De ce Admiral Markets?

Sărbătorim 15 ani de activitate, oferind clienților din România posibilitatea de a tranzacționa cu cel mai înalt grad de protecție și securitate, sub licența FCA (Autoritatea de Conduită Financiară din UK).

Continuăm astfel misiunea în care am pornit încă de la început, aceea de a crea și practica UN ALTFEL DE BROKERAJ.

Povestea noastră

Admiral Markets a fost fondată în 2001 dintr-o simplă observație: traderii și investitorii și-au schimbat modul în care consumă informația, studiază produsele și serviciile, tranzacționează și transmit experiența mai departe, dar majoritatea brokerilor nu s-au adaptat.

Ideea și provocarea

Am pornit de la ideea că brokerajul trebuie regândit. Realitatea este că în acest domeniu, activitatea multor companii nereglementate, se bazează pe procurarea unei baze de date, trimiterea unor spam-uri și hărțuirea oamenilor prin telefon.Provocarea a fost să combinăm serviciile de calitate cu condițiile de tranzacționare confortabile și cu delectarea clienților noștri. Un proiect pe termen lung care să ofere soluții complete tuturor celor interesați de forex: tranzacționare, suport și educație, socializare. Pentru a deschide un cont de practică sau real, te rugăm vizitează Biroul Traderului.

Licențele noastre

Admiral Markets este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA UK), fiind astfel în conformitate cu legislaţia din Marea Britanie şi Uniunea Europeană, inclusiv MiFID (directiva privind pieţele de instrumente financiare).

Pentru a afla mai multe despre companiile licențiate din grupul Admiral Markets, te rugăm vizitează site-ul global.

Misiune și Viziune

După peste 14 ani de activitate, am înțeles că motivul celor peste 500.000 de fani și 50.000 de clienți activi din aproximativ 50 de țări, este de fapt FILOZOFIA noastră. Brokerajul adevărat înseamnă să atragi cu informații utile - nu să deranjezi, să ajuți cu soluții eficinte - nu să hărțuiești, să reacționezi și să acționezi pentru a oferi clienților ceea ce vor, chiar înainte ca aceștia să înțeleagă ce vor. Programele de training Admiral Markets te ajută să te dezvolți pe plan profesional și să înveți cum să construiești o afacere de succes în fascinanta lume a piețelor financiare.

Oamenii și cultura noastră

Ridicați mâna dacă mai cunoașteți un broker cu mai mulți clienți și fani, mai multă prezență teritorială decât Admiral Markets. Sunt șanse să fie câteva mâini ridicate. Acum, ridicați mâna dacă vă place să primiți telefoane insistente de la vânzători lacomi, spam cu informații irelevante sau reclame agresive când navigați pe internet? Nici o mână sus, nu-i așa?

Poți să ne contactezi prin e-mail, telefon sau să ne vizitezi la sediul nostru din P-ța Victoriei, str. Buzești 74, et. 9, București. Am fi încântați să te cunoaștem.

Motto

Pentru a asigura clienților noștri acces sigur şi confortabil la pieţele financiare din întreaga lume, serverele noastre sunt situate în inima industriei financiare la LD4 Equinix Datacenter, UK. Această locaţie este în imediata apropiere a marilor furnizori de lichiditate, pentru a asigura o execuție cât mai bună şi o latenţă cât mai mică. De asemenea, oferim cea mai populară şi fiabilă platformă de tranzacţionare, MetaTrader 4,

Această platformă a fost dezvoltată de către un lider global în tehnologia de tranzacționare, MetaQuotes Software Corp.