatia din Statele Unite, in incercarea de a anticipa mesajele FED. Cu toate ca valoarea inflatiei a iesit ceva mai mare decat estimarile, dolarul a iesit usor "sifonat"

...

Vezi mai multe


Datele despre inflatia din SUA si evolutia EURUSD


Astazi, o noua oportunitate de tranzactionare: la 15:30 vor fi publicate datele despre inflatia din Statele Unite, cu potential de a impulsiona cotatia EURUSD, precum si pietele de capital.

Conform estimarilor din piata, rata inflatiei aferente lunii august va creste cu

...

Vezi mai multe


Mesajele lui Mario Draghi si cotatia EURUSD


De departe cel mai urmarit eveniment al saptamanii a fost sedinta de politica monetara a Bancii Centrale Europene. Participantii la piata au asteptat un anumit mesaj din partea lui Mario Draghi, insa acesta nu l-a livrat. Cu toate acestea, cotatia EURUSD si-a continuat

...

Vezi mai multe